Mesin pemotong rumput listrik paling apik

Duwe kebon sing dijaga kanthi apik mbutuhake wektu. Sanajan sampeyan duwe pekarangan pangopènan sing sithik sing cocog karo urip kanthi kondhisi, mula kudu dipotong saka wektu ke wektu supaya ora gedhe banget, kayata nganggo mesin pemotong rumput listrik.

Jinis mesin kasebut umume sepi banget, lan amarga ukurane bisa disetel ing macem-macem level, mula ora bakal angel sampeyan entuk suket sing dikarepake. Nanging, Kepiye milih model sing paling apik?

Mesin pemotong rumput listrik paling apik miturut pendapat kita

Yen kita kudu milih salah siji, mula ora bakal dipikirake kanthi akeh. Model iki minangka model sing paling apik sing ditemokake:

Kaluwihan

  • Kanthi jembaré sing ngethok 32 sentimeter, sampeyan bisa nyiapake pekarangan kanthi cepet.
  • Dhuwur cendhak bisa disetel dadi telung level: 20, 40 lan 60mm, dadi sampeyan mung kudu milih karpet ijo sing luwih dhuwur utawa ngisor.
  • Tangki iki nduweni kapasitas 31 liter; cukup supaya gaweyan sing kosong ora kepenak.
  • Bisa nganggo motor listrik 1200W. Kekuwatan sing menarik kanggo motong suket miturut kekarepan sampeyan lan ing wektu sing cendhak.
  • Boboté 6,8 kg; Yaiku, sampeyan bisa njupuk saka sak papan menyang papan liyane sanajan sampeyan ora duwe kekuwatan sing kuat 😉.
  • Cocog kanggo permukaan 250 meter persegi.
  • Regane dhuwit apik banget.
  • Bisa disimpen meh ing endi wae amarga duwe desain kompak.

Kekirangan

  • Ora cocog kanggo kebon gedhe.
  • Simpenanane bisa dadi cilik yen sukete wis suwe ora dikethok.

Pilihan mesin pemotong rumput listrik sing disaranake liyane

Sale
Einhell GC-EM 1030/1 -...
2.274 Ulasan
Einhell GC-EM 1030/1 -...
  • Kinerja tinggi kanggo proyek pemotongan rinci amarga motor karbon awal sing cepet 1000W
  • Mesin pemotong sing entheng lan gampang amarga rodhane gedhe, utamane lembut ing suket lan plastik sing padhet lan bermutu
  • Pungkasan mburi khusus kanggo koleksi tas koleksi sing luwih dhuwur
Sale
Bosch ARM 32 Mesin Pemotong Rumput ...
5.296 Ulasan
Bosch ARM 32 Mesin Pemotong Rumput ...
  • ARM 32 - lawnmower multi-tujuan sing kuat
  • Kanthi nyetel dhuwur nyetel ing telung level (20/40/60 mm); kanthi sikat suket inovatif sing ngidini sampeyan nyuda flush ing sacedhake tembok, tembok lan pinggir
  • Hopper kapasitas 31 L ora perlu dikosongake kanthi asring. Kajaba iku, motor Powerdrive 1200 W ngidini kerja keras sanajan ing suket dhuwur.
Einhell GC-EM 1743 HW -...
2.055 Ulasan
Einhell GC-EM 1743 HW -...
  • Daya: 1.7 kW, jembaré kerja: 43 cm
  • Dhuwur kerja: 20 - 70 mm, 6 langkah, bisa diatur
  • Kapasitas panangkepan: 52 l kanthi indikator level isi
Pemotong Rumput 1300W ...
  • IKLAN DESAIN UNDUH KLIK - Amarga sekrup ing rodha, ora prelu dibongkar, langsung nyetel dhuwure pemotongan, 5 potong dhuwur (35/45/55/65 / 75mm), cepet diatur nalika digunakake. Kajaba iku, atur dhuwure gagang (3 dhuwur) kanthi langsung nganggo tombol ing sisih ngisor gagang, tanpa alat apa wae, tingkatake gaweyan sabisa-bisa
  • TELESCOPIC HANDLE & QUICK FOLDING: Gagang bisa ditekuk langsung liwat rong sekrup sing dilonggarkan nganggo tuas plastik gedhe, ora ana alat, ora ana (ukuran lempitan: 73 * 40 * 60cm). Sampeyan uga bisa nyetel dawa gagang (2 dawa) kanthi cara iki, gampang digunakake kanggo kabeh jinis awak, iku praktis banget lan ngirit ruangan
  • 40L GIANT COLLECTOR - Kanggo nyuda frekuensi pengosongan, mesin tela dilengkapi mesin cat rumput 40L kanthi kualitas dhuwur, kanthi laju isi nganti 90%. Kanthi indikator khusus, ora prelu mbukak penangkap suket kanggo mriksa manawa kebak, luwih gampang gaweyan sampeyan maksimal
Sale
BLACK + DOCKER BEMW351-QS -...
1.846 Ulasan
BLACK + DOCKER BEMW351-QS -...
  • Mesin pemotong rumput listrik kanthi motor listrik 1.000W lan desain ringan kanggo gampang gerak.
  • Cocog kanggo kebon cilik 200 meter persegi.
  • Jembaré nglereni 32 cm.
Sale
Pemotong Rumput Alpina ...
1.491 Ulasan
Pemotong Rumput Alpina ...
  • Mesin pemotong rumput ringan kanthi jembaré nglereni 38 cm, Cepet lan gampang ditangani, Kanggo kebon kanthi ukuran maksimal 500 m², 40 koleksi tas
  • Gampang lan praktis digunakake: kanthi tuas gir praktis ing gagang, gagang Ergonomis kanthi dhuwur sing bisa disetel, gagang lipat hemat ruang, bobot entheng (8,7 kg), gagang angkat praktis kanggo disimpen
  • Motor listrik 1400 W, emisi nol amarga tenaga listrik, Tinggi potongan sing bisa disetel ing poros kanthi 3 posisi (25-65 mm), Push manual, roda patung 140/140 mm

