Sing duwe kayu bakar paling apik kanggo kebon

Sepira sampeyan ngurmati geni cilik ing wayah wengi utawa duwe coklat panas ing geni, nalika musim salju adhem. Kanggo murub, sampeyan butuh kayu. Nanging ing endi kita nyelehake kayu akeh? Uga, Ana akeh rak kayu sing dirancang kanggo keperluan njero ruangan lan ruangan.

Yen sampeyan golek kayu bakar kanggo dekorasi omah lan nyelehake kayu bakar kanggo geni utawa tungku, aku saranake supaya tetep maca. Kita bakal ngomong babagan produsen kayu bakar paling apik ing pasar, ing endi tuku lan aspek sing kudu dipikirake.

? Ndhuwur 1 - Toko kayu bakar paling apik ing pasar?

Kita nyoroti wadhah log logam iki kanthi rega murah lan desain vintaj sing apik. Kranjang kayu bakar ireng iki digawe saka waja tahan lama lan dicet nganggo cat elektrostatik. Dhukungan stabil banget, cocog kanggo numpuk loro batang, pelet utawa briket. Kajaba iku, duwe gagang praktis sing nggampangake transportasi. Kanthi cara iki luwih gampang nggawa kayu bakar menyang papan tartamtu, kayata oven utawa geni. Ing babagan ukuran, wadhah log iki ukurane udakara 40 x 33 x 38 sentimeter. Ngumpulake produk iki cepet lan gampang.

Pros

Kranjang sing apik kanggo kayu bakar iki duwe macem-macem kaluwihan. Pisanan, kita kudu nyorot rega murah lan desain pedesaan lan vintaj sing apik. Thanks kanggo estetika becik dihias ing omah wae. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, kumpulan wadhah log iki gampang lan cepet. Kita uga bisa nggunakake kranjang sing apik iki kanggo nyimpen produk liyane, kayata andhuk. Keuntungan liyane sing kudu disorot yaiku gagang sing ana, saengga nggampangake transportasi kayu bakar, utawa apa wae sing pengin digawa ing kranjang.

Contra

Siji-sijine kerugian sing bisa dideleng ing kothak log iki yaiku ukurane cilik. Ora cocog kanggo nyimpen kayu bakar sing akeh, mula disaranake supaya duwe toko kayu liyane sing bisa ngrampungake fungsi kasebut.

Logger paling apik

Saiki ana macem-macem model sing duwe kayu bakar ing pasar. Macem-macem desain lan ukuran gedhe banget kita bisa nemokake sing duwe kayu bakar sing cocog banget karo omah lan kanthong. Sabanjure, kita bakal ngomong babagan enem model sing beda-beda sing dianggep paling laris saiki.

Kranjang Kembang Api Santai nganggo Gagang

Kita miwiti dhaptar nganggo kranjang sing apik kanggo kayu bakar iki. Cocog kanggo nyimpen lan ngangkut kayu utawa bab liyane kayata majalah, koran, buku, lsp. Desain pedesaan nggawe aksesoris dekorasi omah sing sampurna. Kajaba iku, wadhah log iki nduwe stabil lan digawe saka waja. Supaya luwih praktis, produk iki duwe tas nggawa kanggo nggawa kayu menyang oven utawa geni, supaya ora ngrusak klambi utawa tangan sampeyan. Kantong iki digawe saka kain fleksibel sing bisa njaga bentuk. Dene ukuran kothak kayu bakar iki, ukurane 32 x 43,5 x 32 sentimeter.

Panyimpenan Kayu Bunder njero ruangan Rileks

Toko kayu sing bakal dibahas saiki pancen misuwur kanthi desain modern lan pedesaan sekaligus. Iki digawe saka waja sing kuat lan lapisan kasebut dilapisi bubuk, sing umure umure migunani. Wangun bunder lan mbukak menehi sentuhan khusus ing lingkungan. Mula, kothak log iki ngidini sampeyan nghias lingkungan nalika nyimpen kayu. Ukurane kira-kira 65 x 61 x 20 sentimeter ing endi log bisa ditumpuk. Amarga ukurane, kothak log njero bunder uga bisa diselehake ing papan sing diwatesi.

