Silvia Teixeira

Aku wong Spanyol sing seneng alam lan kembang minangka pengabdian. Dekorasi omah karo wong-wong mau cukup pengalaman, sing nggawe sampeyan luwih seneng ing omah. Kajaba iku, aku seneng ngerti tanduran, ngurus lan sinau saka aku.