Pandhuan kanggo tuku kursi srengenge lipat sing berkualitas

lipat sun lounger

Apa iku mangsa panas utawa mangsa, spring utawa Autumn, nalika srengenge munggah, luwih saka siji bakal mbayar kanggo duwe lounger lempitan kanggo ngapusi ing sunbathe. Iki minangka sumber vitamin B12 (sing yen sampeyan ora ngerti, angel golek panganan kanthi jumlah sing cukup), lan uga nggawe swasana ati sing apik.

Napa Kepiye yen sampeyan mbantu sampeyan tuku sing bisa digunakake? Apa sampeyan ngerti endi sing paling apik ing pasar? Lan pinten sampeyan kudu nandur modal ing kualitas? Ing kene kita mangsuli kabeh pitakonan kasebut.

Ndhuwur 1. Lounge lempitan paling apik

Pros

  • Digawe saka anyaman resin anyaman.
  • 98% bahan daur ulang.
  • Dhuwur bisa diatur.

Contra

  • Ora ana bantalan (bisa dadi ora kepenak).
  • Rumit kanggo melu lan nindakake.
  • Yen srengenge kena, bisa kobong nalika sampeyan ngapusi.

Pilihan saka lempitan sun lounger

Temokake loungers lempitan liyane sing bisa nyukupi kabutuhan lan cocog karo anggaran sampeyan.

VOUNOT Multiposition Folding Lounger

Lounger iki becik kanggo njobo, tahan lan awet. Nduwe headrest sing bisa diatur lan bisa dicopot uga wadhah cangkir lan sandaran tangan. Bisa diatur kanthi kecenderungan saka 90 nganti 127 derajat lan beban maksimal yaiku 120 kilogram.

Aktive Garden Kayu Akasia Lipat Sun Lounger

Iku kursi dek kayu lempitan, nanging sing Ora ngidini recline ing luwih saka telung posisi. Nduweni kursi poliester warna krim lan kain tahan.

blumfeldt Modena Garden Lounger

Digawe saka logam dilapisi bubuk. Iku ora teyeng utawa rusak. Bisa diatur ing 7 posisi lan duwe armrests supaya luwih nyaman.

Paket VOUNOT 2 Kursi Lipat

Aja ngapusi regane amarga iku paket 2 kursi. Iki digawe saka plastik lan entheng, uga duwe gagang kain kanggo digawa.

Padha bisa diatur ing 3 posisi lan duwe kere kanggo nyegah srengenge saka mencet pasuryan. Padha bisa ndhukung nganti 110 kilogram.

KingCamp XXL Padded Lounger 4 posisi

Kanthi kapasitas beban 150 kilo, lounger lempitan iki nduweni a ukuran luwih dawa lan luwih amba kanggo menehi comfort luwih. Kajaba iku, nerangake karo padding sing ngijini sampeyan dadi luwih apik ing (ngentekake wektu liyane).

Panuntun tuku kursi srengenge lipat

Wektu kanggo tuku kursi srengenge lempitan! Nanging ora worth pindhah, looking lan nyekel sing pisanan sing disenengi. Ana faktor sing nemtokake tuku pinter. Kang? Kita pitutur marang kowe ing ngisor iki.

Werna

Werna dudu faktor sing nemtokake banget. Nanging utawa ora kudu ditinggalake kanthi bebas amarga, nalika sijine iku ing Taman utawa ing Teras Panjenengan, iku normal sing ora pengin clash.

Contone, yen papan kasebut dihias nganggo gaya laut, nyelehake kursi sing bisa dilipat biasane ora cocog. Mulane, sanajan ora penting a priori, nanging kudu digatekake yen sampeyan ora pengin ngrusak dekorasi papan kasebut.

Material

Umumé, kursi srengenge lipat digawe saka macem-macem bahan, kayata kain, kanvas, jaring. kayu, logam, aluminium, besi… Gumantung ing aspek kayata bobot bakal ndhukung, apa sing arep kanggo nimbang, lan carane gampang iku kanggo melu utawa ora, sampeyan bisa milih antarane siji materi utawa liyane.

Nyatane, rega pengaruhe banget.

Ukuran

Ing babagan ukuran, penting yen cocog karo papan sing sampeyan duwe, uga kabutuhan lan rasa sampeyan. Sampeyan bisa uga pengin lounger sing cukup amba lan dawa, utawa sing luwih sempit lan luwih cendhek.

