Obat alami lan pupuk kanggo tanduran

Planta

Ing pasar, ana pirang-pirang produk insektisida lan pupuk kimia sing, yen ngluwihi dosis, bisa ngrusak tanduran, tinimbang ora entuk manfaat.

Yen kita pengin ngindhari risiko sing ora perlu plus, ngirit dhuwit cukup, kita bisa milih kanggo nggawe obat omo pupuk alami, lan krasan.

Kita bakal miwiti karo obat-obatan alami, sing bakal digunakake kanggo nyegah lan / utawa nglawan hama sing nganggu tanduran, kayata aphid, mealybugs, whiteflies, lsp.

Sawetara iki obat-obatan Padha:

  • Eggshell: biasane dibuwang, nanging yen digodhog ing liter banyu suling, mula bisa dienggo meblog, kutu, thrips, kepang putih lan tungau laba-laba.
  • Bawang putih lan bawang bombay: yen wis remuk, iku campuran sing mbantu medeni parasit, uga nglawan aphid, tungau laba-laba lan thrips.
  • Kopi ing lemah: yen nambah sendok teh ing liter banyu, lan dicampur nganggo semprotan ing sisih ngisor godhong, bakal mbantu nglawan tungau, larva lan endhog.
  • Alkohol lan sabun sing kobong: yen kita lebokake ing liter banyu anget lan lebokake nganggo semprotan, mula bisa nyegah aphid lan mealybugs.
  • Jus jeruk nipis: yen kita potong setengah lemon, lan gosok dhasar trunks, kita bakal bisa nglawan semut.
  • Banyu: ditrapake nganggo semprotan, mbantu nglawan tungau laba-laba abang.

Lan saiki ing pupuk:

  • Plataran kopi utawa tèh adhem.
  • Endhog endhog.
  • Banyu masak sayuran.
  • Tetes minyak zaitun pungkasan ing liter banyu, utamane kanggo geranium.

Pupuk lan obat ing omah bakal mbantu tanduran, suwe-suwe, dadi luwih kuwat lan aja asring dadi korban hama sing paling ngganggu.

Pungkasan, tambahake manawa tanduran sing sehat, sing duwe kabeh kebutuhan, ora bakal lara.

Informasi luwih lengkap - Obat-obatan ing omah tumrap aphid lan serangga liyane

Gambar - Tips Farma


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

6 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Maria Pia Trejo Carmona ngandika

    Matur saran kualitas sing apik

    1.    Monica Sanchez ngandika

      Matur nuwun We are seneng amarga sampeyan wis migunani 🙂.

  2.   Karol ngandika

    muchas gracias
    Wis nulungi aku
    Ringkes lan efektif
    Rontok ing rambutku
    ?

    1.    Monica Sanchez ngandika

      We seneng yen wis migunani kanggo sampeyan 🙂

      1.    Valentina ngandika

        Apa sing bisa ditindakake karo tanduranku? Dheweke wis ditekuk pirang-pirang minggu

        1.    Monica Sanchez ngandika

          Halo Valentina.

          Apa sampeyan wis golek serangga? Yen mangkono, sampeyan bisa nyopot nganggo swab katun sing direndhem ing alkohol apotek, utawa yen sampeyan luwih milih swab saka kuping.

          Yen ora duwe barang sing ora biasa, mesthine ora ana gizi, mula aku nyaranake pupuk karo pupuk universal kanggo tanduran, miturut pandhuan sing kasebut ing paket kasebut.

          Greetings.