Mesin pemotong rumput bensin paling apik

Duwe pekarangan tegese kudu nglampahi wektu ngrampungake. Aku ora mung ngomong babagan pencegahan hama lan penyakit, nanging uga supaya tetep ing dhuwur sing dipengini supaya ora dadi area kebon tanpa kontrol utawa tertib.

Kanggo iku, sampeyan kudu nduwe mesin sing bisa mbantu supaya bisa luwih kepenak, kayata mesin pemotong rumput bensin. Sanajan sampeyan mikir liya, perawatane gampang, mula aja ragu-ragu ndeleng model sing paling apik 😉.

Mesin pemotong rumput bensin paling apik miturut pendapat kami

Sing wis ditemokake nganti saiki dianjurake, nanging amarga kualitas lan rega murah, mula kita bakal milih sing iki:

Kaluwihan

  • Cocog kanggo kebon nganti 1400 meter persegi.
  • Lebar pemotongan 46cm, lan dhuwur bisa disetel ing 5 level saka 32 nganti 70mm, mula gaweyane bakal kepenak banget.
  • Tangki ramuane duwe kapasitas 55 liter, dadi yen sampeyan ora duwe composter ing sacedhake ... iku ora masalah 😉.
  • Mesin bensin lan tenaga 2,17kW. Iki tegese yen tangki bahan bakar lan minyak wis kebak, sampeyan ora kudu kuwatir apa-apa liyane supaya bisa mlaku kanthi bener.
  • Bobote 31,4kg. Bisa uga akeh, nanging amarga duwe rodha lan gagang ergonomis, mula bakal gampang digawa saka sak papan menyang papan liya.

Kekirangan

  • Kanggo kebon cilik iki minangka model sing ternyata gedhe banget.
  • Sampeyan bisa mbutuhake wektu yen sampeyan ora duwe kekuwatan lengen.

Apa mesin pemotong rumput bensin paling apik?

Sale
Mesin Pemotong Rumput Bensin ...
195 Ulasan
Mesin Pemotong Rumput Bensin ...
  • Tombol ergonomis lan lempitan
  • 9 setelan dhuwur nglereni tengah
  • Mesin 4-stroke Briggs & Stratton kanthi 1 silinder
Pemotong Rumput Goodyear ...
  • Keandalan maksimum mesin bensin Goodyear Lisensi 224 cc, kuat lan gampang diwiwiti kanthi manual. Cocog kanggo lahan nganti 2500 m2.
  • Dhuwur nglereni gampang diatur saka 25mm nganti 75mm ing 7 posisi
  • Penangkap suket 65 liter kanthi rodha bantalan dobel supaya luwih lancar.
Sprint 2691794 ...
31 Ulasan
Sprint 2691794 ...
  • Mesin bensin seri briggs stratton 300e dipercaya, kuat lan gampang
  • Dhuwur nglereni gampang diatur saka 28mm nganti 92mm ing 6 posisi
  • Fungsi 2-in-1: bag lan debit mburi
Pemotong Rumput Einhell ...
20 Ulasan
Pemotong Rumput Einhell ...
  • Mesin pamotong bensin GC-PM 40/1 minangka pembantu kebon kuat sing ternyata bisa dadi pitulung sing apik lan dipercaya nalika ngethok suket ing tengah-tengah. Mesin pemotong 1,2 kW kuat iki dianjurake kanggo permukaan nganti 800 m².
  • Mesin 4 silinder, 1 silinder kasebut duwe torsi dhuwur lan kacepetan kerja nganti 2900 revolusi per menit. Omah sing awet digawe saka plastik lan elegan lan tahan tahan.
  • Thanks kanggo nyetel tingkat pemotongan roda siji tingkat telu, mesin pemotong bisa dicocogake kanggo nglereni tugas antara 30 lan 60 mm. Ambane nglereni mesin bensin 40 cm.
Einhell GH-PM 40 P -...
758 Ulasan
Einhell GH-PM 40 P -...
  • Silinder tunggal, mesin 4-stroke
  • 3-level imbuhan dhuwur nglereni rodha individu
  • Nangani pandhuan sing bisa dilipat kanthi ergonomis
Sale
Pemotong Rumput Einhell ...
20 Ulasan
Pemotong Rumput Einhell ...
  • Mesin 1-silinder 4-stroke digawe adhem kanthi hawa adhem Einhell kanthi 79 cm3 nggunakake tenaga 1,2 kW kanggo ngontrol lumahing gedhe lan akeh tanduran. Mesin mesin kasebut digunakake kanthi kecepatan puteran 2.900 rpm.
  • Mesin bensin duwe nyetel tingkat pemotongan tengah tingkat pitung tingkat 25 nganti 60mm kanthi potongan potongan 40cm.
  • Thanks kanggo drive roda mburi sing bisa dipasang lan bisa dicopot, pangguna dhewe bisa mutusake kapan lan yen butuh tenaga tambahan kanggo rodha mburi.

