Pandhuan Tuku Hoe

Pacul minangka salah sawijining alat penting sing kudu diduweni saben tukang kebon utawa tukang kebon yen duwe lahan sithik, sanajan cilik. Penting banget kanggo njaga supaya bisa dirawat kanthi apik, tanpa tanduran liar sing ora ditandur, lan dihias karo tanduran sing dikarepake.

Kajaba iku, ora mbutuhake pangopènan kanggo dijaga, amarga digawe saka bahan tahan banget, kayata kayu lan waja. Nanging, Kepiye milih siji?

KADAX Azada con cabeza de...
  • ¿Buscas una herramienta universal, robusta y eficiente que sea adecuada para el jardín con malas hierbas? ¿Un dispositivo con el que puedes aflojar la tierra en un instante, lo que te dará buenos resultados durante todo el año? No busques más. Conoce nuestra azada forjada de la marca KADAX que es resistente al óxido y a los daños. Hazte con esta herramienta sólida que tiene una larga vida útil y evita que huéspedes no deseados salgan del jardín.
  • Nuestra chaqueta de jardín universal es un ayudante que se convertirá en indispensable en tu jardín. En primer lugar, la azada elimina las malas hierbas de tus huertos. Gracias al cabezal de acero inmejorable funciona como lubricante. En segundo lugar, libera la tierra de las plagas que eliminan la luz y los nutrientes de tus plantas. En tercer lugar, tu suelo ganará nuevas fuerzas, aportará buenos resultados y se mantendrá saludable. Esto facilita enormemente el trabajo.
  • ‍ Puede ser posible si su buen rendimiento de la tierra tiene un aspecto bonito. Nuestra azada es una herramienta sólida que es muy adecuada para la poda. Con la azada afloja el suelo y prepara para el cultivo. El suelo ventilado se vuelve más saludable y fértil. Con la azada podrás triturar grumos de tierra más duros y cavar agujeros para plantar.
KOTARBAU Hoe...
  • Sampeyan mung butuh siji alat, sing sampeyan bisa nindakake akeh proyek ing kebon sekaligus. Pacul kebon Kotarbau utamané cocok kanggo mecah lemah ing jejere tanduran, supaya luwih gampang mbusak suket sing ora dikarepake kanthi tangan. Alat kasebut uga mbuktekake efektif nalika ngeculake lemah utawa nglereni suket.
  • Apa sampeyan pengin duwe taman sing apik banget sing dadi tandha omah sampeyan? Kanthi pacul Kotarbau luwih gampang. Iku becik kanggo kebon omah, bisa digunakake kanthi presisi lan ventilasi ing lemah. Kanthi telung tines sing cetha, sampeyan bisa ngeculake suket lan godhong sing wis dibusak. Pacul utamane cocok kanggo wilayah cilik sing arep ditanduri suket.
  • Jaket cilik bisa digunakake kanggo panggunaan sing ora kaetung. Iku alat saestu Versatile. Pacul kasebut nduweni lading datar kanthi bentuk ati sing berkualitas lan dilengkapi telung untu sing kuwat ing sisih ngelawan. Bahan kasebut digawe saka baja berkualitas tinggi, ditambah karo lapisan varnish. Gagang digawe saka kayu pinus lan duwe wangun apik sing nggawe kerja luwih nyaman.
Mivos Double pacul ...
2 Ulasan
Mivos Double pacul ...
  • ✅ ALAT MULTIFUNGSI: Pacul 3-cabang sing praktis iki minangka aksesoris sing kudu diduweni kanggo tukang kebon sing duwe area cilik utawa kebon. Iku aksesoris becik kanggo ngeduk, weeding, leleh lan grating lemah, aerating, transplanting
  • ✅ Pangolahan lemah sing optimal amarga telung untu lan permukaan pemotongan rata sing cetha sing gampang nembus lemah. Dawane cakar sing loman mbantu cepet nyawiji lemah. Uga cocog kanggo wilayah sing angel digayuh
  • ✅ Gampang digunakake: Sekop dobel taman trisula ngidini panggunaan sing fleksibel. Desain ergonomis kanthi gagang sing nyaman kanggo kerja sing cepet lan gampang, sanajan ing papan sing angel digayuh, lan ora kesel. Bolongan gantung kanggo panyimpenan sing trep
Sale
Acorn 43-B - Pacul ...
  • Digawe karo Baja Acorn Khusus
  • Ditempa ing sak potongan, ora bisa dipecah
  • 3+ perawatan panas kanggo nambah umur alat: ora rusak, ora cacat, ora nyandhang
Sale
Acorn M 0-1200 - Gagang...
9 Ulasan
Acorn M 0-1200 - Gagang...
  • Gagang kayu, entheng lan nyenengake kanggo tutul
  • Desain ergonomis dicocogake karo geometri alat kasebut
  • rampung varnished

