Ngumpulake wiji kembang II

Calendula

Kanggo njaluk wiji tanduran, umume kita kudu golek ing kembang iki Kadhangkala, wiji kasebut katon nalika kembang sing garing dhewe tiba, lan nalika liyane, kita bakal nemokake ing calyx kembang utawa ing polong buah.

La Calendula Yaiku tanduran sing ngasilake kembang sing akeh. Nalika kembang garing, wiji katon ing panggonane, sing pisanan bakal ijo banjur garing lan dadi coklat. Iki wiji sing atos lan atos. Dheweke germinal kanthi apik lan bisa disebar kabeh taun.

Tanduran liyane sing winih nalika kembang garing yaiku cosmos. Tanduran iki bisa nganti udakara sak meter lan mekar wiwit musim panas nganti musim gugur. Sajrone wektu iki ngasilake akeh kembang, sawetara garing lan liyane katon. Nalika garing, kelopak tiba lan wiji katon ing panggonane, kaya dene marigold. Wiji kasebut wernane ijo nanging pungkasane bakal dadi ireng. Kita bakal nylametake lan ditandur ing taun candhake.

Kembang Tembok

Kanggo entuk winih saka Kembang Tembok kita bakal ngenteni kembang ilang lan polong woh bakal muncul. Yen polong kasebut ijo, kita bakal diklumpukake lan garing. Sawise garing, kita mbukak lan bakal nemokake wiji ing njero. Wiji kasebut bakal tunas kanthi apik lan bisa ditandur sajrone taun, amarga kaya Calendula, Wallflower minangka tanduran sing ndhukung suhu sithik lan bisa nikmati nalika musim salju.

El kothak yaiku tanduran sing duwe wiji sing kepengin banget. Ing sisih ndhuwur cilik lan wulu, dene sisih ngisor landhep lan landhep. Wiji kasebut padha karo panah cilik lan ditemokake ing kalung kembang. Nalika kelopak dadi garing, kita bakal nglumpukake kalsa kembang lan dibukak lan ing kana kita bakal nemokake wiji.

Informasi luwih lengkap - Ngumpulake wiji kembang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.