Encarni Arcoya

Semangat kanggo tetanduran ditandur dening ibu, sing kepincut amarga duwe kebon lan tanduran kembang sing bakal nggawe dheweke padhang. Amarga alasan iki, mbaka sethithik aku nggoleki babagan botani, perawatan tanduran, lan ngerteni wong liya sing dadi perhatianku. Mula, aku nggawe semangat dadi bagean saka gaweyan lan mulane aku seneng nulis lan mbantu wong liya nganggo ilmu sing, kaya aku, uga seneng kembang lan tanduran.