Kisi-kisi kayu paling apik

Kisi-kisi kayu optimal yen bisa dipisahake ing papan

Kisi-kisi kayu minangka ciri khas, utamane ing tampilan sing ana ing kebon sampeyan. Sampeyan bisa nemokake akeh model ing pasar, kayata model alami utawa warna. Umume bisa menehi tampilan estetis ing omah utawa fasad amarga sampeyan uga bisa nambah warna sing digabung karo kembang ing kebon.

Dadi yen sampeyan butuh, nanging sampeyan ora yakin pilih sing endi, Ing ngisor iki, kita bakal menehi akeh tips supaya luwih gampang kanggo sampeyan nemokake model sing paling cocog.

Top 1 - Kisi-kisi kayu paling apik

Pros

  • Kayu kasebut diolah kanggo digunakake ing njaba, lan uga tahan asor.
  • Iki digawe saka kayu alami, pinus.
  • Ukurane 228 x 46 x 2,2cm, mula sampeyan bisa nyelehake pirang-pirang tanduran utawa pot.
  • Gampang dipasang.

Contra

  • Lukisan ora disaranake amarga wis dipernis.
  • Ora kalebu kit instalasi.

Kisi-kisi kayu paling apik

Kita bakal weruh kisi-kisi kayu sing paling apik ing pasar lan endi sing paling cocog karo sampeyan lan kabutuhan.

Faura 60 X 180 cm - Kisi Kayu sing Jembar

Iki kisi-kisi kayu sing gampang lan gampang dipasang kanthi sampeyan bisa misahake macem-macem bagean ing kebon utawa interior omah sampeyan. Ukurane 60 x 180 sentimeter, mula becik ditrapake kayata tanduran panjat cilik.

Taman202 1m Dhuwur x 2m Jembar. Kisi anyaman sing bisa ditambahi

Yen sampeyan nggoleki kisi kayu alami, disaranake wicker iki. Ukurane 1 x 2 meter, lan sampeyan bisa nggunakake kanthi horisontal lan vertikal. Terusake lan wenehi kembang mawar sing saya munggah, mesthine bakal entuk efek sing apik banget!

intermas 170221 Kisi Kayu, Coklat, 25x2x100 cm

Kisi-kisi kayu sing apik, kalebu kit instalasi mula ora prelu kuwatir. Jarak nganti 2 meter, lan cocog kanggo misahake wilayah, utawa nempatake tanduran.

Tanduran Trellis Kayu Solid

2 x 1: tanduran sing ana ing ngisor kisi kanggo nggunakake ruang sing luwih apik. Ora gampang banget yen nduwe tanduran, amarga meh ora ana papan. Ukurané amba 85cm x 68 amba. Sampeyan pengin? Banjur aja ragu-ragu tuku.

Suinga CEILING PANEL lurus 90 × 180 CM

Nalika nggoleki privasi ing teras utawa teras, utawa uga ing njero omah, sampeyan kudu narik panel kisi. Kanthi model iki, sampeyan bisa milih masang tanduran pendakian, utawa nggantung pot. Ukuran 90cm x 180cm, sampeyan duwe akeh ruang kanggo nyelehake apa sing sampeyan karepake.

Pandhuan tuku kanggo kisi kayu

Kisi-kisi kayu sing cocog kanggo nyelehake tanduran

Yen sampeyan ora yakin manawa kisi-kisi kayu sing paling cocog kanggo sampeyan, ing ngisor iki bakal menehi akeh tips supaya luwih gampang milih:

Kisi-kisi kayu kanggo interior utawa eksterior?

Saiki bisa ditemokake kisi sing bisa ana ing njero ruangan lan njobo, nanging kita bakal bisa ndeleng bedane kanthi rinci:

Kisi-kisi kayu kanggo interior

Dheweke sampurna kanggo digunakake minangka pamisah ruangan lan banjur duwe pojok omah luwih terpencil supaya bisa nonton televisi, ngundang wong liya utawa makarya kanthi konsentrasi luwih gedhe. Sampeyan bisa milih model sing paling cocog karo harmoni omah utawa cita rasa pribadi. Kauntungan saka model kasebut yaiku supaya bisa dicet kanggo dekorasi lan selaras karo skema warna omah utawa tanduran sing bakal sampeyan lebokake.