Pilihan model paling apik

Pacul minangka salah sawijining alat sing kudu sampeyan duwe nalika sampeyan duwe kebon lan / utawa kebon. Iki minangka papan sing kudu nggarap lahan kasebut, kayata kanggo nyiyapake kanggo nampa kompos utawa pupuk kandang, mula ora prelu tuku sing pertama sing katon, nanging sing dingerteni bakal tahan pirang-pirang taun lan taun kepungkur , kayata sing bakal dituduhake ing ngisor iki:

Wurko Hoe Trowel 12,5

Nalika sampeyan kudu mindhah bumi, sampeyan butuh pacul kanthi gagang dawa lan agul-agul sudhut supaya sampeyan bisa entuk luwih apik. Pramila kita nyelehake model pacul Wurko ing dhaptar rekomendasi. Gagang kasebut digawe saka kayu lan dawane 142 sentimeter lan agul-agul digawe saka waja, ukurane 12 sentimeter. Bobot total 1,07kg, dadi sampeyan ora bosen nggawa 😉.

Fiskars Pacul tangan kanggo ditandur 11,54

Kanggo nandur tanduran cilik, mesthi apik pacul tangan. Model Fiskars iki dawane 32 sentimeter lan bobote 168 gram. Iki digawe saka fiberglass bertulang sing tahan banget karo agen atmosfer, lan gagang nyaman.

Verdemax 6120 Kab

Nggali bolongan kanggo nandur tanduran lan kembang sampeyan bakal dadi jajan nganggo cangkul iki. Agul-agul kasebut digawe saka baja palsu lan pungkasane ana titik, lan uga gagang kayu abu dawa 140 cm sing bisa dicekel kanthi gampang.

Silverline GT52-21

Yen sampeyan nggoleki pacul supaya bisa digunakake ing kebon, iki model sing apik. Wis gagang kayu dawa 100 sentimeter lan agul-agul baja sing tahan korosi. Kanthi, sampeyan bisa kanthi gampang nyopot lemah, amarga bobote mung 1,2 kilo.

Silsilah PGDH54

Pacul Walanda kanthi merek Pedigree bakal migunani banget kanggo mbusak suket sing wiwit katon ing dalan utawa ing wilayah liyane. Duwe gagang kayu dawa 138 sentimeter, lan agul-agul baja tahan karat sing kuat nanging entheng. Nggarap kasebut ora mbutuhake gaweyan, amarga bobote 921 gram.

TOP 1 Kita

Entuk pacul sing regane regane saiki pancen ora angel. Nanging sanajan kita ngomong babagan alat sing murah, ora nate ngerti manawa sing paling disaranake lan apa sebabe. Ing kasus iki, kita temtunipun menehi saran babagan:

Kaluwihan

  • Cocog kanggo kabeh jinis karya ing lemah kebon
  • Wis diobati kanggo nyegah deformasi
  • Agul-agul digawe saka waja lan bisa dipoles lan diasah kanthi apik
  • Gagang kasebut digawe saka kayu, uga diolah, dadi luwih dawa
  • Dawane 100 sentimeter, lan agul-agul 30,5 sentimeter

Kekirangan

  • Yen sampeyan mung kudu nyopot, nggawe bolongan, ... lan barang sing kaya ngono, untu sing diduweni bisa uga ora bisa digunakake.
  • Amarga ing ndhuwur, regane bisa larang yen digatekake manawa ana model liyane sing agul-agul ora duwe untu sing luwih murah.

Apa sing diarani pacul lan kanggo apa?

Pacul minangka alat klasik. Wiwit saiki gampang banget kasusun saka gagang kanggo nahan lan agul-agul kanthi ujung ngarep sing landhep. Wiwit jaman prasejarah, manungsa nggunakake pirang-pirang perkara kaya ing ngisor iki:

Dianggo ing konstruksi

Ing konstruksi, tukang batu bata, utawa sapa wae sing pengin nggawe reformasi cilik ing omah utawa ing kebon, bisa nggunakake:

  • Gawe betonYen ora prelu nggunakake mesin campuran, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe adonan nganggo gerobak, banyu lan pacul.
  • Nggali parit: yaiku masang pager ing sisih cilik utawa tembok.

