Model pager kebon sing paling apik

Saiki tawaran pagar kebon wiyar banget. Ana macem-macem jinis kanthi ciri lan rega sing beda. Nalika sawetara wong golek pager utawa pager praktis kanthi rega sing paling larang, wong liya luwih seneng fokus ing estetika. Supaya sampeyan bisa entuk ide babagan macem-macem jinis lan rega sing ana pager kebon, bakal dibahas ing artikel iki.

Yen sampeyan nggoleki pagar kebon kanggo nglindhungi utawa malah dekorasi, ing ngisor iki bakal kasebut sawetara conto kanthi ciri lan rega. Ora bakal nesu kanggo ngganti pilihan sing beda.

🥇 Top 1 - Pagar kebon paling apik 🥇

Pagar kebon sing paling apik yaiku wesi saka merek Amagabeli. Amarga regane regane apik banget, mula disaranake kanggo taman apa wae. Paket kasebut kalebu 35 panel kanthi ukuran saben 43cm x 46cm, tekan dawa total 15 meter. Amarga ukurane sithik, pager hiasan murni sing bisa misahake tanduran utawa tanduran sing beda-beda.

Pros

Kajaba regane sing regane murah, pager kebon iki apik banget kanggo saubengé plot lan misahake tanduran utawa tanduran ing njeroné. Opo maneh gampang diatasi ing lemah amarga rong saham sing ditemokake ing saben panel. Titik liyane kanggo pager kebon iki yaiku digawe saka baja galvanis, sing tahan hawa.

Contra

Siji-sijine kakurangan pagar kebon iki yaiku ukurane. Ya pancen ayu banget, nanging yen kita pengin barang sing luwih dhuwur sing nglindhungi lahan kita luwih becik utawa ora ngalangi kewan ingon-ingon, iku ora cocog.

Pager kebon sing paling apik

Yen ndhuwur 1 ing pager kebon ora ngyakinake sampeyan, deleng dhaptar ing ngisor iki. Kita wis milih enem pager sing dianggep paling apik ing pasar.

Pagar kanggo Taman Kerja Taman

Kita luwih dhisik bakal nyebut pagar kebon iki saka Working House. Cocog kanggo privasi ing taman lan ing loteng. Kain saka produk iki awet lan tahan kanggo udan lan sinar ultraviolet. Kajaba iku, apik banget lan bisa uga diselehake nganggo warna lan warna sing beda. Ing njero paket iki kalebu pengencang supaya bisa nginstal kanthi bener tanpa prelu alat. Dene dawa pager iki, bisa gampang disingkat nganggo gunting. Ukurane 255cm x 19cm.

Pagar dekorasi kanggo santai Taman

Ayo terus nganggo pagar logam sing apik iki saka Relaksasi. Kanthi bentuk persegi dowo lan ukuran 135 cm x 6 cm, luwih becik kanggo mbatesi wilayah kasebut. Kajaba iku, digunakake kanggo misahake tanduran utawa tanduran sing beda-beda, kayata pager sadurunge. Sawise dilebokake ing pekarangan, dhuwure cocog karo udakara 30 sentimeter. Sampeyan uga kuat lan gampang dipasang amarga telung saham sing ditemokake ing saben panel. Amarga digawe saka plastik sing kuat, anti banyu pancen cocog kanggo dienggo ing njobo.

Pager Trellis Bisa Ditarik

Ora perlu dicritakake, pager iki Iku apik banget amarga godhong gawean sing dekorasi. Nalika tuku, kita bisa milih ukuran godhong lan jinise, kayata godhong anggur, semangka utawa godhong ubi jalar. Pager sing bisa digawe iki digawe saka LDPE lan kayu. Dene godhonge ditancepake kanthi flensa sing bisa ngalangi jatine. Kanggo nginstal pagar kebon iki, sampeyan duwe saham kayu sing bakal digiring menyang lemah. Nanging, mbenakake pager kayu bisa ditindakake nganggo kabel.

Gardeneas Bambu Alami Alami

Wis dingerteni manawa pring sing kuat lan apik, cocog kanggo dekorasi interior lan interior. Pager alami saka Gardeneas iki digawe saka macem-macem tebu sing dikupas, sing gabungane wis digawe nganggo kabel plastik. Iki migunani kanggo shade lan privasi. Kekandelan alang-alang ing antarane telu lan pitung milimeter lan saben gulungan lengkap ukuran 2 x 5 meter.

