Lawnmower paling apik

Apa sampeyan wis nyebar wiji? Banjur sampeyan kudu ngerti manawa wiwit saiki sampeyan kudu ngrampungake. Pangopènan kasebut ora bakal angel, amarga kasunyatane kanthi nyiram luwih utawa kurang, kontribusi pupuk rutin, lan ngliwati mesin pemotong saka wektu ke wektu sampeyan bisa duwe karpet ijo sing sehat lan apik banget.

Masalah kasebut teka nalika sampeyan kudu tuku, sabenere, mesin pemotong rumput. Ana sawetara jinis lan masing-masing dirancang supaya bisa digunakake kanthi apik ing pekarangan kanthi ciri khas tartamtu. Supaya ora mbuwang dhuwit kanggo model sing pungkasane ora cocog kanggo sampeyan, deleng pilihan kita nalika maca saran sing ditawakake.

Apa lawnmower paling apik?

Sale
Einhell GC-EM 1030/1 -...
2.274 Ulasan
Einhell GC-EM 1030/1 -...
  • Kinerja tinggi kanggo proyek pemotongan rinci amarga motor karbon awal sing cepet 1000W
  • Mesin pemotong sing entheng lan gampang amarga rodhane gedhe, utamane lembut ing suket lan plastik sing padhet lan bermutu
  • Pungkasan mburi khusus kanggo koleksi tas koleksi sing luwih dhuwur
Sale
Bosch ARM 32 Mesin Pemotong Rumput ...
5.296 Ulasan
Bosch ARM 32 Mesin Pemotong Rumput ...
  • ARM 32 - lawnmower multi-tujuan sing kuat
  • Kanthi nyetel dhuwur nyetel ing telung level (20/40/60 mm); kanthi sikat suket inovatif sing ngidini sampeyan nyuda flush ing sacedhake tembok, tembok lan pinggir
  • Hopper kapasitas 31 L ora perlu dikosongake kanthi asring. Kajaba iku, motor Powerdrive 1200 W ngidini kerja keras sanajan ing suket dhuwur.
Sale
Greencut GLM690SX ...
1.156 Ulasan
Greencut GLM690SX ...
  • Mesin bensin OHV 4-stroke adhem udhara 139cc 5hp sing kuat
  • Pisau bermata 410mm diameteripun cocok kanggo kebon medium lan cilik
  • Dhuwur nglereni sing bisa disetel ing 7 posisi
Einhell GC-EM 1743 HW -...
2.055 Ulasan
Einhell GC-EM 1743 HW -...
  • Daya: 1.7 kW, jembaré kerja: 43 cm
  • Dhuwur kerja: 20 - 70 mm, 6 langkah, bisa diatur
  • Kapasitas panangkepan: 52 l kanthi indikator level isi
Pemotong Rumput 1300W ...
  • IKLAN DESAIN UNDUH KLIK - Amarga sekrup ing rodha, ora prelu dibongkar, langsung nyetel dhuwure pemotongan, 5 potong dhuwur (35/45/55/65 / 75mm), cepet diatur nalika digunakake. Kajaba iku, atur dhuwure gagang (3 dhuwur) kanthi langsung nganggo tombol ing sisih ngisor gagang, tanpa alat apa wae, tingkatake gaweyan sabisa-bisa
  • TELESCOPIC HANDLE & QUICK FOLDING: Gagang bisa ditekuk langsung liwat rong sekrup sing dilonggarkan nganggo tuas plastik gedhe, ora ana alat, ora ana (ukuran lempitan: 73 * 40 * 60cm). Sampeyan uga bisa nyetel dawa gagang (2 dawa) kanthi cara iki, gampang digunakake kanggo kabeh jinis awak, iku praktis banget lan ngirit ruangan
  • 40L GIANT COLLECTOR - Kanggo nyuda frekuensi pengosongan, mesin tela dilengkapi mesin cat rumput 40L kanthi kualitas dhuwur, kanthi laju isi nganti 90%. Kanthi indikator khusus, ora prelu mbukak penangkap suket kanggo mriksa manawa kebak, luwih gampang gaweyan sampeyan maksimal

Pilihan kita

Einhell GC-HM 30 - Mesin pemotong rumput manual

Yen sampeyan duwe lawn sing cukup cilik, nganti 150 meter persegi, kanthi lawnmower manual iki sampeyan bakal bisa nduwe kaya sing dikarepake sadurunge sampeyan bisa nyetel dhuwur potongan saka 15 nganti 42mm.

Amarga ukuran jembaré ngethok 30cm lan tank kanthi kapasitas 16 liter, luwih cepet tinimbang sing sampeyan kira wis siyap. Bobotane 6,46kg.

Bosch ARM 32 - Mesin pemotong rumput listrik

Yen duwe pekarangan udakara 600 meter persegi, sampeyan kudu mikir babagan entuk mesin pemotong rumput sing ndadekake pangopènan bisa luwih gampang lan kepenak. Lan sampeyan bakal entuk model iki saka Bosch.

