Carane tuku planter desain interior

pot kembang desain interior

Ora ana keraguan manawa tukang kebon desain interior minangka pelengkap sing cocog kanggo tanduran njero ruangan kasebut. Yen sampeyan ngerti carane dekorasi karo wong-wong mau, padha bisa 'macak' kamar ing cara babar blas anyar lan striking.

Nanging carane tuku mau? Apa sing kudu digatekake? Ngendi tuku sing luwih murah? Yen sampeyan takon akeh pitakonan lan pengin ndeleng macem-macem opsi, kepiye yen sampeyan menehi tangan saiki?

Ndhuwur 1. Planter desain paling apik kanggo interior

Pros

  • Nerangake karo ngadeg.
  • Digawe saka keramik kualitas dhuwur.
  • Awet

Contra

  • Pranyata cilik.
  • Ora ana piring kanggo ngumpulake banyu nalika disiram.
  • Kadhangkala bisa uga ora stabil.

Pilihan saka planters desain kanggo interior

Kita ngerti manawa pilihan sing sepisanan bisa uga ora bisa digunakake kanggo kabeh wong, mula kepiye sampeyan bisa ndeleng opsi liyane iki kanggo nemokake tanduran njero ruangan sing paling cocog kanggo sampeyan?

Tanduran njero ruangan Trendcool

Sanajan ing katrangan produk diarani ana telu planter teka, bebener iku gambar mung nuduhake kita loro saka werna padha (ireng karo desain curious ing putih).

Iki digawe saka plastik lan bisa digunakake kanggo tanduran alam lan buatan.

Pot Dekorasi Cilik

Ing kasus iki sampeyan bakal duwe a set limang pot njero ruangan, kira-kira 13 sentimeter saben. Sampeyan duwe kasedhiya ing ijo, putih, coklat, ireng utawa biru.

Padha bunder lan ngawula loro ing jero ruangan lan njobo. Sing nggumunake babagan desain kasebut yaiku garis horisontal sing menehi tandha kabeh pot.

LA Jolie Muse - Set saka 2 Planters Keramik

Sampeyan duwe pesawat saka loro pot, siji luwih gedhe lan siji cilik, karo bolongan got loro.

Desaine menehi tekstur lurik kanthi permukaan sing mengkilat lan area sing katon kaya dering.

Iki digawe saka keramik kualitas premium lan duwe finish matte ing njero.

Keling Keramik Planter karo Base Wesi

Tanduran iki digawe saka watu lan bunder ing desain abad pertengahan. Iku uga nerangake karo a inti wesi, bisa digunakake bebarengan utawa kapisah.

Ya ora duwe bolongan got, dadi sampeyan kudu sijine tanduran karo pot liyane nang.

Set 3 Metal Hanging Round Wall Planters kanggo Tanduran Lingkaran

Iki minangka salah sawijining tanduran desain interior sing paling apik sing bisa ditemokake. Pisanan, amarga bakal digantung ing tembok; lan kapindho, amarga sampeyan bisa tuwuh sawetara tetanduran (Disaranake supaya dheweke tuwuh kanthi alon banget supaya ora kerep transplantasi).

Kasedhiya warna biru, nanging uga coklat lan ijo, kanggo cocog karo dekorasi omah sampeyan. C

Sampeyan bakal entuk telung potongan lan mbutuhake sawetara perakitan. Uga, sampeyan duwe telung ukuran sing beda.

Pandhuan tuku kanggo planter desain interior

Yen sampeyan duwe tanduran njero ruangan, sing paling penting yaiku ninggalake ing pot nursery. Mesthi wae, ing wektu sing padha sampeyan tuku tanduran, sampeyan uga entuk pot.

Lan ana akeh penanam desain interior ing pasar. Wis macem-macem wangun, ukuran, desain ... lan liyane lan liyane metu saben dina, supaya ora angel, yen panelusuran sabar digawe, kanggo nemokake sing adaptasi karo dekorasi (utawa pribadine).