Pagar Ujung Taman Hijau Amagabeli

Pagar kebon liyane sing apik yaiku pager dekorasi saka Amagabeli. Iki digawe saka baja galvanis lan lapisan PVC, mula kuwat lan awet tanpa keluwesan. Iki nduweni resistensi kuat marang sinar matahari lan oksidasi. Kanthi bentuk lengkungan, pagar ruangan sing apik banget lan dekorasi. Gulung produk iki dawane 0,4 meter lan dawane 25 meter. Dhiameter kawat vertikal yaiku 2,95 milimeter lan 2,35 milimeter kanggo sing horisontal. Dene bolong, ukuran rata-rata 15 x 10 sentimeter. Nduwe instalasi lan adaptasi sing gampang kanggo kebutuhan pembeli. Babagan aplikasi pager iki, luwih becik diwatesi lan netepake wates area taman sing beda-beda.

Amagabeli hexagonal wire mesh

Pungkasane, bolong kawat heksagonal saka Amagabeli iki isih kudu disorot. Jaringan fleksibel iki nduweni grid sing ukurane masing-masing 0,75 x 0,25 milimeter. Iki bisa disesuaikan lan bisa diproses kanthi individu. Kekandelan kabel padha karo 0,8 milimeter lan bebarengan karo lapisan PVC ijo minangka produk sing cukup kuat. Kajaba iku, aplikasi bolong iki serba guna. Bisa digunakake minangka pager kebon, kanggo pager kewan utawa malah ngemot produk kayata kayu bakar.

Pandhuan tuku pager kebon

Ana macem-macem kemungkinan lan opsi kanggo tuku lan nginstal pagar kebon. Ana sawetara perkara sing kudu dipikirake kayata materi, ukuran lan rega. Opo maneh penting supaya disesuaikan karo kabutuhan lan cita rasa. Sabanjure kita bakal ngomong babagan akuisisi pagar kebon lan aspek sing kudu dipikirake.

Material

Nalika mutusake nyelehake pagar ing kebon, kita kudu ngerteni materi sing dikarepake. Wiwit jaman biyen, kayu digunakake kanggo mbatesi tanah kita. Pilihan pedesaan iki bisa dadi ayu banget lan cocog karo lingkungan amarga alami. Nanging, kita kudu eling yen kayu bakal saya suwe saya suwe amarga macem-macem pajanan cuaca. Mula, iki minangka bahan sing asri lan alami, nanging mbutuhake ati-ati banget. Nyatane, sanajan kayune duwe perawatan Autoclave 3, luwih becik nggunakake pelindung kayu paling ora sepisan setaun kanggo nambah daya tahane.

Saliyane, pagar logam sing saiki ana uga minangka pilihan sing cocog kanggo nyelehake ing tanah kita. Warna kasebut beda-beda warna, wujud lan ukuran. Opo maneh padha nolak kahanan cuaca sing beda-beda, saengga nggampangake pangopènane dibandhingake karo kayu. Amarga iki, saya umum yen golek pagar kebon logam.

Desain lan ukuran

Aspek liyane sing kudu dipikirake nalika pengin tuku pagar kebon yaiku desain lan ukuran. Temenan, kita kudu milih model sing disenengi kanthi fisik lan sing bisa ditindakake. Ana pager sing luwih sederhana lan klasik, sing liyane nganggo ornamen lan uga ana sing dicampur karo tanduran nyata utawa buatan. Luwih becik nggambarake kanthi apik tampilan kebon lan omah kita supaya bisa milih pager sing cocog.

Babagan ukurane, kita kudu nggatekake kabutuhan. Yen duwe anak sing bisa main bal ing kebon, luwih becik digawe pager sing dhuwur supaya bal kasebut ora terus muter ing dalan, supaya ora ana kacilakan lalu lintas. Uga yen duwe kewan ingon, luwih becik milih pembatasan dhuwure supaya ora uwal. Saliyane, yen ora duwe masalah iki, kita bisa milih pager kebon sing kurang, yen sing dikarepake yaiku pamer kebon. Ing level keamanan, luwih becik luwih becik masang pager dhuwur.

Instalasi

Gumantung saka pager, kita kudu ngetutake sawetara langkah utawa langkah liya lan instalasi bisa uga kurang luwih. Sing kudu kita lakoni, sadurunge tuku, yaiku ngukur ruang lan ngitung jumlah pager sing dibutuhake. Gumantung saka pager sing wis dipilih, kita bisa uga kudu nyelehake sikil jangkar. Penting banget kanggo ngukur jarak ing antarane pager lan pager kanthi apik, amarga sikil jangkar kasebut meneng ing lemah, mula ora bakal bisa mindhah yen tumindak wis ditindakake. Kita uga kudu posisi lan ngukur postingan kanthi bener.

Yen wis duwe sikil jangkar lan postingan sing dipasang ing lemah, kita kudu ndandani pager ing sisih kasebut. Kita bakal entuk kanthi krenjang logam. Kaping pisanan dheweke meneng ing pos lan mengko menyang lembah kanggo ndandani. Luwih becik nyelehake alun-alun ing sisih ngisor lan liyane ing sisih ndhuwur pos kanggo luwih ngiyatake pager.