Kanthi jembaré sing dipotong 32cm, lan dhuwur sing bisa disetel saka 20 nganti 60mm, ngethok kanthi meh kaya mlaku-mlaku. Nduwe tank 31 liter, sing cukupe nganti sampeyan ora prelu ngerti, lan bobote 6,8 kg.

MTD Smart 395 PO - Mesin pemotong rumput bensin

Yen pekarangan gedhe banget, nganti 800 meter persegi, sing dibutuhake yaiku mesin pemotong rumput sing bisa digunakake kanthi luwih utawa kurang bebas, kaya model MTD sing nganggo bensin iki. Yen tank wis diisi karo bahan bakar lan minyak, sampeyan bisa nggunakake suwe.

Ambane nglereni 39,5cm, lan dhuwur sing bisa disetel saka 36 nganti 72mm. Kanthi kanthong 40 liter, sampeyan luwih asring ngethok pekarangan 😉.

Gardena R70Li - Mesin pemotong rumput Robot

Apa sampeyan pengin ana wong utawa ngrabungke pekarangan nalika nindakake perkara liyane? Ya, sampeyan bisa mandheg ngimpi 🙂. Kanthi mesin pemotong rumput robot kaya Gardena, sampeyan bakal duwe kebon sing luar biasa, lan sing luwih apik, gaweyan amarga paling apik ing lawn nganti 400 meter persegi.

Dhuwuré bisa disetel saka 25 nganti 46mm, lan bisa digunakake karo batere lithium-ion sing butuh luwih saka sak jam supaya terisi daya kebak lan kabel perimeter 200 meter (kalorone kalebu). Bobot iki bobote 7,5kg.

Cub Cadet LT2NR92 - Traktor pekarangan

Mesin pemotong Cub Cadet minangka alat sing cocog kanggo kebon udakara 2500 meter persegi. Sampeyan ngidini sampeyan kerja kanthi cara sing paling nyaman: lungguh ing kursi siji-sisih supaya sampeyan bisa nyetel kanthi dawa ing 4 posisi.

Wis jembaré nglereni 92cm, lan dhuwur sing bisa disetel saka 30 nganti 95mm. Wiwitane listrik, lan daya tarik hidrostatik, nganggo pedal dobel. Nduwe tangki bahan bakar 3,8 liter lan tas kolektor suket 240l. Bobot total yaiku 195kg.

Apa kaluwihan lan kekurangan macem-macem jinis lawnmower?

Kaya sing wis dingerteni, ana sawetara jinis lan macem-macem model. Amarga kabeh padha ora padha, ing kene ana tabel kanthi ciri khas saben, muga-muga bisa migunani nalika milih siji utawa liyane:

manual Listrik Bensin Mesin pemotong rumput robotik Mesin pemotong rumput
Motor - Listrik Saka gas Nganggo batere Hidrostatik utawa bledosan
Lebar nglereni 30 nganti 35cm 30 nganti 35cm 35 nganti 45mm 20 nganti 30cm 70 nganti 100cm
Dhuwur nglereni 10 nganti 40mm 20 nganti 60mm 20 nganti 80mm 20 nganti 50mm 20 nganti 95mm
Potencia - 1000-1500W Udakara 3000-4000 W Saka 20 nganti 50W 420cc
Ora ana kabel? Ya Gumantung saka model Ya Ora Ana Ya
Kapasitas Saka 15 nganti 50l Saka 20 nganti 40l Saka 30 nganti 60l - Saka 100 nganti 300l
Lumahing sing disaranake Nganti 200 meter persegi 150 nganti 500 meter persegi 300 nganti 800 meter persegi 200 nganti 2000 meter persegi  1000-4000 meter persegi

Mesin pemotong rumput manual

Mesin pemotong tangan minangka alat sing apik kanggo pekarangan cilik

Kaluwihan

Mesin pemotong rumput manual Iki minangka alat sing cocog yen sampeyan duwe pekarangan cilik sing ora ngluwihi 200 meter persegi. Kanthi tank udakara 15-50 liter, gumantung karo model, lan ambane ngethok udakara 35cm, sampeyan bisa nindakake tugas pangopènan tanpa kakehan gaweyan lan kanthi kebebasan total.

Kekirangan

Masalah karo jinis alat kasebut yaiku energi sing dibutuhake kanggo fungsi saka awak sampeyan dhewe; yaiku, sampeyan motor mesin pemotong rumput manual. Iki tegese yen sampeyan ora duwe kekuwatan lengen lan / utawa yen duwe pekarangan gedhe, sampeyan bisa ban kanthi cepet.