Pilihan kita

Einhell GH-PM 40 P

Yen sampeyan nggoleki mesin bensin sing kuat, kanthi tanki kapasitas sing dhuwur nanging ora kakehan, model iki bakal menehi bungah. Dhuwur nglereni bisa diatur nganti telung level, saka 32 nganti 62mm, lan jembaré nglereni 40cm, kanthi rumput bisa disiapake kanthi cepet.

Bisa digunakake karo mesin bensin sing duwe tenaga 1600 volt, cukup kanggo pekarangan nganti 800 meter persegi nalika dipasang. Lan bobote 23kg.

Greencut GLM690SX

Iki minangka mesin pemotong rumput kanggo nggarap kebon gedhe, udakara 1000 meter persegi, lan kanggo sing nggoleki model kanthi rega larang regane. Ambane nglereni 40cm, lan dhuwure bisa disetel saka 25 nganti 75mm. Nggabungake tank kapasitas 40 liter.

Mesinipun bensin, kanthi tenaga 3600 volt. Bobot iki 28,5kg.

GartenXL 16L-123-M3

Mesin pemotong kanthi tenaga sing luwih gedhe kudu kuat, duwe desain sing bakal bertahan nganti pirang-pirang taun kanthi perawatan sing bener lan ora angel dijaga. GartenXL 16L-123-M3 kaya ngono. Kanthi jembaré 40cm, lan dhuwur sing bisa disetel saka 25 nganti 75mm, pancene ora bakal angel ngrasakake lawn.

Mesiné didhukung nganggo bensin, kanthi tenaga udakara 2250 volt. Bobot total 26,9kg.

Alpina 295492044 / A19 BL

Iki minangka lawnmower kanggo wong-wong sing duwe kebon sing cukup gedhe, saka 1000 nganti 1500 meter persegi. Wis jembaré nglereni 46cm, lan dhuwur sing bisa diatur saka 27 nganti 80mm. Amarga duwe tank kapasitas 55 liter, sampeyan bakal bisa nggarap wilayah sing luwih amba utawa kurang kanthi asring kudu kosongake.

Bisa nganggo mesin bensin kanthi tenaga 2,20kW, lan bobote 28,1 kg.

Murray EQ700X

Mesin pemotong rumput bensin Murray EQ700X dirancang khusus kanggo digunakake ing kebon gedhe, udakara 1000 meter persegi tanpa abot kanggo sampeyan. Wis jembaré nglereni 53cm, lan dhuwur sing bisa disetel saka 28 nganti 92mm. Uga duwe tank kapasitas 70 liter.

Didhukung karo mesin bensin otomatis, lan bobote 37kg.

Pandhuan Tuku Pemotong Rumput Bensin

Mesin pemotong rumput bensin paling apik

Sampeyan wis nggawe keputusan. Sampeyan duwe utawa bakal duwe pekarangan sing apik lan sampeyan pengin supaya tetep kaya ngono kanthi pitulung saka pemotong rumput bensin. Nanging sampeyan wiwit ndeleng, neliti ... lan sampeyan ngerti manawa ana akeh model. Kakehan. Kepiye milih sing paling apik? 

