Tuku pandhuan kanggo pacul motor

Pacul motor digunakake kanggo nggarap lemah ing kebon

Supaya bisa nggarap kebon kanthi cepet lan nyaman, pilihan sing paling apik yaiku tuku pacul. Kanthi mesin iki, kita bisa nyiyapake kabeh permukaan sing kasedhiya ing wektu sing cendhak amarga strawberry.

Ing artikel iki, kita bakal menehi komentar babagan motor sing paling apik ing pasar, aspek apa sing kudu dipikirake lan endi sing bakal tuku.

Hoe Pacul motor paling apik 🥇

Kode:

Kita utamane pengin nyorot cangkul motor Greenworks iki. Nduwe jembar kerja 26 sentimeter lan tekan ambane 20 sentimeter. Opo maneh, kanthi model iki, kita bisa nggarap lahan tanpa emisi amarga motor listrik lan pemotongan laser. Blade chipper khusus dikencengi kanggo nambah efisiensi.

Pros

Antarane kaunggulan pacul motor iki yaiku kenyamanan lan keamanan sing apik amarga permukaan genggaman karet anti-geter lan kunci pengamane. Opo maneh, panggunaan praktis banget amarga ora mbutuhake kabel amarga batere 40 volt.

Contra

Sadurunge tuku pacul motor iki sampeyan kudu eling batere uga pangisi daya ora kalebu.

Pilihan saka hoes motor sing paling apik

Loro saka sing paling dhuwur, ana akeh model petani ing pasar. Sabanjure, kita bakal menehi komentar babagan pilihan saka enem sing paling apik.

Einhell GC-RT 7530 - Petani mlaku-mlaku listrik, 750 W, 230V

Kaping pisanan kita duwe pacul motor Einhell GC-RT 7530 iki. Model iki duwe saklar keamanan rong titik lan agul-agul sing kuat. Gagang kasebut ergonomis lan bisa dilipat. Opo maneh, Wis sistem nglawan narik kabel. Minangka kanggo tenaga, iki 750 watt sedangkan voltase yaiku 230 volt.

DeltaFOX Electric Garden Tiller

Kita terus nganggo model listrik saka Deltaoks. Iki minangka petani kanthi motor 1500 watt sing kuat lan iku bisa diatur dadi telung jembar sing digunakake: 19, 32.5 lan 43.5 sentimeter. Kajaba iku, duwe total 24 glathi pacul. Panggunaan mesin iki gampang amarga setir sing bisa disetel sing ngidini transportasi lan matesi ambane nalika nggali. Uga penanganan gampang lan kepenak amarga ana hubungane lempitan sing duwe gagang bawa. Babagan level keamanan pacul motor iki, kudu dielingake yen tutupe digawe saka baja sing kuat lan duwe saklar pengaman lan klip sabuk kanggo ngilangi galur kabel.

IKRA 70300300 IEM1200 petani listrik lumampah

Pacul motor liyane sing ora bisa ilang saka dhaptar iki yaiku Ikra sing siji iki. Yaiku model sing motore duwe daya 1200 watt. Kajaba iku, duwe roda mburi kanggo transportasi sing gampang lan alat pengereman kanthi dhuwur sing bisa disetel. Uga duwe proteksi kakehan lan gagang sing alus. Babagan jembar sing digunakake, iki cocog karo 30 sentimeter dene ambane tekan 20 sentimeter.

Einhell GC-RT 1440 M - Petani mlaku-mlaku listrik 1400W, 220-240V

Kita terus nganggo model Einhell GC-RT 1440 M. Petani iki duwe motor wiwitan cepet 1400 watt. Bobote entheng, saengga bisa nggampangake kerja. Babagan rodhane, iki bisa dilipat lan dhuwur sing bisa disetel. Kanthi cara iki, luwih gampang ngeterake. Uga duwe saklar keamanan rong titik lan piranti anti-narik kabel. Tombol saka petani iki ergonomis lan bisa dilipat, sing migunani banget nalika disimpen.

MOTOAZADA GASOLINE 3.5 HP 60CM

Pacul motor bensin iki uga ora bisa ilang saka dhaptar. Nduwe jembar kerja 36 nganti 59 sentimeter lan gir. Nduweni total enem stroberi rivet lan jerone tekan ing lemah yaiku 26 sentimeter. Tangki bahan bakar 1,6 liter lan duwe roda ngarep kanggo transportasi sing gampang. Bobot total yaiku 37 kilo.

HYUNDAI HY-HYTW400, Tiller Taman, ireng / biru

Pungkasane, model HYTW400 saka Hyundai isih kudu disorot. Stroberi iki duwe diameter 31 sentimeter dene jembaré digunakake 54 sentimeter. Kajaba iku, duwe tutup perlindungan kanggo stroberi. Mesin iki duwe pamindahan 212cc.

Tuku pandhuan kanggo pacul motor

Umume disaranake ndeleng aspek tartamtu sadurunge tuku pacul motor, kayata kita bisa uga butuh sawetara sing luwih kuat.

