Mesin moto paling apik

Apa sampeyan duwe pekarangan sing amba banget? Utawa ana masalah ing punggung lan / utawa sikil? Utawa apa sampeyan mung golek kenyamanan nalika ngurus karpet ijo sing larang regane? Yen sampeyan wis mangsuli pitakon kasebut, sampeyan butuh kendaraan sing dirancang kanggo tujuan kasebut. A traktor pekarangan.

Nanging nalika miwiti neliti, sampeyan bisa ndeleng manawa ana macem-macem jinis lan rega sing beda, kepiye sampeyan ngerti sing paling apik? Kita bakal mbantu sampeyan. Priksa model sing paling apik 😉.

Rekomendasi kita kanggo mesin jaran paling apik

Milih mesin jaran ora gampang. Ora mung ana sawetara jinis, nanging sampeyan uga kudu mikir rega kasebut. Amarga iku, kita menehi saran supaya golek produk saka merek sing dikenal, kayata sing dipilih:

Kaluwihan

  • Digawe supaya bisa digunakake kanthi efektif ing kebon medium-ukuran nganti 5000 meter persegi, sanajan uga apik kanggo pekarangan cilik.
  • Ambane nglereni 77cm, lan dhuwure bisa disetel saka 38 nganti 102mm, supaya sampeyan bisa nggarap wilayah gedhe ing wektu sing cendhak.
  • Motor kasebut duweni kekuatan 6,3kW, sing njamin kinerja sing apik.
  • Nduwe tank tangki suket 200 liter, cukup supaya sampeyan ora prelu ngerti lan bisa kerja kanthi gampang, amarga uga duwe indikator kolektor lengkap.
  • Kecepatan lan arah loro-lorone dikontrol nganggo pedal sikil supaya sampeyan bisa ngontrol mesin pemotong.
  • Nduwe sambungan kanggo selang banyu.

Kekirangan

  • Kapasitas dustpan bisa dadi winates yen wis suwe ora motong rumput.
  • Regane bisa larang yen sampeyan duwe pekarangan cilik, kanthi dipikirake manawa ana model sing luwih murah kanggo jinis kebon kasebut.

Apa mesin jaran paling apik?

MTD 13A776KC600 Traktor ...
2 Ulasan
MTD 13A776KC600 Traktor ...
  • Mesin: mtd, e-starter, 382 cc
  • Cocog kanggo wilayah 2 500 m2
  • Daya: 8.0 kw./2.400 min-1
AREBOS Elevator ...
851 Ulasan
AREBOS Elevator ...
  • Gaya bantalan nganti 400 kg
  • Cilik lan bisa dilipat
  • Stabil lan aman
Alat Negara qt200 Angkat ...
8 Ulasan
Alat Negara qt200 Angkat ...
  • Cocog kanggo njaga mesin pemotong rumput, mesin pemotong, Quad.
  • Ukuran angkat: 106 x 30 cm
  • Dhuwur sing bisa disetel: 12 nganti 79 cm
Sale
Oregon - Lift ...
279 Ulasan
Oregon - Lift ...
  • Kanggo nitih mesin nganti 300 kg.
  • Ambane maksimal mesin pemotong: 122 cm.
  • Lebar nyopir maksimal: 105 cm.
Briggs & Stratton 992425, ...
360 Ulasan
Briggs & Stratton 992425, ...
  • Briggs & Stratton Asli Universal Mower Deck.
  • Tutup panyimpenan protèktif tumrap kahanan cuaca sing paling sithik.
  • Lanyard ing sisih ngisor ngidini sampeyan ngencengi pengawal kanthi kenceng ing mesin pemotong.

Rider Trattorino Tagliaerba AMA ARR62L

Yen pekarangan sampeyan ngenggoni wilayah sing amba banget, udakara 2500 meter persegi, nanging sampeyan ora pengin nggunakake akeh dhuwit ing traktor, Rider Trattorino Tagliaerba minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan. Bisa nganggo mesin kanthi kekuatan 196cc, lan nganggo agul-agul 62cm, kanthi dhuwur sing bisa disetel saka 30 nganti 90mm.

Kanthong koleksi suket bisa nahan nganti 130 liter suket sing dipotong. Lan bobote total yaiku 125kg.

Cub Cadet LR1NR76

Kanthi traktor pekarangan iki sampeyan bakal seneng ngurus karpet ijo kaya sadurunge. Iki dirancang kanggo digunakake ing area 2500 meter persegi, lan kanthi cara sing bakal kepenak banget kanggo sampeyan, kanthi ukuran jembaré 76cm lan dhuwur sing bisa disetel saka 38 nganti 95mm.

Tangki iki duwe kapasitas 200 liter, lan bobote total 145kg.

Stiga Estate 2084

Mesin moto kudu nyaman lan bisa mlaku kanthi bener. Lan iku padha karo model merek Stiga iki. Kanthi jembaré potong 84 lan dhuwur sing bisa disetel saka 25 nganti 80mm, mesthine bakal dadi angin supaya suket sing diidham-idhamake.

