Kolam prefabrik paling apik kanggo kebon sampeyan

Wis sawetara taun wis modis banget yen duwe kolam prefabrikasi ing taman. Dheweke nggawe ayu, nambah perasaan alam lan padha nggawa katentreman lan katentreman lingkungan. Kajaba iku, dheweke luwih seneng ekosistem cilik sing bisa ditanam taman kanggo sawetara kewan lan tanduran. Amarga alasan iki, saya akeh model lan aksesoris ing pasar, ana sing nganggo desain alami, sing liyane nganggo desain modern lan uga kolam-kolam sing duwur kanggo dipasang ing teras utawa balkon.

Kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan kolam prefabrikasi, aku nyaranake sampeyan maca artikel iki. Kita bakal ngomong babagan sing paling apik ing pasar, cara tuku lan papan ing endi.. Gawe kebon sampeyan dadi swarga cilik kanthi kolam.

🥇 Top 1 - Kolam prefabrik paling apik 🥇

Ing antarane kolam prefabrikasi, kita nyorot model Oase 50758. Kapasitas iki tekan 80 liter lan ukuran 380 x 780 milimeter. Amarga ukurane sithik, malah cocog kanggo teras. Iki digawe saka HDPE, dadi kuat lan tahan. Wong sing tuku produk iki wis wareg banget.

Pros

Kita meh mung nemokake kaluwihan kanggo kolam prefabrikasi iki. Babagan a desain kasar lan kuat sing gampang dipasang. Uga regane larang kanggo kolam ukuran iki.

Contra

Kerugian sing bisa ditemokake kolam prefabrikasi iki padha karo liyane: Pangopènan Nalika nginstal kolam, kudu dielingi manawa banyune kudu dibaleni kanthi terus-terusan, ora kira sepele. Kajaba iku, sistem filtrasi kudu dipasang supaya banyu tetep tetep resik.

Kolam prefabrik paling apik

Loro saka sing paling dhuwur, uga ana kolam prefabrikasi ing pasar. Bisa ditemokake ing macem-macem ukuran, desain lan rega. Sabanjure, kita bakal mbabarake kolam prefabrikasi sing paling apik, mung milih pilihan sing paling disenengi.

Heissner - Kolam Prefabrikasi

Kita miwiti dhaptar kasebut kanthi kolam plastik sing wis digawe lan desain dhasar. Ukurane 58 x 58 x 30 sentimeter lan kapasitas 70 liter. Amarga ukurane, ideal kanggo kolam utawa banyu mancur kebon utawa teras.

Heissner - Taman kolam lan banyu

Kita terus karo kolam prefabrikasi sing ukurane 89 x 70 x 11 sentimeter. Desain rock coklat sing apik banget bakal menehi sentuhan khusus ing kebon. Pemasangan produk iki gampang lan duwe sekrup kanggo dipasang selang ing saben cangkang. Kajaba iku, kolam prefabrikasi iki tahan kanggo udan lan patah.

Heissner 015196-00

Saiki kita ngenalake model Heissner 015190-00. Kolam prefabrikasi iki misuwur amarga dhuwur, ora ana penggalian sing bisa diselehake. Dadi, iki minangka elemen dekorasi sing apik kanggo taman lan kanggo loteng utawa teras. Iki digawe saka polyrattan lan ukurane 66 x 46 x 70 sentimeter. Kajaba iku, pompa 600 liter lan aksesoris kalebu ing rega kasebut.

Finca Casarejo - Kolam kolam

Model liyane sing bakal disorot ing dhaptar kolam prefabrikasi iki saka Finca Casarejo. Iki digawe saka resin lan fiberglass, sing tahan banget. Kajaba iku, kolam prefabrikasi iki tahan karo sinar beku lan ultraviolet. Yen rusak, bisa didandani. Dawane 1,70 meter, dene jembare padha karo siji meter lan jerone tekan 0,25 meter. Kanthi dimensi kasebut, bisa nahan nganti 200 liter banyu. Kanggo kosong, gampang banget kaya nggunakake ekstraksi utawa nyopot tutup. Nanging, kudu dielingi manawa plug lan instalasi ora kalebu ing rega.

Wasserkaskaden - Kolam taman hiasan

Kita uga pengin nyebutake kolam prefabrikasi sing apik ing Wasserkaskaden. Desain sing niru watu alami bakal apik ing kebon apa wae. Iki digawe saka plastik sing dikuatake karo fiberglass, dadi tahan banget lan tahan uga kahanan cuaca sing beda. Kanthi dimensi 112 x 70 x 31 sentimeter, kolam prefabrikasi iki nduweni kapasitas nganti 100 liter. Ing level estetis, tanpa mangu, salah sawijining kolam prefabrikasi sing paling apik.

Finca Casarejo - Kolam kebon Prefabrikasi

Pungkasan, kita bakal ngomong sethithik babagan kolam prefabrikasi liyane ing Finca Casarejos. Model iki luwih gedhe tinimbang sing sadurunge, mula uga luwih larang. Dawane 2,70 meter, ambane 0,25 meter lan ambane 1,10 meter. Mula, kapasitasipun gunggunge 350 liter banyu. Dene bahan kasebut, kayata model Finca Casarejos liyane, sing iki digawe saka resin lan fiberglass. Thanks kanggo iki, kolam prefabrikasi iki tahan karo radiasi ultraviolet lan es. Kanggo kosong, sampeyan bisa nggunakake pompa ekstraksi utawa nyopot tutup kasebut. Nanging, kudu dielingi manawa tutup ora kalebu ing rega.

