Monica Sanchez

Peneliti tanduran lan dununge, saiki aku dadi koordinator blog sing disenengi iki, sing kerja bareng wiwit taun 2013. Aku dadi teknisi kebon, lan wiwit cilik banget aku seneng dikelilingi tanduran, semangat sing wis warisan saka ibu. Ngerti, nemokake rahasia, ngurus nalika perlu ... kabeh iki nyebabake pengalaman sing ora nate mandheg.