Portillo Jerman

Minangka lulusan Ilmu Lingkungan, aku duwe ilmu babagan jagad botani lan macem-macem jinis tanduran sing ana ing sekitar kita. Aku seneng kabeh sing ana gandhengane karo tetanen, dekorasi kebon lan perawatan tanduran hias. Muga-muga kanthi ilmu, aku bisa menehi informasi sabisan-bisa kanggo mbantu sapa wae sing butuh saran babagan tanduran.