Erick dewi

Aku miwiti ing jagad kebon wiwit tuku tanduran pertama lan wiwit biyen lan wiwit saiki aku saya jero ing jagad iki sing apik banget. Berkebun ing uripku wis mboko sithik dadi hobi dadi cara kanggo golek dhuwit.