Mesin nglereni

Mesin pemotong gunane kanggo motong suket sing dhuwur

Gambar - Wikimedia / BCS SpA

Kanthi rawuh panase, saiki wayahe siyap-siyap kebon kita supaya bisa nyenengake kanthi kepenak. Yen duwe kebon utawa kebon siti gedhe, mesin pemotong motor bakal bisa ngilangi suket. Mesin bermotor sing migunani banget nalika nglereni kabeh jinis jamu ing wilayah kasebut yen akses luwih angel. Amarga iku, panggunaan utamane adhedhasar ngresiki lahan kanthi ngilangi suket utawa kanggo entuk pakan ternak.

Yen sampeyan duwe kebon sing amba utawa lahan sing kudu diresiki, tuku mesin cincang bakal luwih gampang urip sampeyan. Ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan mesin pemotong sing paling apik, aspek sing kudu dipikirake lan endi sing bakal tuku.

M Mesin pemotong paling apik 🥇

Mesin pemotong paling apik yaiku model Euro-Expos. Mesin bensin iki fitur motor papat kacepetan sing kuat, cocog kanggo nglereni wilayah sing amba kanthi suket sing dhuwur, medan kasar lan suket. Dene jebule nglereni, iki cocog karo 870 milimeter lan bobot total mesin pemotong iki yaiku 61 kilo.

Pros

Thanks kanggo mesin sing kuat sing duwe total patang kacepetan, mesin pemotong iki iku cocog kanggo lapangan sing amba.

Contra

Ora kalebu aksesoris sing dibutuhake kanggo mesin pemotong, kayata lenga. Dadi, kita kudu eling yen kudu mbayar luwih sithik.

Alternatif kanggo mesin pemotong sing paling apik

Yen sampeyan durung yakin karo sing paling penting ing babagan mesin potong, ora ana kedadeyan. Sabanjure kita bakal ngrembug alternatif sing apik kanggo mesin iki.

EUROSYSTEMS M 85 

Mesin pemotong sing ditawakake Eurosystems minangka model sing apik banget. Lebar pemotongan 87 sentimeter lan kalebu rong bilah, siji luwih gedhe lan siji luwih cilik, sing nindakake gerakan osilasi kanggo motong suket. Minangka kanggo dhuwure, iki bisa diprogram. Kajaba iku, bobote total 54 kilo.

Aksesoris kanggo mesin pemotong

Kajaba saka mesin kasebut, kita uga kudu eling yen aksesoris tartamtu dibutuhake kanggo njaga lan operasi sing pas, kayata sing bakal menehi komentar ing ngisor iki.

C-FUNN Plug & Kit Layanan Filter Udara kanggo Mesin Mower

Kit layanan filter saka C-Funn iki cocog kanggo mesin pemotong motor. Iki digawe saka plastik nalika busi digawe saka logam. In total, ukuran filter udara iki cocog karo 135 x 115 x 20 milimeter. Kompatibel karo Honda Izy Lawnmowers lan mesin ing ngisor iki:

  • Mesin Honda GCV135, GCV160 lan GCV190 Cilik
  • Mesin BMW GC135, GC160 lan Gc190 sing lawas

Pandhuan Mower

Sadurunge tuku mesin pemotong, ana sawetara aspek sing kudu dipikirake kanggo milih model sing cocog karo kabutuhane. Kita bakal menehi komentar babagan ing ngisor iki.

Ukuran area

Gumantung saka ukuran area sing bakal dienggo, kita butuh mesin pemotong motor kanthi kacepetan tartamtu:

  • Permukaan nganti 1.000 meter persegi: Gir siji.
  • Area saka antara 1.000 lan 3.000 kothak meter: Kacepetan loro.
  • Tanah saka luwih saka 3.000 meter persegi: Minimal telung kacepetan.

Jinis permukaan

Sampeyan uga kudu nimbang jinis permukaan sing bakal digunakake, kanggo ngerti apa kita butuh mesin pemotong motor kanthi mesin kanthi tenaga sing luwih gedhe utawa kurang:

  • Tingkat lemah: Mesin kanthi tenaga nganti 4,8 hp.
  • Wilayah sing miring: Mesin kanthi tenaga antara 4 lan 5,5 hp.
  • Montana: Sepeda motor kanthi paling ora 5,5 hp.