Kantong kasebut nduweni kapasitas 200 liter, lan bobote 172kg.

MTD Smart Minirider 60

Traktor pekarangan MTD Smart Minirider kanggo wong-wong sing pengin alat kompak luwih utawa kurang, nanging paling apik bisa digunakake ing kebon medium cilik. Ambane nglereni 60cm, lan dhuwure bisa disetel saka 38 nganti 95cm.

Nduwe tank kolektor suket 150 liter lan bobote 152kg.

Traktor XC140 - 98H Texas A / S

Traktor XC140 nduweni desain sing elegan lan kompak, sampurna kanggo permukaan sing dianggo udakara 2500 meter persegi. Kanthi jembaré potong 98cm lan dhuwur sing bisa disetel saka 30 nganti 90mm, sampeyan bakal siyap kanthi cepet.

Kayane ora cukup, tas duwe kapasitas 200 liter. Lan bobote total 165kg.

Husqvarna TS 138

Husqvarna TS 138 minangka mesin nunggang kuda sing kuat lan efisien nalika nggarap area sing amba banget udakara 3000 meter persegi. Wis jembaré motong 97cm, lan dhuwur sing bisa disetel antara 38 nganti 102mm.

Tangki iki bisa nganti 200 liter suket sing dipotong, lan bobote 175kg.

Petunjuk tuku traktor pekarangan

Tuku Traktor Lawn lan Pandhuan Comparison

Kita wis ndeleng sawetara model sing apik banget lan wis menehi saran babagan rekomendasi, nanging yen sampeyan isih ragu-ragu, ing ngisor iki bakal menehi sawetara tips supaya luwih gampang milih traktor pekarangan:

Ukuran kebon

Yen sampeyan duwe pekarangan cilik, luwih becik goleki traktor sing bisa digunakake kanthi apik ing permukaan sing suda, amarga yen sampeyan nggunakake dhuwit kanggo traktor sing bakal duwe ciri sing ora bisa migunani kaya biasane. Mangkono, uga cara kanggo nyimpen sethithik.

Nglereni jembar lan dhuwur

Mesin pemotong rumput digawe ing kebon kanthi jembar minimal 1000 meter persegi, mula jembaré potongan kasebut biasane gedhe, udakara 60-80cm mula sampeyan ora kudu ngentekake kakehan karpet ijo. Babagan dhuwure, kudu luwes ing sawetara level, amarga kanthi cara iki sampeyan bisa entuk suket ing dhuwur sing dikarepake.

Kapasitas tank kolektor suket

Taman sampeyan bakal saya gedhe, luwih akeh kapasitas ing tas koleksi suket. Contone, yen sampeyan duwe wiyar 2000 meter persegi, mesthine kudu ngemot paling ora 200 liter suket sing dipotong. Yen ora, bakal cepet diisi lan sampeyan kudu asring kosongake.

Tenaga mesin

Cetha manawa tenaga mesin saya saya dhuwur, saya akeh kinerja. Nanging ... sampeyan kudu eling yen bakal nggunakake bahan bakar liyane lan bisa uga bakal rame luwih akeh tinimbang sing kurang kuwat kajaba duwe silencer. Dadi, yen sampeyan duwe kebon cilik lan asring digunakake, disaranake traktor kanthi tenaga sing sithik, udakara 4-5kW amarga sampeyan ora butuh luwih akeh amarga mesthi ora sithik.

Anggaran

Anggaran sing kasedhiya bisa uga paling penting sing kudu dipikirake. Apa winates utawa ora, telusuran, bandhingake model lan rega, lan aja ragu-ragu takon marang sing adol apa wae sing bisa muncul. Yen sampeyan uga duwe kamungkinan kanggo maca pendapat saka pembeli liyane, luwih becik, amarga kanthi cara iki mesthine ora bakal ana masalah nalika tuku.

Kepiye pangopènan mesin pemotong?

Pangopènan traktor pekarangan paling apik

Supaya mesin pencari kreta ing kahanan sing sampurna butuh wektu, amarga ana sawetara perkara sing kudu digatekake:

Reresik umume

Sampeyan kudu diresiki sawise digunakake nganggo blower godhong, kanthi cara iki sampeyan bisa mbusak kabeh godhong, suket lsp. dheweke bisa tetep.

Ora nganggo selang banyu tekanan apa-apa, amarga bakal ngrusak mesin yen ora direksa, lan sistem transmisi.

Sistem ngarsane operator

Sistem sing nggawe mesin lan kopling bisa digunakake nalika lungguh. Iki migunani banget, amarga mesin iki mung diwiwiti nalika sampeyan lagi ing kendaraan.

Yen ora bisa digunakake kanthi cara sing bener, sampeyan kudu mriksa.

