Ana Valdes

Wiwit diwiwiti karo tanduran, Gardening wis mlebu uripku dadi hobi favoritku. Sadurunge, kanthi profesional, dheweke wis sinau topik pertanian sing beda kanggo nulis babagan iki. Aku malah nulis buku: Seratus Taun Teknik Agraria, fokus ing evolusi Pertanian ing Komunitas Valencian.