Kita aja lali yen kudu bisa ngakses kebon, mula lawang bakal penting kanggo iku. Instalasi gerbang bisa digunakake persis padha karo pager, kanthi bedane sithik: Tinimbang nggunakake kothak kanggo ndandani, kita bakal nggunakake engsel supaya bisa mbukak game pambuka lan nutup.

Nanging, akeh perusahaan sing adol pager kebon uga nawakake layanan instalasi lan instalasi. Gumantung saka jinis pagar lan bahan kasebut, majelis kasebut bisa beda-beda saengga ora nate takon-takon karo profesional.

Privasi utawa keamanan

Yen kita pengin nyegah dheweke katon ing njero kebon utawa nyolong, kita kudu milih pagar sing dhuwur, kuwat lan buram. Pager sing gampang, contone, ora bakal bisa ndhelikake kita saka mripat sing katon penasaran uga ora bakal nyegah sapa wae bisa munggah. Minangka kanggo keamanan, luwih becik nggunakake tembok watu rata supaya ora bisa munggah. Kita uga kudu ngowahi kemungkinan nginstal alarm lan / utawa kamera supaya luwih aman.

Rega

Masalah sing paling penting ing umume kasus yaiku rega. Uga, Iki beda-beda gumantung karo jinis pagar, bahan sing digawe, lan ukurane. Kajaba iku, luwih akeh pager sing dibutuhake, luwih mesthi regane luwih dhuwur. Pager sing luwih cilik sing asring digunakake kanggo misahake zona beda regane udakara € 20, dene pager kabeh kebon kanthi pager sing dhuwur minimal regane nganti 400 € utawa luwih. Kajaba iku, kita kudu ngerteni rega instalasi, kajaba kita nindakake dhewe. Nanging, rega ngirim ora nguwatirake kita. Ana pager kabeh jinis lan rentang rega, iku mung prelu ndeleng opsi sing ana.

Ing endi masang pagar kebon?

Pagar kebon bisa digawe saka kayu utawa logam

Temenan, fungsi utama pager yaiku mbatesi lapangan utawa area. Mangkono, sing paling umum yaiku golek pagar kebon ing saubengé tanah kasebut. Nanging, ana gunane liyane sing bisa diwenehake, kayata misahake macem-macem wilayah ing kebon kita. Contone, umume ndeleng kolam renang sing diubengi pager utawa pager.

Iki minangka ide sing apik banget yen ana bocah cilik utawa ingon-ingon ing omah, mula kita nyegah kacilakan yen ora ana pengawasan. Ing level estetis, pager bisa mbantu mbedakake apa kebon kasebut saka kebon, kayata. Kanggo wong sing teratur banget, ide iki biasane apik banget. Uga ing kebon estetis, pager digunakake kanggo mbatesi wilayah kanthi tanduran tartamtu lan / utawa dekorasi pinggiran.

Tuku ngendi

Saiki ana macem-macem pilihan nalika tuku jinis tuku, kanthi online lan fisik. Kita bakal ndeleng ing ngisor iki sawetara conto panggonan sing bisa tuku pager kebon.

Amazon

Platform belanja online sing gedhe, Amazon nawakake macem-macem pager kebon lan aksesoris sing ana gandhengane. Yen sampeyan wis ngerti sethithik babagan subyek, iki bisa dadi pilihan sing apik kanggo nemokake pager sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Regane terjangkau banget lan akeh produk sing ditawakake platform iki duwe kabeh kaluwihan Amazon prime.

Bricomart

Pilihan liyane sing dibutuhake yen pengin nggawe pagar kebon yaiku lunga menyang Bricomart. Gudang gedhe iki nawakake akeh bahan kanggo konstruksi lan renovasi, mula Cocog banget yen pengin dadi tukang bangunan pager sing dikarepake. Kajaba iku, duwe profesional sing bisa menehi saran supaya nindakake tugas iki.

Ikea

Ikea misuwur amarga akeh pilihan perabotan omah. Kajaba iku, nawakake katalog furnitur, aksesoris lan produk outdoor liyane. Sanajan tawaran ing pagar kebon wis suda, kita bisa nemokake akeh ide lan inspirasi ing toko sampeyan.

Leroy Merlin

Nanging, Leroy Merlin duwe stok pagar kebon kanthi rega sing cukup murah. Situs web perusahaan iki nuduhake sheet teknis, rega lan pendapat kanggo saben produk. Kajaba iku, kita duwe kemungkinan njupuk pagar ing toko utawa dikirim menyang omah ing telung dina kerja. Keuntungan liyane sing ditawakake Leroy Merlin yaiku macem-macem layanan lan saran. Kita bisa njaluk instalasi pagar utawa bisa ngukur.

Muga-muga artikel iki wis mbantu sampeyan milih pilihan sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.