Mesin pemotong rumput manual paling apik

Yen sampeyan duwe suket ing kebon sampeyan, mesthine sampeyan wis nikmati ing pirang-pirang kesempatan, lan nyenengake yen bisa turu ing karpet ijo sing megah iki, utawa ngrayakake, kayata ulang taun ing sangisore wit. Nanging yen sampeyan ora ngurus suket bakal tuwuh lan tuwuh, dadi kadang kebon amatir diarani "alas", nggawe sing sadurunge katon ayu, saiki dadi liar, kelangan harmoni kaya sadurunge.

Apa sing kudu ditindakake kanggo mulihake pesanan? Pancen gampang banget: golek alat kanggo motong suket. Yen sampeyan pengin gampang, yen ora pengin nandur modal kakehan wektu kanggo njaga lan / utawa yen sampeyan golek sing ekonomis, solusi sing paling cocog kanggo sampeyan yaiku mesin pemotong rumput manual.

Rekomendasi kanggo pemotong mesin paling apik

Yen kita kudu milih salah siji, mula ora bakal dipikirake kanthi akeh. Model iki minangka model sing paling apik sing ditemokake:

Kaluwihan

  • Iki nduweni ukuran potong sing bisa disetel saka 15 nganti 35mm supaya suket sampeyan bisa luwih cendhek utawa luwih dhuwur miturut pilihan sampeyan, uga limang pisau kasebut.
  • Ambane nglereni 40cm; Kanthi tembung liya, wilayah kerja bakal jembar lan wektu sing digunakake kanggo motong rumput bakal minimal.
  • Kapasitas tas kasebut yaiku 27 liter. Sampeyan ora prelu ngeculake kaping pindho 😉.
  • Cocog kanggo area pekarangan nganti 250 meter persegi.
  • Rodha gedhe, mula bisa nyegah tekanan ing suket.
  • Cukup entheng lan gampang digawa, bobote 7 kg.
  • Regane larang banget.

Kekirangan

  • Model kasebut dhewe bisa dadi apik nalika sampeyan duwe pekarangan cilik.
  • Sampeyan kudu maca lan tindakake pandhuan kanggo ngrakit supaya ora ana masalah mengko.
  • Kanggo nggunakake luwih utawa kurang asring.

Apa mesin pemotong rumput paling apik?

Sale
Mesin pemotong rumput manual ...
535 Ulasan
Mesin pemotong rumput manual ...
  • KUALITAS TINGGI: Mesin pemotong manual nganggo silinder agul-agul tanpa baja sing digawe saka baja khusus sing dipotong kanthi presisi, kanthi cara ngethok suket kanthi gampang lan tanpa repot kanthi tampilan potong rumput kanthi gunting.

  • Gampang digunakake: Thanks kanggo jembaré nglereni 350mm sudhut lan silinder agul-agul spindle kanthi limang glathi sudhut mlengkung, mesin pemotong heliks iki nggawe mow gampang, ramah lingkungan lan sepi.

  • PRAKTIKAL lan SOPHISTIKASI: Thanks kanggo panyesuaian dhuwur kanthi bertahap ing antarane 14 lan 47 mm, sampeyan bisa kanthi gampang nyetel dhuwur potong lan akibate dawa lawn sampeyan.

Einhell GC-HM 30 -...
4.104 Ulasan
Einhell GC-HM 30 -...
  • Spindle piso bantalan bola
  • Pangaturan dhuwur-saka-potong terpusat kanthi 4 level
  • Rodha luwih jembar kanggo nglindhungi pekarangan
Bosch AHM 38 G -...
88 Ulasan
Bosch AHM 38 G -...
  • 38 cm jembaré nglereni.
  • Silinder lima bilah lan roller mburi.
  • Dhuwur nglereni saka 15mm dadi 43mm.
Sale
Bosch Omah lan Taman ...
289 Ulasan
Bosch Omah lan Taman ...
  • Kalebu: mesin pemotong rumput manual AHM 30
  • Mesin Pemotong Rumput Manual AHM 30 - Kethokan sing luwih Tepat kanggo Gunting Gunting
  • Sederhana: nglereni wilayah cilik pekarangan kanthi cepet lan gampang
Mesin Pemotong Rumput Murray ...
386 Ulasan
Mesin Pemotong Rumput Murray ...
  • Blades sing luwih cetha ing mesin pemotong ngasilake rumput sing luwih apik
  • Adaptasi dhuwur potong kanggo cocog karo kahanan pekarangan lan cuaca; tuas siji, 4 posisi, 13 - 38mm
  • Penak lan kenyamanan nganggo gagang empuk ergonomis

Teknik Taman Elem

Model sing menarik banget, kanthi ukuran potongan 30 sentimeter lan dhuwur sing bisa disetel saka 12 nganti 45mm, sing bakal ngidini sampeyan suket sing diidham-idhamake maneh.