Saliyane, yen sampeyan bakal nggunakake supaya bisa nambah ruangan kanthi optik, sing paling apik kanggo nyelehake kisi kanthi warna sing peteng ing tembok sing pengin digawe luwih jero. Eling ngono sampeyan ora kudu nggunakake elemen kanthi warna cahya yen tujuane luwih jero ruangan. Biasane interior luwih akeh digunakake kanggo fungsi dekoratif nanging ora prelu ati-ati supaya kayu ing kondisi apik. Sampeyan ora kudu nyelehake ing wilayah sing lembab kayata ing jedhing utawa pawon.

Kisi-kisi kayu kanggo njaba

Dheweke luwih asring ing kebon lan balkon kanthi pemandangan. Iki kanggo nutupi cahya menyang tanduran sing butuh sunar srengenge utawa kanggo nuntun tanduran pendakian. Ana kisi kanthi kebon vertikal gawean sing bisa digunakake kanggo dekorasi.

Mesthi wae, iki kudu ditambani supaya bisa tahan karo kahanan cuaca (udan, srengenge, beku, lsp). Yen ora, sampeyan ora bakal kelakon amarga sampeyan bisa ngobati minyak kayu paling ora sepisan ing taun.

Panganggone kisi kayu

Kisi-kisi kayu ora mung kanggo dekorasi kebon, nanging uga duwe macem-macem kagunaan kaya ing ngisor iki:

  • Entuk privasi: kisi-kisi kayu wis dadi elemen sing sampurna supaya bisa misahake pirang-pirang kebon omah kanthi teras. Dheweke uga misahake sawetara balkon lan ruang liyane. Ing pirang-pirang restoran utawa kafe, dheweke nggunakake kisi kayu kanggo misahake lan nggawe swasana sing kepenak lan hiasan. Iki uga bisa digunakake ing windows ngarep kanggo entuk efek Arab sing unik kanthi pola kisi kayu pola lintang.
  • Dekorasi: Kaya sing wis kasebut sadurunge, kisi kasebut bisa mbantu tetanduran menek supaya bisa duwe pandhuan. Uga bisa digunakake kanggo dekorasi tembok putih sing seragam kanthi cara sing luwih asli utawa gabung karo kembang. Sampeyan bisa nggawe dekorasi sing luwih irit kanthi nglukis kisi kayu kanthi cat ekologis. Yen sampeyan trampil nghias, kebon sampeyan bakal dadi drengki kabeh tangga teparo.
  • Pemisah ruang: kajaba entuk privasi, uga bisa misahake papan ing omah sing padha. Contone, yen sampeyan duwe kamar jenis loteng gedhe, sampeyan bisa ngasilake sawetara ruangan kayata bagean kanggo ruang makan lan liyane ing sofa lan televisi. Uga bisa digunakake kanggo entuk transparansi luwih akeh tinimbang layar utawa sapiturute. Kisi-kisi kayu kasebut bisa mbantu terus nggunakake sinar srengenge lan menehi sentuhan dekorasi sing unik.
  • Pandhuan Tanduran Climbing: kisi kasebut perlu kanggo menek tanduran supaya tuwuh kanthi bener. Ana sawetara tanduran sing tuwuh ora bisa dikendhaleni lan sampeyan kudu ngerti yen ganti papan, naleni gagang lan pruning kanggo mbentuk tanduran.
  • Keamanan ing teras lan loteng: luwih becik nyelehake kisi tinimbang balkon saka pager logam utawa kaca. Biasane diselehake ing sisih ndhuwur tembok beton kanggo menehi asil sing luwih aman kanggo omah sing ana bocah. Iki uga nyedhiyakake privasi sing luwih gedhe yen balkon ana ing jejere tangga teparo liyane. Sampeyan bisa nggunakake kisi kanggo nyelehake tanduran pendakian lan sampeyan bakal ngiyatake efek personalisasi balkon lan elemen keamanan luwih akeh.
  • Entuk ambane ing papan: Iki digunakake kanggo dekorasi ing njero ruangan lan menehi ambane kanthi nutupi perabotan. Bisa duwe warna peteng lan bisa nggedhekake ruangan kanthi optik.
  • Ayak suryo srengenge: Amarga strukture, bisa digunakake kanggo alus lan nyuda kedadeyan sunar srengenge. Bisa dadi luwih irit tinimbang sandiworo gumantung ing endi sampeyan nyelehake.