Motor

Babagan mesin, minangka salah sawijining bagean sing paling penting kanggo mesin pemotong, mula kita kudu ngerti jinis sing dikarepake:

  • Mesin bensin: Wiwitan sing gampang lan langsung. Dianjurake kanggo permukaan ing ngisor 1.000 meter persegi.
  • Mesin diesel: Kurang konsumsi kanthi tenaga luwih akeh. Dianjurake kanggo permukaan sing luwih saka 1.000 meter persegi.

Apa liyane sing kudu dipikirake sadurunge tuku mesin potong?

Ana sawetara aspek sing kudu dipikirake sadurunge tuku mesin pemotong

Yen wis jelas babagan jinis mesin pemotong sing dikarepake, ana aspek liyane saka model sing kudu dipikirake sadurunge dituku, kayata batang pemotong. Iki beda karo untu lan jembaré. Biasane, jembaré sisir bar iki paling ora 80 sentimeter. Ukurane cocog kanggo area nganti 750 meter persegi. Nanging, kanggo wilayah sing luwih gedhe, luwih becik yen batang cutter paling amba udakara sak meter. Kita bakal menehi komentar babagan macem-macem jinis kayata:

  • Eropah: Dheweke duwe total rong glathi sing dipotong kanthi cara "gunting". Dheweke paling umum. Motongane akurat lan resik. Sampeyan ora dianjurake kanggo digunakake ing lemah sing watu.
  • SF (semi-nggoleki): Dheweke digawe saka sisir driji lan agul-agul. Loro-lorone pindhah ganti. Cocog kanggo medan watu.
  • Dupleks: Kaya sing sadurunge, digawe saka sisir driji lan agul-agul, nanging iki dikuatake, mula kekandelane luwih gedhe. Kalorone pindhah kanthi cepet bebarengan. Potong jinis jamu apa wae. Dianjurake kanthi alesan gedhe.

Nalika ndeleng masalah penake, disaranake supaya mesin kasebut bisa setang sing bisa diatur kanthi dhuwur. Aspek liyane sing nyedhiyakake kenyamanan sing luwih gedhe yaiku sistem blok geter sing diduweni sawetara model.

Versatilitas uga penting nalika milih mesin potong. Biasane Dheweke duwe sistem jangkar sing gampang lan cepet kanggo macem-macem alat. Kanthi cara iki, kita bisa nemplekake macem-macem jinis lan digunakake minangka plow salju, ngolah daya listrik, penyapu, alat pemotong sikat, lsp. Kanthi sistem sing sederhana, sampeyan bisa ngowahi mesin pemotong dadi macem-macem alat.

Tuku ngendi

Dina iki kita duwe akeh kemungkinan kanggo tuku jinis produk apa wae, kayata mesin pemotong motor. Kita duwe pilihan kanggo tuku kanthi online, ing perusahaan fisik utawa uga tangan liyane.

Amazon

Platform penjualan online sing hebat, Amazon, duwe katalog kebun sing akeh. Saliyane mesin pemotong motor, kita bisa nemokake jinis mesin pemotong rumput lan aksesoris sing bisa dibutuhake kanggo tugas iki. Uga, kanthi cara iki pancen gampang banget blanja lan wektu pengiriman biasane ora suwe banget. Keuntungan liyane sing ditawakake platform online iki yaiku akuisisi aksesoris. Mung kanthi sawetara klik, kita bisa tuku kabeh sing dibutuhake kanggo njaga mesin.

Leroy Merlin

Sawetara toko fisik sing nawakake produk lan mesin kebon uga adol mesin pemotong motor. Tuladhane yaiku Leroy Merlin. Keuntungan gedhe saka situs kasebut yaiku kita bisa menehi saran marang para profesional. Iki bakal mbantu kita milih mesin pemotong sing paling apik kanggo kasus tartamtu lan aksesoris sing ilang supaya bisa dijaga kanthi bener.

Tangan kapindho

Kita uga duwe pilihan kanggo tuku mesin pemotong tangan liya. Sanajan luwih murah, kita kudu eling kita ora duwe jinis jaminan. Kajaba iku, kita kudu priksa manawa aksesoris sing dibutuhake kanggo pangopènan mesin pemotong kalebu, utawa tuku kanthi kapisah.

Kesimpulane, kita bisa ujar manawa pamotong motor bisa nggampangake tugas ngilangi suket. Nanging, penting kanggo ngerti cara milih sing paling cocog karo kita lan wilayah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.