Kajaba iku, bisa ngemot suket nganti 16 liter, dadi cocog kanggo kebon cilik. Lan amarga bobote 4,9kg, gampang banget digawa.

AL-KO

Lawnmower manual AL-KO dirancang khusus kanggo kebon kanthi area cilik, ora luwih saka 150 meter persegi. Motong iki bisa disetel, saka 12 nganti 45mm, supaya sampeyan bisa duwe suket ing dhuwur sing dipengini, kaya yen sampeyan gunting nganggo gunting 😉.

Bobote 7,5kg, mula yen nggunakake bakal kepenak banget.

Pike 5030

Gampang digunakake lan kanggo nangani. Ambane nglereni yaiku 30cm, lan ngidini nyetel dhuwur pemotongan antara 10 lan 36mm. Amarga duwe kranjang kanthi kapasitas 15 liter, mula dianjurake kanggo area cilik lan panggunaan moderat.

Gampang digawa, amarga desaine ergonomis lan bobote 7 kg.

Bosch AHM

Mesin pemotong iki bakal migunani banget yen kebone cilik. Silinder kasebut ana limang glathi lan duwe roller mburi, saengga bisa dipotong kanthi sampurna. Ambane nglereni 38 sentimeter, lan sampeyan bisa nyetel dhuwur pemotongan saka 15 nganti 43mm.

Uga, kompartemen kasebut nduweni kapasitas 25 liter, lan bobot total mung 10kg.

Gardena

Dianjurake kanggo permukaan nganti 150 meter persegi. Mesin pemotong heliks kanthi jembaré nglereni 33 sentimeter, lan dhuwur sing bisa disetel saka 12 nganti 42mm.

Gampang dibersihake, amarga silinder yen ora nemplek nyegah suket, yen teles, ora nemplek, lan regane meh ora nggawa nalika bobote 10kg.

Einhell GE-HM

Apa sampeyan duwe kebon ukuran medium, kanthi wiyar nganti 250 meter persegi? Model iki nduweni rodha gedhe lan kompartemen kanthi kapasitas 26 liter. Ambane nglereni 38cm, lan dhuwure 13 nganti 38mm.

Yen ngomong babagan bobote, 8,35kg, mula kepenak banget.

Tuku Guide kanggo Mesin Pemotong Rumput Manual

Pandhuan tuku mesin pemotong rumput manual

Kita wis ndeleng sawetara model lan, sanajan kabeh padha nuduhake karakteristik sing kurang padha, saben khusus kanggo permukaan pekarangan tartamtu, utawa luwih abot tinimbang liyane, utawa duwe kompartemen kanthi kapasitas sing luwih gedhe utawa luwih sithik tinimbang sing liyane,. .. Kepiye sampeyan ngerti sing paling cocog kanggo sampeyan?

Supaya tuku pancen bener, ing ngisor iki bakal menehi akeh tips, muga-muga bisa migunani banget:

Nglereni jembar lan dhuwur

Apa sampeyan pengin suket sing sithik utawa rada dhuwur? Disaranake supaya jembar paling sethithik 30 sentimeter lan dhuwur bisa diatur. Sebabipun Sampeyan bisa nggarap papan sing luwih amba utawa kurang saben-saben, kajaba sampeyan bisa ngethok nganti dhuwur sing dikarepake. Elinga yen dieling-eling, ing pekarangan kanthi apik, sampeyan bakal mbutuhake wektu sing luwih sithik, mesthine gumantung saka permukaan sing bakal kurang luwih. Yen wis gedhe, aja ragu-ragu njaluk model kanthi jembar sing paling jembar.

Bobot nglereni

Sanajan kabeh model duwe rodha, prekara sing nggawe kerjane dadi kepenak banget, mula kudu digatekake bobote. Mangkene, yen sampeyan kaya aku wong sing ora kuwat banget ing tangane 🙂, luwih becik sampeyan njupuk mesin cukur sing ora bobote. Saiki, sampeyan kudu eling mesin pemotong ringan bakal duwe kompartemen sing luwih cilik, lan mula bakal dirancang kanggo area cilik, nganti 100-150 meter persegi.

Lumahing pekarangan

Tanduran 50 meter persegi ora padha karo 300 liyane. Gumantung saka ndhuwur, sampeyan kudu milih siji utawa lawn mesin pemotong rumput, amarga sing luwih gedhe, kanthi setoran suket sing luwih gedhe, luwih dirancang kanggo wilayah sing amba tinimbang dudu kanggo sing cilik. Iki ora ateges sampeyan ora bisa tuku yen duwe pekarangan sing cilik, nanging sejatine yen sampeyan nggunakake, sampeyan bakal luwih akeh mbayar dhuwit tinimbang yen sampeyan tuku model sing cocog karo kabutuhan.