Nanging nalika tuku tanduran desainer, apa sing kudu digoleki? Kita pitutur marang kowe.

Ukuran

Sing pertama yaiku ukuran. Sampeyan ora bisa nyelehake tanduran gedhe ing pot cilik (sampeyan bisa, nanging sampeyan bakal nggawa tanduran kasebut). Nalika sampeyan entuk tanduran, sampeyan kudu Deleng ukuran pot sampeyan. Iki biasane marang ing gambaran produk (yen sampeyan tuku online) utawa kasebut ing pot (utawa sampeyan bisa takon bakul).

Kanggo milih tanduran, Disaranake sampeyan ora milih gedhe banget, nanging siji sing titik utawa loro luwih gedhe tinimbang pot asli. Alasane yaiku yen sampeyan njupuk tanduran cilik lan dilebokake ing pot gedhe, iku normal yen wutahe mandheg, amarga luwih dhisik ngembangake oyod sadurunge terus tuwuh ing njaba (lan bisa mateni tanduran).

Werna lan desain

Aspek sabanjure yaiku desain. Lan ing pangertèn iki, kita kudu ngandhani yen ana akeh sing bisa dipilih, saka model sing prasaja nganti sing luwih rumit, kayata sirah, rombus, lukisan sing misuwur ...

Yen sampeyan ndeleng kanthi umum, sampeyan bakal weruh sing ana sethitik kasempatan kanggo nemokake duplikat, Lan ing pasar penanam desain interior, dekorasi luwih unggul tinimbang fungsi. Ati-ati, kita ora ateges sing padha ora apik, padha, nanging menehi tutul luwih elegan dibandhingake karo planters ruangan liyane.

Kanggo warna, sejatine sampeyan bisa nemokake macem-macem pilihan. Sampeyan ora mung bakal duwe werna njaba biasanipun, nanging akeh liyane, loro werna prasaja kanggo pastel, kuwat, kombinasi, etc.

Rega

Rega tanduran desain interior bakal beda banget karo rong titik sadurunge, ukuran lan desain (lan warna).

Sampeyan bisa nemokake pot kanggo 3 euro lan liyane sing ngluwihi 100. Apa gumantung? Ukuran, desain lan merek pot. Saliyane fungsi liyane sing bisa uga ana.

Tuku ngendi?

tuku planters desain interior

Saiki ya, sampeyan siap tuku tanduran desain interior? Ya, kita wis mriksa sawetara toko online kanggo menehi pilihan supaya sampeyan bisa luwih cepet. Lan iki sing wis ditemokake.

Amazon

Kita ora bakal ngomong yen sampeyan bakal nemokake opsi liyane, amarga ing kabeh toko duwe repertoar model sing apik. Nanging ya ing kono golek liyane designs asli sing wis ora biasane katon ing toko "mlaku". Mulane akeh sing milih iki, amarga iki minangka cara kanggo tuku barang sing sampeyan ora bakal weruh ing omah sanak keluarga utawa kanca.

Ikea

Ing Ikea sampeyan duwe meh 100 macem-macem produk kanggo dipilih, saka desain paling klasik lan "mboseni" kanggo sawetara, kanggo liyane inovatif sing ora bakal ngerti yen tanduran utawa pot dhewe Appeals luwih.

Minangka kanggo prices, ora ana ngluwihi 50 euro, lan padha ing panci gedhe, supaya sampeyan ora duwe masalah.

Zara Home

Pungkasane, kita wis ngliwati Zara Home. Sampeyan bisa uga ing ngendi sampeyan bakal nemokake macem-macem sing paling sithik, nanging ora ateges ora ana sing bisa dipilih. Padha duwe sawetara model saka macem-macem ukuran.

Prices uga ora ala banget, sanajan sawetara uga rada gedhe banget yen dibandhingake karo situs liyane.

Saiki sampeyan wis ndeleng kabeh, apa sampeyan wani tuku tanduran desain interior?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.