Rose saka Yerikho, tanduran sing urip maneh

Selaginella lepidophylla

Yen ana tanduran sing duwe kekuwatan kanggo nggumunake kita kabeh sajrone sawetara menit, yaiku pabrik sing dikenal kanthi jeneng Mawar saka jericho. Sawise suwene wektu sing katon tanpa urip, nalika sawetara tetes udan tiba, mula dadi ijo. Lan dheweke nindakake kabeh kanthi cepet supaya kita ora bisa ngadoh saka dheweke.

Karakteristik iki nggawe hadiah sing luar biasa.

Selaginella

Loro tanduran sing padha banget dipasarake kanthi jeneng Rosa de Jericó: ing Selaginella lepidophylla, pakis sing asale saka Amerika, lan Anastatika hierochuntica, asli saka ara-ara samun ing Arab. Sing terakhir yaiku Rose asli Yerikho, sanajan kalorone dirawat kanthi cara sing padha.

Tanduran iki luar biasa: kanthi kontak banyu sing sithik, mula ijo dadi cepet. Nyatane, umume ora luwih saka 30 menit. Nanging kepiye carane ngrampungake? Apa sampeyan nandur ing pot lan tetep dadi tanduran 'normal' (tegese, kaya oyot)? Sejatine, sing sejatine luwih gampang tinimbang kayane.

Mawar saka jericho

Tanduran iki, sanajan duwe oyot, dheweke tetep luwih apik ing banyu. Mangkono, dheweke kudu dilebokake ing mangkuk lengkap lan diganti saben 2 utawa 3 dina supaya cetakan ora tuwuh. Kanthi cara iki, iki uga bakal nyegah jamur sing kena pengaruh. Saiki, yen sampeyan kudu pindhah, umpamane, sampeyan bisa terus njupuk saka mangkuk lan nyimpen ing papan sing adhem lan garing, yen sampeyan prelu sadurunge dibaleni maneh. Sijine ing ruangan sing padhang banget lan sampeyan bakal bisa ndeleng kepenak rupane 🙂.

Tanpa mangu-mangu, Mawar ing Yerikho minangka salah sawijining tanduran sing, yen sampeyan nemokake, sampeyan ora bisa lali maneh.

Apa dheweke menehi sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.