Sepi Ing kene, kita bakal menehi sawetara tips supaya bisa migunani supaya sampeyan tuku paling sukses:

Lumahing pekarangan sampeyan

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu sampeyan lakoni yaiku ngerteni pinten pekarangan sampeyan manggoni. Sawise sampeyan ngerti, tetep nganggo langkah kasebut amarga yen sampeyan tuku lawnmower, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa saben duwe permukaan sing disaranake; yaiku Iki minangka mesin sing digawe kanthi maksimal ing kebon kanthi permukaan tartamtu.

Nglereni jembar lan dhuwur

Mesin bensin umume Dheweke duwe ukuran potongan udakara 40cm amarga dirancang kanggo ngethok pekarangan gedhe. Nanging yen sampeyan duwe utawa bakal duwe sing luwih sedherhana, kanthi model udakara 30-35cm lan jembaré bisa disetel nganti 70mm, mesthine sampeyan bakal duwe luwih saka cukup.

Tenaga mesin

Luwih dhuwur tenaga, kinerjae luwih dhuwur, ... nanging uga rame Apa sing kudu ditindakake kajaba sampeyan duwe silencer. Kajaba yen sampeyan duwe pekarangan ing wilayah sing amba banget, motor 2000 volt cocog kanggo sampeyan.

Anggaran

Sampeyan uga penting banget 🙂. Ana sawetara sing murah banget, lan ana sing luwih larang, nanging pikirake manawa kualitas ora cocog karo rega. Yen sampeyan bisa, waca pendapat saka pembeli liyane, bandhingake rega, ... lan sampeyan bakal bisa ndeleng cara nemokake sing digoleki.

Apa pemeliharaan mesin pemotong rumput bensin?

Pangopènan Pemotong Rumput Bensin

Tangki bahan bakar

Mesin pemotong rumput bensin mbutuhake pangopènan sing beda banget karo listrik, kayata. Mesin kasebut beda, amarga butuh bensin lan minyak khusus supaya bisa digunakake. Saben cairan kasebut duwe tangki dhewe, sing bakal duwe kapasitas winates sing dituduhake ing manual.

Sawise saben jam X (uga bakal dituduhake ing manual) sampeyan kudu ngresiki tank minyak, cukup kanthi ngekstrak sing ana ing njero kanthi mbukak bolongan stopkontak sing bakal ana ing sisih kasebut.

Filter udara

Filter udara ora liya yaiku karet busa sing ana ing wadhah logam, lan dipasang ing karburator kanthi sekrup. Bagéan iki, kaya biasane udan karo minyak mesin, kudu dicuci saben wektu kanthi deterjen.

Yen wis resik, ubaen karo lenga banjur lebokake ing panggonane.

Blades

Blades sampeyan kudu njupuk supaya ngasah asring banget (gumantung saka frekuensi panggunaan, bisa saben telung wulan utawa luwih). Yen sampeyan ngerti yen dheweke wiwit lara parah, aja ragu-ragu njupuk utawa ngganti.

Endi sing tuku mesin pemotong rumput bensin paling apik?

Mesin pemotong rumput bensin

Sampeyan bisa tuku mesin pemotong rumput bensin ing endi wae:

Bricodepot

Ing pusat perbelanjaan iki, khusus kanggo alat kebon lan mesin, dheweke ora duwe model akeh lembar produke lengkap banget. Sampeyan bisa tuku saka toko fisik, amarga ora adol online.

persimpangan

Ing Carrefour, dheweke adol sawetara model mesin pemotong rumput bensin kanthi rega sing apik banget sampeyan bisa tuku saka situs web utawa saka toko fisik.

Dompet

Ing Wallapop sampeyan nemokake mesin pemotong rumput bensin sing apik. Nanging ati-ati waca pariwara kanthi lengkap, lan takon marang pembeli. Uga priksa umpan balik sing wis ditampa supaya ora ana masalah.

Muga-muga saiki sampeyan gampang milih mesin pemotong rumput bensin 🙂.

Yen pengin, sampeyan uga bisa ndeleng ing model mesin pemotong rumput manual paling apik, mesin pemotong rumput listrik, mesin pemotong rumput paling apikutawa lawnmower robot.

Yen sampeyan lali, kita uga ngelingake sampeyan duwe prekara sing gedhe banget pilihan lawnmower paling apik, kanggo mbantu mutusake proses tuku.