Kranjang Kayu Api Santai

Kita terus dhaptar nganggo troli log iki saka Relaksasi. Ukurane udakara 100 x 41 x 42,5 sentimeter. Wadhah log logam iki duwe rodha karet loro lan bar kanggo nyurung. A) Ya, transportasi kayu bakar luwih kepenak, gampang lan praktis. Digawe saka waja ireng lan strukture sing kuat, cocog kanggo numpuk kayu. Bisa nahan momotan maksimal nganti sewidak kilo.

Bersantai ing jero ruangan lan alas ing njero ruangan

Toko kayu liyane sing bakal disorot yaiku model iki, uga saka Relaksasi. Cocog kanggo ruangan njero ruangan lan ruangan. Bahan sing digawe saka wadhah kayu dhuwur iki yaiku baja ringan tahan cuaca. Dhuwure 100 sentimeter, dene ambane 60 sentimeter lan jerone tekan 25 sentimeter. Desain sing mbukak ngidini panyimpenan lan panyimpenan kayu bakar sing gampang diakses. Kajaba iku, rakitan wadhah log iki cukup gampang lan ora mbutuhake latihan.

Relaksasi Perapian kanthi aksesoris geni

Kita uga bakal ngomong babagan logger Relaksasi liyane sing dilengkapi aksesoris geni. Set iki kalebu wadhah debu lan sikat kanggo ngresiki geni lan poker kanggo ngobong geni. Katelu aksesoris kasebut bisa digantung ing rak kayu sing padha lan ireng kanthi desain sing langsing. Kajaba migunani kanggo nyimpen kayu-kayuan kayu bakar, uga nggampangake transportasi kanthi roda loro. Kranjang balok iki digawe saka waja lan ukurane udakara 81 x 42 x 37 sentimeter.

CLP Indoor Log Holder Holder digawe saka waja tahan karat

Pungkasane, kita saiki bakal nyedhiyakake firebox interior stainless steel iki. Iki minangka struktur modern sing desaine duwe efek iga ngambang, menehi sentuhan khusus kanggo lingkungane. Bisa diselehake kanthi transversibel lan vertikal. Kanthi cara kaping pisanan malah bisa digunakake minangka bangku sing elegan. Ditambah maneh, desain tanpa wates iki padha karo jinis gaya lan omah. Kanggo nambah kualitas lan daya tahan, wadhah log iki gawenan tangan nggunakake bahan sing paling apik. Babagan ukurane, ukurane 50 sentimeter lan ambane 40 sentimeter, udakara. Babagan dhuwure, kita bisa milih manawa 100 sentimeter utawa 150 sentimeter. Sampeyan uga bisa milih warna, sing bakal matt dadi ireng utawa stainless steel.

Pandhuan Tuku Kayu Api

Yen wis jelas yen pengin utawa butuh kayu bakar, apa wae kanggo tungku, pawon utawa barang-barang liyane, ana sawetara aspek sing kudu dipikirake sadurunge tuku kothak kayu bakar. Kita bakal ngomong babagan ing ngisor iki.

Jenis

Kaping pisanan, ing endi kita pengin nyelehake kothak log? Yen ana ide kanggo nyimpen kayu ing kebon, kita kudu priksa manawa alas alas kasebut cocok kanggo digunakake ing njaba ruangan. Gumantung saka bahan kasebut, bisa tahan kahanan cuaca sing beda kanthi luwih becik utawa luwih ala. Saliyane, yen kita duwe ide supaya alas alas ing njero omah, kita bisa nggunakake. Umume, pembalak ing njero ruangan biasane luwih cilik tinimbang pembalut ruangan, amarga sawetara kayu bakar biasane dilebokake ing njero omah. Iki uga ateges manawa sing duwe log sing murah dirancang kanggo papan sing cedhak amarga ukurane sithik.