Rega mesin pemotong rumput

Ing ndhuwur menehi rega. Apa anggaran sampeyan? Model sing wis ditampilake ing kene cukup murah, kanthi regane dhuwit sing apik banget. Iki penting banget. Sampeyan ora kudu tuku lawnmower kanthi manual tanpa luwih dhisik maca karakteristik kasebutLan sanajan bisa, ora susah yen ndeleng pendapat saka pembeli liyane. Ngandhani Kabeh, sampeyan bakal nampa model ing omah sing bakal diladeni nganti pirang-pirang taun.

Apa pangopènan mesin pemotong rumput manual?

Pangopènan mesin pemotong rumput kanthi manual

Sampeyan kudu tetep anggere kudu awet resik sawise saben panggunaan. Mula, sampeyan kudu ngeculake tas suket (sampeyan bisa njupuk kauntungan saka iki lan nggawe kompos), kanthi bantalan, banyu lan sawetara tetes mesin cuci piring mbusak kabeh rereget. Yen wis rampung, bilas lan garing sak tenane, sak tenane.

Ing tangan liyane uga sampeyan kudu ngasah agul-agul kanthi asring. Biasane, biasane saben telung utawa patang wulan, nanging yen sampeyan ngerteni manawa lawnmower manual luwih sithik, kita menehi saran supaya mbusak pisau nganggo alat sing cocog (gumantung saka model, asring mung sepele sampeyan bisa ngilangi sekrup kanthi apik ) lan njupuk supaya diasah.

Penting: yen wis udan banget, tuku sing anyar. Kanthi iki sampeyan bisa terus seneng lawnmower kanthi aman.

Tuku ngendi?

Nganggo tuku mesin pemotong rumput manual paling apik

Sampeyan bisa tuku mesin pemotong rumput manual ing endi wae:

Amazon

Ing amazon Dheweke duwe katalog mesin pemotong rumput manual kanthi rega sing beda. Ana sing kurang saka € 50 lan luwih saka € 100. Para pembeli duwe kamungkinan kanggo nuduhake pendapat babagan model sing dipikolehi, soko sing bakal mbantu sampeyan milih sing sampeyan minat, mbayar lan ngenteni kanggo nampa ing omah.

Fiskars

Ing Fiskars, dheweke duwe macem-macem produk kanggo ngrawat lan ngrampungake pekarangan, nanging sejatine ora ana gandhengane karo mesin pemotong rumput. Sanajan kudu dikandhani file sing lengkap banget, saéngga calon pembeli bisa ngerti kabeh rincian model.

Leroy Merlin

En el Leroy Dheweke duwe katalog mesin pemotong rumput sing cukup jembar kanthi rega sing regane murah (€ 49,95) nganti sing paling larang kanthi regane luwih saka 2000 euro. Nanging buku manual duwe mung loro, yaiku sampeyan bisa tuku langsung saka toko online.

Lidl

Ing Lidl, kadang-kadang adol mesin pemotong mlaku-mlaku kanthi kualitas, udakara € 50-70. Nanging sampeyan kudu nggatekake newsletterAmarga produk sing duweni sawetara kali suwene taun, mula bakal cepet entek.

Kanthi saran sing ditampa, muga-muga sampeyan bisa nemokake model lawnmower manual sing bakal nggawe sampeyan luwih gampang ing taman.

Yen pengin, sampeyan uga bisa ndeleng model paling apik ing:

Hal liyane sing bisa sampeyan lakoni yaiku nemokake pilihan mesin pemotong rumput paling apik haciendo klik ing kene.

💚 Apa kaunggulan mesin pemotong rumput kanthi manual?

Sanajan kabeh mesin pemotong rumput duwe fungsi umum (kanggo motong suket), manual kasebut ditandhani kanthi luwih murah lan ora mbutuhake perawatan.

📗 Alat mesin pemotong rumput manual sing luwih apik?

Kita temokake saka merek Lidl, Einhell, Husqvarna utawa Fiskars. Nanging, disaranake sampeyan ndeleng beda-beda saben wong amarga kabeh duwe pro lan kontra.

💰 Pira regane lawnmower manual?

Sanajan gumantung saka kekuwatan, resistensi lan reputasi merek, biasane regane antara € 50-100.

🟢 Apa regane tuku mesin pemotong rumput kanthi manual?

Mesthi ya. Nanging elinga, jaga-jaga supaya uripe migunani bisa ditambahi: ngresiki kanthi saben nggunakake lan ngasah wilah.