Rekomendasi kita

Einhell GC-EM 1030/1

Yen sampeyan duwe pekarangan ukuran cilik nganti medium nganti 250 meter persegi lan ora pengin utawa ora bisa ngentekake dhuwit akeh, sampeyan ora kudu nyerah ing mesin pemotong bermutu. Iki minangka model kanthi jembaré nglereni 30cm lan dhuwur sing bisa disetel amarga ukurane ana 3 level, saka 25 nganti 60mm. Lan kanthi tas kanthi kapasitas 28l, kebon sampeyan bakal sampurna.

Kayane ora cukup, motor duwe starter cepet kanthi daya 1000W, lan bobote mung 6,18kg!

Ireng + Decker BEMW451BH-QS

Kanthi jembaré pemotongan 32 sentimeter, dhuwur sing bisa disetel saka 20 nganti 60mm lan tank 35 liter, sampeyan bakal bisa duwe pekarangan miturut kekarepan sampeyan; Lan ora mung iku, nanging supaya tetep ora mbutuhake gaweyan kanthi model iki sing dirancang kanggo makarya ing pekarangan kanthi jubin nganti 300 meter persegi.

Boboté 7,4kg, mula nuli nggawa gampang banget.

Tacklife GLM11B

Iki minangka mesin pemotong sing bisa disetel, dhuwuré nglereni (saka 35 nganti 75mm) lan gagang. Ambane 33 sentimeter, lan duwe tank kanthi kapasitas 40 liter, supaya sampeyan bisa kerja ing jembar sing amba banget tanpa kudu kosong. Dayane 1300W, lan cocog kanggo kebon nganti 400 meter persegi.

Bobote 8kg, dadi kerja bareng dheweke bakal kaya mlaku-mlaku 😉.

Ora ditemokake produk

MAKITA ELM3800

Yen sampeyan duwe pekarangan sing bisa dianggep cukup amba, kanthi wiyar udakara 500 meter persegi, sampeyan kudu golek mesin pemotong rumput listrik sing cocog. Model Makita iki jembaré nglereni 38 sentimeter, lan dhuwur sing bisa disetel saka 25 nganti 75mm. Kekuwatane yaiku 1400W, sing njamin kinerja bakal kaya sing diarepake, amarga uga duwe tangki kapasitas gedhe 40 liter.

Bobote mung 13 kilo.

Blaupunkt GX7000

Iki minangka model sing disaranake banget kanggo pekarangan wiyar kurang luwih, nganti 500 meter persegi, lan kanggo wong-wong sing ora pengin nglampahi wektu kanggo ngrampungake. Ambane nglereni 42 sentimeter, lan dhuwur bisa disetel saka 20 nganti 65mm. Tangki lan tenaga kasebut apik banget, amarga bisa ngemot suket 50 liter, lan bisa digunakake nganggo motor 1800W.

Amarga ora kabeh wong ngukur sing padha, gagang kasebut bisa diatur. Lan bobote mung 10kg.

Bosch AdvancedRotak 770

Apa sampeyan duwe pekarangan 770 meter persegi? Banjur sampeyan butuh mesin cincang sing paling apik tanpa kudu rame lan tanpa gaweyan sing apik. Model iki duwe ukuran potong sing bisa disetel saka 20 nganti 80mm, lan jembaré pemotongan 46 sentimeter.

Tangki iki 50 liter, lan kekuwatane yaiku 1800W. Bobot 16kg, sing kayane akeh banget, nanging gampang digawa nganggo roda papat.