Mesin pemotong rumput listrik

Mesin pemotong rumput listrik iku tetep resik

Kaluwihan

Mesin pemotong rumput listrik perlu banget yen sampeyan duwe pekarangan 150 nganti 500 meter persegi, amarga wis ana sampeyan bisa kanthi sampurna nglereni. Tangki model iki biasane 20 nganti 40 liter, mula ora prelu sampeyan kosongake asring. Ditambah maneh, motor kasebut cukup kuat kanggo motong suket sing dhuwur.

Kekirangan

Sanajan sampeyan meh bisa ujar manawa mesin pemotong jinis iki mung duwe barang sing apik, kasunyatane kapasitas tas sampeyan bisa uga cilik yen pekarangan gedhe.

Mesin pemotong rumput bensin

Mesin pemotong rumput listrik minangka alat sing apik

Kaluwihan

Mesin pemotong rumput bensin menehi kebebasan akeh. Sampeyan ngidini sampeyan duwe pekarangan nganti 800 meter persegi ing dhuwur sing dikarepake, lan tanpa mbutuhake kabel. Sampeyan mung ngisi tangki bensin lan minyak banjur nyambut gawe. Kantong koleksi suket 30 nganti 60l, gumantung karo model, mula sampeyan bakal seneng banget njaga karpet ijo ing kondisi sing apik.

Kekirangan

Masalah sing ana ing model iki yaiku gegayutan karo mesin lan pangopènane. Sawayah-wayah, minyak kudu diowahi, sing kudu khusus kanggo mesin mesin lawn, lan mesthi nyoba nggunakake bahan bakar anyar sing resik, yen ora nggunakake alat sing migunani.

Mesin pemotong rumput robotik

Mesin pemotong rumput robotik cocog kanggo kebon

Kaluwihan

Mesin pemotong rumput robotik menarik banget nalika sampeyan ora duwe wektu kanggo motong rumput. Bisa digunakake karo batere sing ngisi daya ing wektu cendhak (biasane sak jam), lan nalika dheweke bisa digunakake, sampeyan bisa nggunakake wektu luang kanggo nindakake perkara liyane. Dadi yen sampeyan duwe kebon rata udakara 200-2000 meter persegi lan sampeyan sibuk banget, tanpa mangu-mangu jinis lawnmower iki cocog kanggo sampeyan.

Kekirangan

Tenaga umume kurang, mula panggunaane ing lereng curam utawa ing pekarangan kanthi suket sing dhuwur banget ora disaranake amarga bisa rusak.

«]

Mesin pemotong rumput

Mesin pemotong kuda kanggo kebon sing amba banget

Kaluwihan

Nggarap mesin pemotong iku alesan sing sampurna kanggo duwe kebon kaya sing dikarepake saka kursi kendaraan. Iki dirancang kanggo performa paling apik ing permukaan sing gedhe banget, saka 1000 nganti 4000 meter persegi, mula bisa uga digunakake ing lapangan golf. Tangki tangki suket udakara 200 liter, mula sampeyan mung kudu kosong nalika wis rampung.

Kekirangan

Pangopènan ora gampang. Kapan sampeyan tuku alat utawa mesin, sampeyan kudu maca manual, nanging ing traktor pekarangan, maca iki luwih penting yen bisa. Sampeyan kudu ngganti minyak asring banget, priksa manawa pisau, rem, lan mesin dhewe wis sampurna; Simpen ing papan sing adhem lan garing, dilindhungi saka srengenge, lan resiki saben-saben.

Endi sing tuku lawnmower?

Mesin pemotong rumput penting kanggo duwe kebon sing spektakuler

Amazon

Ing Amazon, dheweke adol kabeh. Yen ngomong babagan mesin pemotong rumput, katalog kasebut jembar banget, nemokake kabeh jinis kanthi rega sing beda. Contone, sampeyan bisa entuk sing manual kanthi rega 60 euro, utawa traktor pekarangan luwih saka 2000 euro. Milih siji iku gampang, wiwit Sampeyan mung kudu maca file produk lan pendapat sing wis ditampa saka pembeli liyane kanggo tuku lan ngenteni nampa ing omah.

Bricodepot

Ing Bricodepot duwe katalog mesin pemotong rumput listrik lan bensin sing cilik nanging menarik. Dheweke adol model saka merek terkenal kayata McCulloch, kanthi rega udakara 69 nganti 500 euro. Kanggo entuk, sampeyan kudu lunga menyang toko fisik.

Leroy Merlin

Ing Leroy Merlin, dheweke duwe katalog mesin pemotong rumput sing akeh banget, sing dianyari kanthi rutin. Rega kisaran 49 nganti 2295 euro, lan sampeyan bisa tuku ing toko fisik utawa online.

Dompet

Ing Wallapop adol produk bekas kanthi rega larang. Yen sampeyan nemokake sing disenengi, aja ragu-ragu takon marang sing adol kanggo foto lan / utawa informasi liyane padha yen sampeyan mikir perlu.

Muga-muga sampeyan bisa nemokake mesin pemotong sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan 🙂.