Dianggo ing pertanian

Ing tetanen duwe panggunaan sing penting banget. Tanpa pacul, sampeyan ora bisa duwe kebon sing ayu, amarga bisa digunakake kanggo:

  • Nggali bolongan nandur: ukuran sing sampeyan butuhake.
  • Mulai leveling lemah: yen sampeyan duwe akeh bumi, cukup migunani kanggo nggayuh lemah kurang luwih.
  • Gawe jugangan wit: kanthi nyeret bumi lan diselehake ing saubenging tanduran supaya banyu irigasi ora bisa ditinggalake, mula bisa nggunakake cairan mulia sing luwih apik.
  • Copot jamu liar: Yen sampeyan duwe kebon cilik, disaranake nggunakake alat iki kanggo mbusak suket.

Jinis cangkul

Ana sawetara jinis, yaiku:

Pacul kolinear

Nduweni agul-agul sing sempit lan landhep Iki digunakake utamane kanggo nyuda suket kanthi cepet, lan ora luwih akeh kanggo nggawe bolongan lan liya-liyane.

Hoe dego

Desaine supaya tahan, amarga wujud godhong delta sing bakal nggampangake kerja ing kebon kanthi cara sing luar biasa. Iki minangka jinis pacul sing paling umum.

Pacul walanda

Iki pacul sing rada istimewa. Ora kaya sing liyane, iki kudu di-push saka lemah, mula cocog banget kanggo nglereni suket sing wiwit thukul.

Cangkul kisar

Dheweke ditondoi kanthi duwe agul-agul loro-sudhut sing mlengkung kanggo mbentuk aduk sing dipasang ing gagang.

Kepiye supaya siyap terus?

Pacul Taman

Supaya bisa nggunakake dina saben dina, luwih disaranake cegah gagang teles, ngresiki agul-agul nganggo minyak sithik lan ndhuwur kabeh, disimpen ing wilayah sing direksa srengenge lan udan. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nggunakake saben dina saben dina.

Sanajan mangkono, umume yen nganti pirang-pirang taun rusak, utawa agul-agul pisah saka gagang. Yen kedadeyan kasebut, sampeyan mung kudu nyelehake pacul (dipasang) ing ember banyu sedina banjur garing ing angin. Kayu kasebut bakal "bengkak", ing endi agul-agul bakal entuk genggeman ing gagang kasebut.

Pandhuan Tuku Hoe

Apa sampeyan wis diwanti-wanti tuku pacul? Keren! Saiki saiki wayahe ngatasi keraguan. Bener, iki alat sing sederhana, nanging kaya sing wis dideleng ing ndhuwur, uga migunani banget. Dadi, kanggo milih model, luwih becik njupuk sawetara perkara sing bakal dicritakake ing ngisor iki:

Kanthi gagang utawa tanpa gagang?

Iki iku bakal gumantung banget apa sampeyan wis duwe pisau pacul utawa ora. Yen sampeyan duwe, mesthine sampeyan mung kudu tuku gagang, nanging yen ora duwe apa-apa, luwih becik tuku pacul lengkap, kanthi gagang.

Baja utawa aluminium?

Kaloro bahan kasebut tahan banget, nanging aluminium cenderung luwih entheng, dadi sampeyan bisa uga tertarik nalika njupuk model utawa model liyane.

Regane

Pacul iku umume murah, nanging aja murah amarga bisa digawe saka plastik utawa bahan tahan lama liyane. Kanggo ngindhari kuciwo, disaranake sampeyan duwe minimal € 8 yen sampeyan golek pacul tangan, lan minimal € 20 yen sampeyan pengin ngupayakake lahan kasebut luwih akeh.

Tuku ngendi?

Pacul minangka alat sing migunani banget

Sampeyan bisa tuku cangkul ing situs kasebut:

Amazon

Ing Amazon, dheweke adol macem-macem cangkul kanthi rega sing beda. Tuku ing kene apik banget, wiwit sampeyan bisa ngerti apa sing dipikirake para pembeli, lan uga nalika sampeyan milih siji, sampeyan mung kudu mbayar lan ngenteni supaya bisa digawa mulih. Sederhanane 😉.

bricodepot

Ing Bricodepot sampeyan bakal nemokake pirang-pirang cangkir merek lan rega sing beda-beda. Kekurangane yaiku sampeyan kudu menyang toko supaya bisa tuku sing paling sampeyan minat.

Bricomart

Ing Bricomart padha adol alat kebon sing beda-beda, lan mesthine cangkul kasebut ana ing katalog. Ana sing beda rega lan kualitas, nanging Sampeyan bisa tuku saka toko online utawa menyang toko fisik.

Apa sampeyan bisa nemokake pacul sing digoleki? 🙂