Viviana Saldarriaga

Aku wong Kolombia nanging saiki aku manggon ing Argentina. Aku nganggep aku minangka wong sing kepengin weruh lan aku mesthi kepengin sinau babagan tanduran lan ngolah kebon saben dina. Muga-muga sampeyan seneng karo artikelku.