Material

Sebagéyan gedhé logger biasane digawe saka waja. Sawetara bisa uga duwe lapisan khusus kanggo nambah umur sing migunani nalika ana unsur-unsur kasebut. Nanging, kita uga bisa nemokake wadhah kayu bakar digawe saka bahan liyane kayata kain, kayu utawa plastik.

Majelis

Umume rakitan sing duwe log cukup gampang lan cepet, amarga biasane struktur dhasar. Mula, bisa uga luwih gampang dibanding karo mebel Ikea. Gumantung saka model lan ukurane, pengeboran bisa uga dibutuhake, nanging langka kedadeyan sing luwih rumit.

Kapasitas utawa ukuran

Logger njero ruangan biasane cukup cilik, amarga kudu dipasang ing papan sing ditutup lan tujuane yaiku nyimpen sawetara kayu bakar sing dibutuhake kanggo geni utawa tungku. Nanging, lemari log ruangan biasane luwih gedhe. Iki amarga tujuane yaiku nyimpen kayu bakar sing akeh, sing asring ditindakake ing kebon.

Rega

Babagan rega sing duwe kayu bakar, iki beda-beda gumantung karo ukurane. Saya gedhe, umume toko kayu luwih larang. Amarga alasan iki, kita bisa nemokake kothak kayu bakar njero ruangan kanthi rega € 30, nanging sawetara ruangan sing ngluwihi € 700. Nanging, kita duwe macem-macem pilihan ing pasar, saengga kita bisa nemokake model kabeh jinis lan rega.

Ing endi nyelehake wadhah kayu bakar?

Ana kayu kanggo njero ruangan ruangan lan ruangan

Kanggo nyelehake kothak kayu bakar ing kebon, kita kudu milih area lan cadangan, amarga papan kasebut cukup akeh. Minangka kanggo rak kayu interior, ing level praktis lan asring estetis, papan sing paling apik yaiku kanthi geni.

Kepiye carane nggawe kothak kayu bakar krasan?

Kanthi sawetara palet sing gampang, sampeyan bisa nggawe gudang asli kanggo nyimpen kayu bakar, alat, utawa liya-liyane. Kanggo nindakake iki, kita mung kudu ngethok potongan sing dibutuhake kanggo ngukur struktur lan gabung nggunakake sekrup lag. Banjur sampeyan kudu nyelehake atap, ndandani nganggo bingkai. Babagan rampung, kita bisa nggunakake enamel adhedhasar banyu, sing cocog banget kanggo njobo ruangan.

Tuku ngendi

Saiki ana akeh papan kanggo tuku kayu bakar. Ing ngisor iki bakal diwenehi jeneng.

Amazon

Amazon, platform online paling misuwur saiki, nawakake macem-macem model sing duwe kayu bakar. Opo maneh, kita bisa nemokake akeh aksesoris tungku geni.

Leroy Merlin

Pilihan liyane sing dibutuhake yaiku konsultasi karo model Leroy Merlin. Ing kana dheweke duwe rak kayu bakar digawe saka waja, kayu, aluminium, lsp. Kauntungan saka papan iki yaiku dheweke duwe profesional sing bisa digunakake kanggo pitakon sing bisa dideleng.

Ikea

Kita uga bisa mriksa katalog Ikea lan kanthi sengaja njupuk sawetara ide kanggo dekorasi kebon utawa area tungku geni.

Tangan kapindho

Yen kita pengin nyoba nyimpen sabisa, Kita bisa terus menyang pasar bekas kanggo golek toko kayu sing murah. Nanging, kita kudu tetep priksa manawa produk wis kondhang lan strukture bisa nyangga bobote kayu bakar.

Kaya sing dingerteni, bisa uga bisa nggabungake kepraktisan karo estetika. Ana sing duwe kayu bakar kanggo kabeh selera, papan lan kanthong. Muga-muga artikel iki migunani kanggo sampeyan. Aja lali nuduhake pengalaman sampeyan ing komentar.