Larch Afrika (Tetraclinis artikulata)

Tetraclinis artikulata

Yen sampeyan seneng conifers, nanging sampeyan wis bosen ndeleng dheweke ing wilayah sampeyan, luwih becik sampeyan ketemu larch african. Iki minangka tanduran sing megah lan ora angel dirawat, mula sampeyan bisa nikmati wiwit wayahe nandur ing lemah.

Sanajan tingkat pertumbuhane rada alon, pancen bisa adaptasi lan tahan yen pancen larang coba wae.

Asal lan ciri

Tetraclinis artikulata

Larch Afrika, uga dikenal kanthi sabina mora, minangka konifer endemik ing sisih Lor-Afrika sing asale ilmiah kasebut Tetraclinis artikulata. Ing Spanyol, kita uga duwe pedunung alami, ing Sierras de Cartagena. Tuwuhe nganti dhuwur 5-9 meter, sanajan bisa tekan 16m. Batangipun tipis, kanthi kekandelan diameteripun mboten langkung 40cm. Gelas kasebut ovate utawa kerucut lan bening. Godhonge squamiform, dawane 1-5mm, lan enom kaya jarum lan landhep.

Cone, lanang lan wadon katon ing pucuk pang-pang. Sing lanang ukurane 0,5cm, lan isine 4 kantung sari; sing wadon bentuk globose lan digawe saka papat sisik mancung. Wiji kasebut bialate utawa trialate, ukurane 6-8mm dawane 1-1,5mm.

Apa sing dadi perhatiane?

Larch Afrika

Yen sampeyan wani duwe salinan, disaranake sampeyan menehi perawatan kasebut ing ngisor iki:

  • Lokasi: njaba, ing srengenge kebak.
  • Bumi:
    • Taman: subur, kanthi got sing apik.
    • Panci: dudu tanduran sing bisa di pot suwene, nanging suwene sawetara taun bisa digunakake kanthi medium sing lagi tuwuh universal.
  • Irigasi: 2-3 kali seminggu nalika musim panas, lan kurang luwih suwene taun.
  • Pelanggan: wiwit awal musim semi nganti pungkasan musim panas karo pupuk ekologis, sewulan sepisan.
  • Multiplikasi: dening wiji ing musim semi.
  • Rustitasitas: tahan adhem lan frosts nganti -7ºC lan suhu anget 38-40ºC.

Apa sampeyan mikir babagan larch Afrika?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.