Baterei

Batere kudu diganti kanthi rutin amarga wis entek. Biasane ditindakake kanthi nyopot sekrup sing ana ing salah siji ban ngarep, narik lengen proteksi kanggo mbukak, banjur nggunakake kunci kanggo nyopot kabel saka batere sing luwih gedhe.

Kepiye lan kapan anggone bakal dijlentrehake kanthi luwih rinci ing manual traktor sampeyan.

Pangowahan minyak

Minyak kasebut kudu diganti saben X jam panggunaan (Nomer kasebut bakal dituduhake ing manual, aja padha sumelang 😉). Iki ditindakake amarga yen reget, mesin ora bisa mlaku kanthi apik. Kanggo nindakake iki, sing ditindakake yaiku mbukak cangkeme outlet minyak - biasane ana ing sisih - lan langsung wadhah wadhah ing ngisor iki kanggo nglumpukake. Ngenteni kabeh wis metu, banjur pasang tutup maneh.

Pungkasane, isi tank maneh.

Blades

Blades sampeyan kudu ngasah saben wektu, lan malah ganti yen wis kesel banget. Gunakake sarung tangan sing cocog kanggo nglindhungi sampeyan lan nggunakake file utawa rodha mecah, utawa nggawa menyang situs khusus supaya bisa ngasah.

Rem

Mbok menawa iku salah sawijining bagean sing paling penting lan sing luwih penting kudu diwenehake. Rem penting banget supaya bisa mlaku kanthi apik. Mula, nggawa mesin nitih ing permukaan sing rata lan garing, pencet rem terus mudhun, banjur pasang rem parkir nganggo gir mekanik lan traksi kanthi netral.

Yen sampeyan nindakake iki, sampeyan ndeleng roda mburi muter, sampeyan kudu njupuk kanggo dipriksa.

Tingkat traktor

Penting banget kabeh papat roda didadekake siji kanthi bener lan inflasi kanthi bener. Fungsi kendaraan sing tepat lan, utamane, keamanan sampeyan gumantung.

Panyimpenan

Yen wis rampung nyambut gawe, sampeyan kudu nyimpen ing papan sing direksa srengenge langsung, banjur garing. Nindakake nalika mesin dadi adhem, saengga ngindhari masalah.

Ngendi tuku traktor pekarangan paling apik?

Nganggo tuku mesin pemotong rumput

Yen sampeyan pengin tuku traktor pekarangan, sampeyan bisa nindakake ing salah sawijining panggonan:

Amazon

Ing Amazon, kita bisa nemokake kanthi harfiah, kabeh ... utawa meh. Katalog traktor rumput wiyar, saengga kita nemokake model saka 1000 nganti luwih saka 10 euro. Tuku ing kene duwe sawetara kaluwihan, kayata kemungkinan maca pendapat saka pembeli liyane sadurunge mbayar produk kasebut, utawa sawise mbayar, sampeyan mung kudu ngenteni sawetara dina supaya bisa nampa ing omah.

Leroy Merlin

Ing Leroy Merlin, dheweke adol macem-macem model kanthi rega sing cukup (udakara 1500 euro). Para pembeli ora bisa ninggalake umpan balik, nanging amarga dheweke adol merek terkenal, kayata McCulloch utawa MTD, sampeyan mesthekake yen bakal nampa produk sing berkualitas.

Dompet

Wallapop minangka situs (lan aplikasi kanggo piranti seluler) sing digunakake kanggo adol lan tuku utamane produk bekas. Disaranake dipikir yen sampeyan pengin tuku traktor pekarangan, amarga kualitas kasebut kanthi rega murah banget. Mesthi wae, aja ragu-ragu takon karo pembeli kabeh keraguan sing sampeyan duwe, lan malah njaluk foto liyane yen sampeyan nganggep perlu.

Muga-muga sampeyan bisa nemokake mesin pemotong sing sampeyan goleki 🙂.

Elinga, yen sampeyan ora yakin, sampeyan kudu nggunakake mesin pemotong rumput liyane, kayata sing disaranake ing ngisor iki:

Yen sampeyan ngerti tanpa ngerti pilihan sing paling apik, elinga manawa kita duwe mbandhingake lawnmower paling apik.

💚 Apa sing digunakake kanggo mower nunggang?

Bedane traktor pekarangan babagan wong liya yaiku rasa seneng nyukur. Kanggo wilayah sing jembar, lan tanpa menehi masalah.

📗 Apa merek traktor rumput paling apik?

Sampeyan bakal duwe MTD, Husqvarna, Mcculloch, lan liya-liyane. Disaranake sampeyan ndeleng ing endi saben wong bakal mandheg lan mandheg.

💰 Apa regane mesin cukur numpak?

Antarane € 1.000-2.500. Regane luwih larang tinimbang jinis mesin pemotong rumput liyane amarga akeh fasilitas sing ditawakake kanggo ngethok pekarangan.

🟢 Apa pangopènan mesin pemotong?

Sampeyan kudu ngresiki saben nggunakake, uga mriksa batere, minyak, leveling lan agul-agul supaya efektif.