Kursi kebon

Kursi kebon kudu digawe saka bahan sing tahan udan

Yen cuaca apik, akeh wong sing seneng mangan ing njobo. Bisa uga ana ing njaba, amarga pungkasane sing paling penting yaiku perusahaan. Nanging, ora nate lara yen kepenak sajrone jam bisa ngobrol lan ngombe. Mula disaranake supaya kursi-kursi kebon bisa digunakake.

Saiki, pasar nawakake macem-macem desain lan warna kursi taman utawa teras. Yen sampeyan pengin ngerti sing paling apik, aku nyaranake sampeyan terus maca.

Ndhuwur 1: Kursi Taman Paling Apik?

Ing antarane kursi taman, kita pengin nyorot model iki saka Homeoutfit24 amarga tinjauan apik para pembeli. Iki minangka kursi lipat sing ukurane padha karo 59 x 63 x 112 sentimeter. Bangku tangan lan pigura kursi digawe saka aluminium tahan cuaca sing kuat. Supaya ora sengaja dilipat, Nduweni tuas keamanan. Beban maksimal sing bisa ditindakake model iki yaiku 120 kilo.

Pros

Dadi kursi lipat, gampang diangkut lan disimpen. Kajaba iku, model iki wis dikirim, mula bisa diwiwiti kanthi cepet. Sampeyan uga kudu nyathet yen bisa nganggo posisi sing beda-beda, saengga gampang pangguna turu lan lungguh kepenak dipangan.

Contra

Kanggo luwih kepenak, luwih becik sampeyan ndherek kursi iki kanthi bantal mburi sing cocog. Wetan ora klebu ing tuku, dadi sampeyan kudu tuku kanthi kapisah.

Pilihan kursi taman sing paling apik

Sanajan ndhuwur 1 ora apik, ana uga akeh opsi liyane sing ditawakake pasar babagan kursi taman. Sabanjure kita bakal ngomong babagan enem sing paling apik.

Keter - Kursi kebon ruangan Ibiza

Kita miwiti dhaptar nganggo kursi taman model Ibiza iki saka pabrikan Keter. Nduwe sandhangan tangan lan kasedhiya ing putih lan grafit. Desaine canggih lan elegan, dirancang kanggo kenyamanan paling gedhe lan bisa digabung karo meja njaba ruangan. Kursi iki bisa rampung kanthi alus lan digawe saka bahan tahan lama. Opo maneh ora mbutuhake rakitan lan gampang ditumpukake karo kursi liyane kanthi model sing padha.

Hadiah Miguel - Kursi Makan - Kursi Karibic

Kita terus nganggo model Karibic saka Miguel Gifts. Menehi unggul ing ndhuwur kabeh desain modern lan enom, menehi sentuhan kontemporer banget kanggo papan kasebut. Iki digawe saka baja lan poliethelin, saengga cocog kanggo digunakake ing njaba ruangan. Kursi iki mbutuhake pengumpulan. Ukurane kaya ing ngisor iki: dhuwure 83.5 sentimeter, ambane 72 sentimeter, ambane 83 sentimeter. Dhuwur saka lemah nganti kursi sing ana gandhengane padha karo 39 sentimeter lan bobote udakara 4.55 kilo. Sikil duwe jembaré 46 sentimeter lan punggung 72 sentimeter.

Kursi njero ruangan ruangan lan ruangan Keter Iowa kanthi bantal kalebu

Katelu kita duwe model Ketowa Iowa. Iki minangka kursi tangan ing njaba ruangan sing kalebu bantal lan sandhangan ergonomis. Desain sing elegan nggawe kursi tangan sing ideal kanggo panggunaan ruangan lan njero ruangan lan gampang digabung. Bahan produk iki yaiku rotan rata sing tahan kanggo korosi lan cuaca. Model iki kasedhiya ing warna coklat, putih, grafit lan cappuccino. Bobote padha karo 5,2 kilo lan ukurane kaya ing ngisor iki: 60 x 62 x 89 sentimeter.

Kursi Goyang Taman Lipat Outsunny

Kursi taman liyane sing bakal disorot yaiku model saka Outsunny. Iki minangka kursi goyang sing mundur lagi leren nganti dadi lounger. Bisa dikunci ing posisi apa wae, becik dicocogake karo sing dikarepake. Model iki uga bisa dilipat lan ergonomis, dadi gampang diangkut lan disimpen. Kajaba iku, kursi iki kalebu headrest sing bisa diatur lan dicopot, kere lipat lan luwes, lan tray sing ana slot kanggo ngombe, buku utawa ponsel. Iki digawe saka logam kanthi nutupi bubuk kanggo resistensi korosi lan pelapukan sing luwih gedhe. Kain kasebut digawe saka Textilene, bahan sing tahan banyu, nyandhang lan luh lan sinar UV. Ora mbutuhake perakitan lan ndhukung beban maksimal nganti 120 kilo.