Pandhuan Tuku Pemotong Rumput Listrik

Pandhuan Tuku Pemotong Rumput Listrik Paling Luwih

Ndeleng akeh model bisa nambah keraguan: akeh banget! Ana sing luwih murah, sing liyane larang; kanthi kekuwatan luwih utawa kurang dhuwur. Yen dipikirake, milih sing biasane mbutuhake sawetara menit, utawa bisa uga sakjam utawa luwih yen sampeyan pengin ngerti babagan kabeh komponen sing ana mesin pemotong rumput listrik.

Nanging muga-muga kanthi pandhuan iki gampang dadi pilihan sampeyan:

Lumahing pekarangan

Saben model mesin pemotong rumput listrik dirancang kanggo permukaan pekarangan tartamtu. Sanajan sampeyan bisa nggunakake model sing dituduhake, contone, permukaan sing luwih cilik tinimbang kebon sampeyan, kinerja nalika nggunakake sampeyan bakal bisa ndeleng manawa mudhun. Kajaba iku, model kebon cilik duwe tank kapasitas luwih murah tinimbang model kebon gedhe.

Lebar nglereni

Iki bakal gumantung ing lumahing pekarangan sampeyan: yen 300 meter persegi utawa kurang, luwih becik menehi lebar babagan 30cm, nanging yen luwih gedhe, luwih becik luwih saka 30cm lan bisa nganti 50cm yen pancen amba banget.

Tenaga mesin

Kekuwatan motor minangka jumlah karya saben unit wektu, nanging ora kudu mesin pemotong kanthi kekuwatan sing dhuwur banget bakal cocog kanggo sampeyan, amarga bisa uga rame banget sing normal banget ing mesin sing kuat banget kajaba padha duwe sawetara jinis silencer. Kajaba iku, yen sampeyan duwe pekarangan cilik, model mesin pemotong kanthi tenaga kurang luwih, 1000-1200W, bakal cukup.

Anggaran

Saiki mesin pemotong rumput listrik ora larang banget, sanajan sejatine ana model sing bisa ngejutake kita. Nanging kanggo digunakake ing omah, supaya pekarangan taman sing cilik utawa medium ora dipotong, entuk model kanthi rega sing angel ora angel. Oalah, Sadurunge mutusake, mbandhingake macem-macem model, rega, lan waca yen bisa ditemokake panemu liyane dadi ora ana kejutan.

Apa pemeliharaan mesin pemotong rumput listrik?

Pangopènan mesin pemotong rumput listrik gampang banget. Sampeyan kudu nyopot suket sing ana, ing rodha lan glathi uga mesthi ana ing tas. Lakukan nganggo kabel sing ora dipasang lan nganggo kain garing utawa sikat alus. Yen wis rampung, garing kanthi garing, sak tenane.

Geser rodhane rada, uga mekanisme nyetel dhuwur nglereni supaya 100% luwih efisien. Lan aja lali nggawa glathi supaya diasah saben taun.

Yen ngomong babagan cara nyimpen, kudu didhukung ing papat rodhane, kanthi kabel kasebut dilebokake lan disimpen ing papan sing garing, dilindhungi saka srengenge.

Endi sing tuku mesin pemotong rumput listrik paling apik?

Nganggo tuku mesin pemotong rumput listrik paling apik

Sampeyan bisa tuku mesin pemotong rumput listrik ing situs kasebut:

Amazon

Ing pusat blanja online gedhe iki, dheweke duwe katalog mesin pemotong listrik, akeh sing duwe panemu karo pembeli liyane. Dadi sampeyan mung kudu golek sing disenengi, tuku lan ngenteni nampa 🙂.

sing

Si Aki duwe macem-macem model mesin pemotong rumput kanthi macem-macem rega, lan ana sing listrik. Kualitas kasebut apik banget, amarga mung adol merek sing dikenal kayata Garland utawa B&D. Ya tenan, Yen pengin, sampeyan kudu menyang toko fisik amarga ora duwe toko online dhewe (Nanging sampeyan bakal nemokake produke ing Leroy Merlin).

Bricodepot

Ing pusat perbelanjaan iki khusus kanggo alat perkakas lan mesin, dheweke adol mesin pemotong rumput listrik kanthi rega sing beda. Saben sheet produk lengkap banget, dadi aku yakin sampeyan bisa nemokake model sing apik ing kene. Siji-sijine sing kudu sampeyan eling yaiku mung adol ing toko fisik.

persimpangan

Perkara sing padha karo Carrefour kaya Aki; yaiku, dheweke adol sawetara mesin pemotong rumput, nanging sawetara listrik. Kauntungan sing diduweni yaiku sampeyan bisa tuku saka toko fisik, utawa online.

Muga-muga sampeyan bisa nemokake mesin pemotong rumput listrik sing paling apik kanggo sampeyan 😉.

Lan yen sampeyan pengin terus nyelidiki macem-macem model mesin rumput sing ana, kita uga duwe pandhuan kanggo:

Saliyane, kanggo luwih mangu-mangu, sampeyan bisa ngunjungi pandhuan tuku mesin pemotong rumput. Muga-muga iki mbantu sampeyan.