Ukuran?

Iki iku bakal gumantung banget ing endi sing pengin sampeyan gunakake, lan panggunaan sing bakal diwenehake. Contone, yen sampeyan pengin duwe ing kebon lan sijine tanduran menek, sampeyan butuh paling ora 1,5 meter supaya tuwuh.

Kosok baline, yen sampeyan mung pengin misahake papan, kanthi papan sing luwih cilik, utawa panel kisi, mesthine bakal entuk efek sing dikarepake.

Regane

Regane kisi kayu bakal beda-beda gumantung karo ukuran sing padha lan materi. Saya gedhe, saya larang regane. Kajaba iku, sampeyan kudu mbandhingake sawetara model, kanthi rega sing beda, amarga kanthi cara iki sampeyan bakal bisa nemokake model sing cocog banget karo sing sampeyan butuhake.

Karakteristik utama kisi kayu

Kita bisa nemokake pasar macem-macem jinis kisi kayu sing diwiwiti saka patri alami sing ana ing macem-macem warna kayata Werna biru utawa abang minangka hiasan khusus ing kebon sampeyan. Nalika sampeyan tuku kisi-kisi kayu, sampeyan bakal nggawa perawatan jamur lan serangga khusus kanggo hama lan penyakit ing papan kasebut. Gumantung saka wilayah sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa uga kudu perawatan sing penting kanggo ndawakake umur sing migunani amarga kayu minangka bahan urip lan bisa kena pengaruh dening kelembapan lan srengenge.

Elinga manawa kisi-kisi kayu biasane luwih murah tinimbang anyaman, logam utawa PVC. Kajaba iku, daya tarik deso lan asli luwih kreatif tinimbang model liyane. Ana kisi-kisi kayu sing ora ana bingkai lan liyane. Sing ora duwe, luwih digunakake kanggo nyangga tembok lan dadi dhukungan kanggo menek tanduran. Mesthi sampeyan nate ngunjungi kebon sing duwe jinis kisi ing endi tanduran nanjak duwe jinis pandhuan supaya bisa nyiyapake. Dheweke uga ndhukung dhukungan ing permukaan liyane kayata pager utawa pagar.

Lovers bingkai apik kanggo pager lan windows amarga sing paling kuat.

Tuku ngendi?

Kisi kayu iku cocog kanggo kebon

Sampeyan bisa njaluk kisi kayu ing papan kasebut:

Amazon

Ing Amazon sampeyan bakal nemokake macem-macem kisi kayu kanthi rega lan ukuran sing beda-beda. Sampeyan bisa entuk sing paling gampang dibutuhake, mula amarga para pembeli duwe opsi kanggo ninggalake evaluasi, kanthi maca sampeyan bakal ngerti manawa sing sampeyan seneng pancen menarik utawa yen luwih becik golek liyane.

Bricomart

Ing Bricomart dheweke adol kisi kayu kanthi rega sing kompetitif. Sampeyan bisa nyaring miturut merek utawa rega, lan ndeleng sing dipilih. Duwe kisi sing apik saka perdagangan iki ora bakal larang banget. Opo maneh, yen ora mangu, sampeyan duwe pilihan kanggo ngubungi.

Bricodepot

Ing Bricodepot sampeyan bisa nemokake sawetara model kisi kayu: ekstensif, awujud kecapi, lurus lsp. Yen sampeyan pengin, sampeyan mung kudu nambah ing kranjang lan milih yen pengin dikirim menyang omah, utawa yen sampeyan njupuk ing toko.

Ikea

Ing Ikea dheweke adol kisi kayu kanggo interior lan eksterior. Regane beda-beda gumantung karo dimensi produk, nanging umume umume menarik banget. Yen sampeyan pengin, sampeyan duwe pilihan kanggo tuku online utawa ngunjungi salah sawijining toko fisik.

Leroy Merlin

Ing Leroy Merlin sampeyan bakal nemokake kisi kayu sing beda-beda, kanthi warna, bentuk lan rega sing beda-beda. Model sing ditawakake pancen apik banget ing teras. Kajaba iku, sampeyan bisa mutusake apa sampeyan tuku saka situs web, utawa ing toko.

Muga-muga sampeyan bisa nemokake kisi-kisi kayu sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.