Ngrawat fuchsias, kembang sing apik kanggo balkon utawa teras sampeyan

Fuchsias ing fuchsias Gampang ngrawat tanduran lan nawakake kembang sing luar biasa, kanthi bentuk lonceng lan pirang-pirang warna saka warna putih dadi kain wungu, ngliwati kabeh warna jambon. Dina iki ing Gardening On ayo sinau luwih lengkap babagan perawatan kembang sing elegan iki.

Yen sampeyan kepengin kembang kanggo teras utawa loteng sampeyan, fuchsias bisa dadi pilihan sing apik. Wektu paling apik kanggo nandur yaiku primavera lan sing peduli dheweke gampang banget.

fuchsia Kaping pisanan kudu ngerti manawa ora nyiksa penyiraman, yaiku ora dibanjiri supaya ora bosok bosok, luwih becik disiram nalika cuaca luwih adhem sadurunge esuk utawa sore. .

Ciri khas liyane yaiku yaiku supaya ora tetep sunar srengenge, yen ora, kita bakal kelangan kembang sing alus. Ing pruning tanduran iki dianjurake ing pungkasan musim gugur lan awal musim semi.

Ing istilah omo, ing Mabur putih paling asring nanging solusine gampang lan ekologis: Cukup tancepake teken cilik sing dicet kuning lan diremehake karo madu ing saubenging tanduran, kanthi lalat kasebut bakal kepincut karo tongkat kasebut lan tetep bakal tetep ana ing madu. Pilihan liyane kanggo ngilangi nggunakake fungisida, kabeh gumantung saka cara sampeyan milih nyingkirake.

Fuchsia bikic Pungkasan, ana perawatan tartamtu kanggo saben jinis fuchsia, kayata spledens lan hibrida, sing nalika adhem mangsa Dheweke butuh perlindungan, cukup nambah godhong garing (cukup akeh) ing sekitar batang. Ing cilik saka mburine adhem ora bisa nahan, mula kudu dijaga ing omah utawa omah nganti mangsa adhem.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.