Monica Sanchez

Peneliti tanduran lan dununge, saiki aku dadi koordinator blog sing dikasihi iki, sing kerja bareng wiwit taun 2013. Aku seneng nggarap bumi lan ngamati prilaku saben tanduran kasebut, amarga kabeh duwe ciri sing gawe unik.