Ukuran lumahing

Sing paling penting nalika tuku pacul motor yaiku ngerti sing endi sing cocog karo kita miturut ukuran permukaan sing pengin ditindakake. Yen kebon kebon gedhe banget lan kita kudu kerja pirang-pirang jam suwene, kita kudu golek model serbaguna kanthi macem-macem aksesoris lan kinerja lan kinerja tinggi.

Rega

Temenan, rega kasebut bisa ditemtokake nalika tuku produk. Ing babagan hoes motor, mesin kasebut regane larang padha mbayar kanthi apik. Yen ngono, yen pengin barang sing luwih murah, kita duwe opsi kanggo tuku pacul motor bekas.

Apa sing diarani pacul motor?

Wong ngolah duwe stroberi kanggo nggarap lahan kasebut

Nalika ngomong babagan pacul motor, kita ngrujuk menyang mesin sing umure biasane duwe patah. Iki dipasang ing sasis lan duwe kardan utawa rantai sing tujuane nggunakake energi motor kanggo muter PTO. Kita bisa masang macem-macem aksesoris sing bisa mbantu kita nggarap tugas tartamtu. Kanthi cara iki, petani dadi mesin sing serba guna. Umume digunakake kanggo kerja kebon.

Apa sing digawe pacul motor?

Tujuan utama pacul motor yaiku nyiyapake plot kanggo budidaya kanthi stroberi. Iki digunakake kanggo ngolah pekarangan lan kembang ing kebon sayuran lan ing kebon. Stroberi bisa ngasilake lemah kanthi paling jero 30 sentimeter, sing biasane cukup kanggo individu. Babagan lumahing makarya, udakara udakara satus satus ewu meter persegi, gumantung karo model petani.

Kepiye carane pacul motor digunakake?

Sanajan kasunyatan manawa penanganan mesin iki cukup gampang, sampeyan kudu ngerti cara nggunakake teknik kasebut kanthi bener supaya ora kesel banget, utamane pundhak. Umume duwe tuas kanggo milih kacepetan mesin. Yen wilayah kasebut rata lan ora akeh alangan, luwih becik nggunakake kacepetan dhuwur supaya potongan pungkasane luwih apik. Gigi bisa diganti kanthi mesin dipateni utawa dioperasikake kanthi lengkap. Salah sawijining gagang duwe tuas sing kudu kita pencet supaya petani pindhah, yen ora, tetep tetep wae.

Kajaba iku, ana gunggunge patang setelan. Salah sijine yaiku tombol on / off. Kita uga bisa ndeleng ing salah sawijining lengan revolusi sing digunakake, sing biasane mesthi ana ing katup. Setelan liyane sing ana ing mesin kasebut yaiku udhara, sing kudu ditrapake miturut suhu mesin. Nalika miwiti mesin, kita kudu nyopot. Pungkasane, kita duwe tap bahan bakar, sing bisa mbukak utawa ditutup.

Rodha ngarep mung digunakake kanggo ngeterake petani. Sadurunge nggunakake, kita bisa nyelehake rodha kasebut. Wis jelas babagan wilayah sing pengin dienggo lan cara nggunakake mesin iki, kita bisa miwiti mesin lan miwiti tugas kasebut. Yen pengin petani tetep meneng, ngremuk bagean tartamtu saka lemah, kita bisa ndhelikake palang logam sing ana ing sisih mburi mesin ing lemah supaya ora obah.

Tuku ngendi

Pilihan sing kudu tuku pacul motor akeh. Kita bisa ndarbeni kanthi online utawa perusahaan fisik sing khusus kanggo ngolah kebon. Sabanjure, kita bakal menehi komentar babagan sawetara conto.

Amazon

Kanthi online, kita bisa nemokake akeh model hoes motor lan aksesoris ing platform penjualan Amazon. Kiriman biasane cepet lan cara paling nyaman kanggo tuku.

Leroy Merlin

Minangka kanggo pendhidhikan fisik, kita duwe conto Leroy Merlin. Kauntungan gedhe ing kasus iki yaiku kita bisa menehi saran marang para profesional.

Bauhaus

Uga department store DIY, kayata Bauhaus, nawakake sawetara model cangkul kabeh ukuran lan rega. Kaya Leroy Merlin, Dheweke duwe staf khusus sing bakal nulungi kita babagan pitakon utawa masalah.

Bricomart

Nanging, Bricomart duwe pilihan cilik saka mesin kasebut lan ora mesthi kasedhiya. Iki minangka prekara nggoleki lan takon babagan kasedhiyan.

Bricodepot

Perusahaan fisik liyane sing bisa tuku cangkul motor, online lan fisik, yaiku Bricodepot. Dheweke cenderung duwe produk luwih akeh tinimbang Bricomart, nanging kurang saka Bauhaus.

Tangan kapindho

Kita mesthi duwe pilihan kanggo tuku salah siji mesin liyane. Bisa uga luwih murah, nanging kudu dielingi kita ora bakal duwe jinis jaminan.

Kesimpulane kita bisa ngomong yen motor kasebut jebule iku mesin sing praktis banget kanggo nggarap kebon, utamane sing luwih gedhe. Gumantung saka ukuran ing lumahing, sawetara model bakal luwih apik kanggo kita utawa liyane. Muga-muga aku wis mbantu sampeyan karo pilihan mesin iki lan ngerti carane nggunakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.