Pandhuan Tuku Kolam Prefab

Sawise kita mutusake pengin dekorasi kebon karo kolam, ana sawetara aspek sing kudu dipikirake. Kanggo milih kolam prefabrikasi sing cocog karo kabutuhan, luwih becik luwih jelas babagan pilihan sing ana gandhengane karo materi, desain, ukuran lan rega. Kanggo mbantu sampeyan milih, kita bakal ngrembug babagan ing ngisor iki.

Material

Umume kolam sing wis prefabrikasi biasane digawe saka polietilen. Iki minangka plastik sing gampang diolah lan regane murah banget, saengga bisa nambah rega pungkasan kolam prefabrikasi. Opo maneh, Tahan banget tumrap wektu lan agen cuaca.

Desain

Umume, kolam sing wis digawe kanthi bentuk sudhut mlengkung kanthi sudhut ing pinggir. Dadi, dheweke diwenehi macem-macem level ing endi macem-macem tanduran bisa ditandur. Nanging, saiki kita uga bisa nemokake kolam prefabrikasi persegi panjang, nganggo lan tanpa langkah. Iki apik banget yen pengin sentuhan sing luwih modern ing kebon utawa teras.

Kapasitas utawa ukuran

Kaya sing diarepake, ukuran lan kapasitas kolam gumantung saka apa sing dikarepake lan papan sing ana. Dina iki ana macem-macem penawaran ing pasar. Kita bisa nemokake blumbang prefabrikasi nganti cilik lan bisa diselehake ing teras utawa balkon. Saliyane, ana kolam prefabrikasi luwih gedhe tinimbang bathtub. Temenan, tambak yen tambane saya gedhe, saya akeh regane lan saya akeh saya larang kanggo pangopènan.

Rega

Regane utamane gumantung karo ukuran kolam prefabrikasi lan desaine. Kita bisa nemokake sawetara bocah cilik udakara € 30, dene sing gedhe bisa ngluwihi € 400. Kita uga kudu nyakup biaya tambahan kanggo aksesoris sing dibutuhake, kayata pompa banyu utawa filter. Kajaba iku, yen pengin kolam dipasang, dheweke bakal dikenani biaya tenaga kerja. Nanging, panginstalan kolam prefabrikasi cukup gampang, mula kita bisa nindakake dhewe tanpa ana masalah lan nyimpen sethithik babagan kasebut.

Endi kanggo nyelehake kolam prefabrikasi?

Ana kolam prefabrikasi kanthi desain sudhut mlengkung utawa persegi dowo

Yen impen yaiku nduwe kolam kanthi ekosistem sing bisa digunakake, kita bisa entuk saiki sanajan ora sithik. Yen kita duwe kebon, iku bakal dadi papan sing paling ideal lan alami kanggo instal kolam prefabrikasi. Nanging, ana model cilik lan malah dhuwur sing ora mbutuhake penggalian, mula cocog banget kanggo dipasang ing teras utawa uga balkon.

Tuku ngendi

Saiki kita bakal ndeleng macem-macem pilihan panggonan sing bisa tuku blumbang prefabrikasi. Saiki dheweke bisa dituku online uga ing toko fisik. Minangka model, ana macem-macem macem-macem, mula luwih becik kita ndeleng macem-macem gudang lan temokake kolam sing cocog kanggo kita.

Amazon

Platform online Amazon sing gedhe nawakake macem-macem kolam prefabrikasi lan aksesoris. Iki minangka pilihan sing apik yen pengin ndeleng macem-macem model ing sak papan lan supaya mulih. Kajaba iku, yen kita wis ndhaptar ing Amazon, kita bisa nggunakake kauntungan ing pirang-pirang produk.

Leroy Merlin

Leroy Merlin sing misuwur wis adol macem-macem model kolam prefabrikasi, cilik uga gedhe. Uga nawakake aksesoris prelu lan dekorasi sing bisa ditambahake ing tuku. Salah sawijining kaluwihan saka pendirian iki yaiku sampeyan bisa menehi saran karo profesional.

Tangan kapindho

Kita uga bisa nggolek kolam prefabrikasi liyane. Saiki ana akeh kaca web lan aplikasi sing masarakat bisa adol produk bekas. Sanajan ide iki bisa narik banget amarga regane luwih murah, kita kudu mesthekake manawa kolam kasebut ing kahanan sing apik, tanpa ana gangguan, amarga ana bocor bakal ninggalake kita karo kolam kosong. Beda karo rong kasus sadurunge, kita ora duwe jaminan.

Ing kesimpulan kita bisa ujar manawa ana kolam prefabrikasi kanggo kabeh jinis ruang lan rasa. Yen mung duwe teras utawa loteng, ana pilihan supaya bisa duwe kolam. Yen duwe lahan, kita bisa milih model prefabrikasi kanthi desain alami utawa modern, miturut selera. Muga-muga artikel iki mbantu sampeyan nemokake kolam sing cocog. Sampeyan bisa menehi komentar babagan komentar babagan akuisisi kolam prefabrikasi sing anyar.