Napa dekorasi karo tanduran

Taman dihiasi watu

Tanduran luwih saka mung unsur hiasan. Dheweke menehi urip menyang papan sing dununge, lan iki menehi pengaruh sing positif banget kanggo saben wong. Lan ngrawat wong-wong mau bakal nyenengake kita, yen ing wektu sing ana saiki, perlu banget.

Nanging ana luwih akeh sebab kenapa dheweke menehi saran supaya dianjurake. Yen sampeyan pengin ngerti kok dekorasi karo tanduran, aja nganti lali karo artikel iki 😉.

Lingkungan oksigen

Aeonium decorum

Tanduran nyerep karbon dioksida lan ngusir oksigen sedina muput amarga fotosintesis, lan sanajan sejatine bisa nyedhot gas larang lan ngusir CO2 24 jam saben dinane, isi kamar nganggo oksigen.

Dheweke nggawe kita aktif

Kanthi ngurus dheweke, supaya kita tetep aktif sajrone taun. Kita nyiram, kita pupuk, bisa, kita transplan lan nyegah supaya ora duwe hama sing bisa nyebabake. Kanggo nindakake kanthi apik, luwih becik ngandhani dhewe lan banjur nindakake apa sing wis kita sinaoni. Mula, kita nolak bosen nalika luwih ngerti kabutuhane tanduran.

Ngresiki hawa

Tandurane duwe kemampuan kanggo nyerep gas, asap lan bledug sing mbebayani ditemokake ing udhara, mula dheweke ngresiki. Kabeh mau nglakoni, mula yen pengin urip ing lingkungan sing resik, luwih disaranake sampeyan tuku 😉.

Dheweke santai

Kembang warna sing cerah, ijo saka godhonge, tingkat tuwuhing miturut musim ... Kabeh iki nggawe kita santai lan animasi. Pancen nyenengake manawa ana ing pekarangan utawa ngurus tanduran ing njero ruangan. Dheweke ngidini sampeyan medhot sambungan.

Dekorasi pojokan apa wae

Ana akeh tanduran sing gampang banget digoleki sing bakal menehi hiasan ing pojokan; yaiku, amarga ukurane, warna lan / utawa tenagane dheweke bakal ngowahi ruangan kasebut dadi papan sing luar biasa.

tandur-tandur

Lan sampeyan, kenapa sampeyan dekorasi karo tanduran?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.