Deuba Set 2 Kursi Lipat 'Sydney' Kayu Acacia

Kursi taman Deuba iki uga ana ing dhaptar. Bahan-bahan kasebut digawe saka kayu akasia sing kuat lan sadurunge di-oli. Opo maneh, Dheweke nduweni sertifikasi FSC sing nuduhake manawa kayu kasebut asale saka alas sing lestari. Fitur liyane sing kudu disorot yaiku bisa dilipat, saengga nggampangake transportasi lan panyimpenan. Kanggo nambah kenyamanan sampeyan, kursi-kursi iki duwe tangan sing bunder. Majelike gampang lan pangukurane padha karo 92 x 51 sentimeter. Set kalebu loro kursi model iki.

Keter Bali Set 4 kursi taman

Pungkasan, kita pengin nyorot model Bali kasebut saka Keter. Total papat kursi kebon kalebu lan bisa dituku kanthi warna putih, coklat utawa grafit. Dheweke duwe armrests lan dheweke bisa ditumpuk ing antarane. Desain sing apik lan bisa digawe apik kanggo njero ruangan lan njobo ruangan. Dene bahan kasebut digawe saka rotan, mula tahan cuaca. Dheweke ora mbutuhake majelis apa wae.

Kursi Tuku Kursi Lawn

Luwih becik dipikirake sawetara aspek sadurunge tuku kursi taman. Kita kudu mikir babagan jinis kursi sing dikarepake, materi sing digawe, jumlah sing dibutuhake lan maksimal sing pengin dibayar. Kita bakal ngrembug kabeh aspek ing ngisor iki.

Material

Nalika duwe perabotan ruangan, materi sing digawe saka omah iku penting banget. Dheweke kudu bisa nahan hawa, tanpa kelangan warna paling sithik. Amarga iku, kursi kebon biasane digawe saka rotan, yaiku resin sintetik, kayu sing wis diobati kanthi khusus supaya luwih tahan, utawa plastik. Kajaba iku, disaranake supaya ora duwe komponen logam, amarga bisa karat.

Ukuran

Aspek liyane sing kudu dipikirake yaiku ukuran kursi taman. Ing kasus iki kita kudu menehi perhatian tartamtu kanggo jembaré lan priksa manawa wis pas karo papan sing wis dirancang kanggo dheweke utawa supaya bisa diselehake ing jejere meja kanthi nyaman. Sampeyan uga kudu mikir yen ruangane kasedhiya kanggo sikil lan sisih.

Jumlah

Iki uga penting ngitung jumlah kursi kebon sing dibutuhake utawa dikarepake. Yen tujuane asring ngundang kanca lan kulawarga menyang barbekyu, kita kudu tuku kursi luwih akeh. Saliyane, yen kita mung pengin sayah santai supaya bisa nikmati dhewe utawa karo pasangan, kursi siji utawa loro bakal cukup.

Kualitas lan rega

Kualitas lan rega umume gegandhengan. Kursi plastik bakal luwih murah tinimbang kursi sing digawe saka rotan utawa kayu sing diobati khusus. Uga jumlah kursi sing dikarepake bakal mengaruhi rega. Nanging, ana pirang-pirang set sing adol kursi sawetara, lan dheweke uga bisa nyakup tabel sing cocog.

Ing endi nyelehake kursi kebon?

Ana macem-macem model kursi taman

Kursi taman, digawe saka bahan sing cocog kanggo nolak elemen, bisa diselehake ing wilayah njaba ruangan: Taman, teras, balkon, camping, lsp. Nanging kita uga bisa nyakup ing njero omah tanpa masalah, yen kita seneng kanthi estetis. Nalika nyimpen kursi, sing paling kepenak yaiku kursi lempitan. Dheweke bisa disimpen ing ruang paling ngisor, ing garasi, ing gudang kebon, lsp. Iki dianjurake nalika musim salju, umpamane, nalika ora digunakake. Kanthi cara iki, kita nglindhungi lan nambah umur sing migunani luwih sithik.

Tuku ngendi

Dina iki kita duwe akeh pilihan nalika pengin tuku apa-apa. Kursi taman bisa ditemokake ing papan fisik lan online utawa tangan liya. Sabanjure, kita bakal menehi komentar babagan sawetara papan sing paling populer.

Amazon

Pisanan, kita bakal nyorot platform sales online sing apik ing Amazon. Ing kene kita bisa nemokake kabeh, kalebu kursi taman. Kajaba iku, ing telusuran, kita nemokake produk sing dituku pembeli liyane uga kursi, sing bisa menehi inspirasi utawa mbantu kita njupuk keputusan. Biasane uga ana rating lan komentar sing positif lan negatif sing nyedhiyakake informasi babagan kualitas produk.

Ikea

Minangka kanggo pendhidhikan fisik, salah sawijine yaiku Ikea. Ing kana, kita bisa nemokake kursi-kursi kebun sing kebak bareng karo perabotan ruangan sing cocog. Keuntungan gedhe saka pilihan iki yaiku kita bisa nyoba kursi, saengga bisa dingerteni tingkat kepenak. Kajaba iku, pameran digawe dening desainer interior utawa eksterior, sing menehi macem-macem ide.

Tangan kapindho

Yen kabeh opsi sing ana ing kana kita ora seneng utawa larang banget, kita bisa milih tuku kursi kebon bekas. Kanggo iki, kita bisa ngakses sawetara aplikasi online, kayata Wallapop, utawa golek pasar utawa individu sing nawakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.