Thalia Wohrmann

Alam tansah narik kawigatenku: Kewan, tetanduran, ekosistem, lsp. Aku nglampahi akeh wektu luang kanggo tuwuh macem-macem spesies tanduran lan aku ngimpi ing sawijining dina duwe kebon ing ngendi aku bisa nonton mangsa ngembang lan panen woh-wohan ing kebonku. Saiki aku wis puas karo tanduran pot lan taman kutha.