Aloe ciliaris, succulent sampurna kanggo taman xero

Tampilan godhong Aloe ciliaris

Aloe minangka tanduran succulent sing ditresnani kabeh penggemar: gampang banget dirawat, bisa dijaga ing pot lan ing lemah, ing teras utawa ing kebon. Entuk spesimen anyar uga gampang banget, luwih-luwih yen wis enom, kayadene aloe ciliaris.

Sukulen sing tuwuh kanthi cepet iki ngasilake infloresensi warna oranye-abang Napa ora entuk salinan?

Asal lan karakteristik Aloe ciliaris

Infloresensi akrab Aloe

Protagonis kita Iki minangka tanduran pendakian sing asale saka Afrika, khusus Afrika Selatan, sing tekan dhuwure nganti 10 meter. Godhonge dawa, 50-150mm dawane, ijo ijo. Inflorescences sederhana ing klompok munggah kanthi dawa 150-300mm, lan dibentuk dening kembang tabung oranye abang. Woh-wohan kasebut kapsul oblong.

Tingkat pertumbuhane cukup cepet, nanging iki aja nguwatirake: sistem oyot ora invasi, lan nalika musim semi lan musim panas, kita bisa nyukur kanggo nggawe potongan.

Apa sing sampeyan butuhake?

Tanduran lidah buaya, pedesaan lan apik

Yen sampeyan wani duwe salinan, disaranake sampeyan menehi perawatan kasebut ing ngisor iki:

  • Lokasi: bisa ing njaba ing pameran sing cerah, utawa ing njero ruangane padhang banget.
  • Lemah utawa landasan: ora nuntut, nanging bakal tuwuh luwih apik ing saluran pembuangan sing apik.
  • Irigasi: langka. Sajrone musim panas, kita bakal ngombe siji, utawa maksimal kaping pindho saben minggu; sajrone sisa taun, siji saben 15 utawa 20 dina bakal cukup.
  • Pelanggan: ing musim semi lan musim panas karo pupuk kanggo kaktus lan succulents, ing ngisor iki indikasi sing kasebut ing kemasan produk.
  • Tanduran utawa transplantasi wektu: kita bisa nandur nalika musim semi, yen risiko frost wis kliwat. Yen wis diwenehi ing pot, kita bakal ditularake menyang sing luwih gedhe saben 2 taun.
  • Multiplikasi: dening wiji, stek gagang utawa ngisep nalika musim semi.
  • Rustitasitas: ndhukung sumur adhem, nanging frosts ngisor -2ºC gawe piala.

Seneng sampeyan aloe ciliaris 🙂.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)