Mesthi wae, disaranake Yen sampeyan arep nyelehake ing njaba, pilih sing tahan banyu lan srengenge.

Rega

Rega nemtokake ing meh kabeh tumbas. Lan bakal gumantung ing faktor ing ndhuwur.

Una Kursi lempitan dhasar, digawe saka kain utawa kanvas, regane gampang antara 20 nganti 50 euro. (sanajan akeh sing didol luwih minangka kursi). Salah siji saka bolong utawa karo armrests, footrests, etc. Iku wis dadi nganti antarane 50 lan 100 euro.

Lan sing duwe finish luwih elegan, digawe saka kayu, utawa tahan kanggo banyu lan srengenge, biaya antarane 100 lan 300 euro.

Tuku ngendi?

tuku lounger lempitan

Pungkasan, sawise sampeyan ngerti kabeh faktor sing paling bakal nemtokake tuku sampeyan, langkah sabanjure, lan pungkasan, yaiku mutusake ing ngendi tuku.

Ing kasus iki kita wanted kanggo ndeleng Sawetara toko sing paling digoleki ing Internet lan iki sing wis ditemokake.

Amazon

Amazon minangka salah sawijining toko pisanan sing metu kanggo tuku lounger lempitan. Lan bebener iku katalog sawijining gedhe. Nanging ora kaya karo kategori liyane.

Sampeyan bakal duwe akeh desain lan model sing ora katon ing toko liyane, lan iku kauntungan utama, kasunyatan tuku soko sing ora bisa nemokake ing situs liyane. Mesthi, ati-ati karo rega amarga kadhangkala bisa uga larang banget.

bricodepot

Ing bagean hammocks lan loungers Bricodepot sampeyan bakal nemokake 189 produk nganti saiki. Nanging, kursi, loungers, swings dicampur ... Masalah iku Sampeyan ora bisa nyaring liyane saka rega.

Dadi, yen sampeyan nggoleki telusuran normal, luwih cepet (amarga mung 47 artikel).

persimpangan

Ing Carrefour ana kedadeyan sing padha karo Amazon. Lan iku sing Sampeyan ora mung bisa tuku produk sing didol ing supermarket, nanging uga diiklanake dening penjual pihak katelu. Mulane, sampeyan bakal nemokake katalog sing cukup gedhe kanthi rega sing beda-beda saka saben liyane.

Sampeyan bakal kudu lengen dhewe karo sabar sethitik kanggo nemokake siji sing looking for. Nanging disaranake sampeyan maca panemu (yen sampeyan duwe) lan priksa manawa rega kasebut kalebu biaya pengiriman utawa ora.

Decathlon

Ing Decathlon padha duwe bagean eksklusif kanggo loungers lan hanging hammocks. Padha ngedol kabeh babak taun lan prices ora ala ing kabeh (padha ing baris karo apa padha bisa biaya).

Kanthi bisa nyaring produk, sampeyan bisa milih mung loungers lan sampeyan bakal duwe kabeh 45 item (ing wektu riset iki). Banjur sampeyan bisa pesen kanthi rega lan sampeyan bakal weruh sing cocog karo anggaran sampeyan. Mesthine, umume (yen ora kabeh) didol dening penjual pihak katelu.

Ikea

Ing Ikea kita ngerti sing wis bagean tartamtu karo hammocks lan loungers Taman, nanging nalika kita tindak menyang dipikir kita temen maujud sing padha ora duwe item ing. Sanadyan mangkono, kita wis nggunakake mesin telusur kanggo ndeleng manawa kita duwe luwih apik nanging kita wis mung entuk kloso kanggo loungers.

Iki nggawe kita mikir yen dheweke ora bisa didol nganti musim semi utawa musim panas.

Lidl

Lidl minangka pilihan pungkasan, nanging sejatine akeh dheweke luwih seneng tuku ing kene kanthi rega sing paling murah. Saiki, ana masalah sing padha mung duwe siji utawa loro model, lan sing wis akèh apa karo yen sampeyan pengin macem-macem.

Kajaba iku, iku minangka tawaran sementara sing mung teka sawetara dina (paling ora ing toko fisik) dadi yen sampeyan pengin ndeleng sadurunge sampeyan kudu ngerti tawaran kasebut (lan sunbeds biasane teka ing musim panas, ora ing wektu liyane ing taun). Mesti wae, mbok menawa online sampeyan duwe luwih luck.

Apa sampeyan wis ngerti apa kursi lipat sing arep sampeyan tuku?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.