Perawatan bibit musim panas dhasar

Wabah

ing wiji sing kudu ditandur nalika musim panas ora akeh banget, Kajaba iku mbutuhake katrampilan luwih akeh ing bagean tukang kebon. Nanging saiki, kita duwe sawetara tips dhasar Apa sing bakal diparingi sampeyan nalika nyebar Yen aja nganti kliwat!.

Sadurunge diwiwiti, disaranake ngrusak lemah, kanthi cara iki supaya kita nyegah wiji supaya ora tiba lan tekan jerone germinasi bakal angel utawa ora mungkin. Yen sampeyan nggunakake pot individu, sing paling becik yaiku nyelehake rong wiji saben pot, yen germin bisa ngilangi sing luwih ringkih lan tetep liyane.

Cara paling apik kanggo ngombe yaiku kanthi tumindak kapiler, yaiku nyelehake wadhah wiji ing wadhah liyane sing ngemot banyu cekap kanggo nggawe lemah ing lemah. Cara liya kanggo nggayuh iki yaiku nggunakake vaporizer banyu, kanthi cara iki supaya kita ora kakehan ngombe. Sawise disiram, kudu ditutup nganggo plastik transparan nganti germinasi.

Bibit

Kanggo tunas sing pisanan tuwuh kanthi apik, mula dibutuhake panas (biasane) lan antara 12-16 jam saben dinane. Yen sampeyan pengin nyelehake lampu neon sampeyan kudu nindakake 7,5 cm saka tanduran dadi efektif. Minangka kanggo mbanyoni tunas, kudu nganggo kaleng banyu sing cilik, kudu mriksa manawa lemah tetep lembab.

Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa ngasilake pupuk seminggu sepisan kanthi nambah setengah dosis emulsi cair iwak lan ganggang menyang banyu irigasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.