Carane tuku banyu otomatis kanggo pot

mbanyoni otomatis kanggo pot

Yen sampeyan arep ing vacation lan duwe tetanduran, mesthi sampeyan are looking for sistem mbanyoni otomatis kanggo panci sing tenan bisa kanggo sampeyan lan tansah "kanca" lembab sak wektu sing ora arep ana.

Sanajan ana pirang-pirang cara kanggo njaga, sejatine gumantung saka pot lan tanduran bakal luwih apik utawa luwih elek. Napa kita ora menehi tangan lan ngandhani babagan jinis irigasi otomatis sing ana ing pasar kanggo pot?

Ndhuwur 1. Penyiraman otomatis paling apik kanggo pot

Pros

  • Cocog kanggo 5-10 pot.
  • Instalasi cepet lan gampang.
  • Ndeteksi lan ngabari yen ana masalah.

Contra

  • Iku angel kanggo nginstal drippers.
  • Tangki banyu kapisah.

Pilihan saka mbanyoni otomatis kanggo pot

Yen sampeyan wis nyoba opsi pisanan kasebut, utawa ora sing paling disenengi kanggo tanduran sampeyan, aja kuwatir, ing ngisor iki ana sistem irigasi otomatis liyane kanggo pot sing bakal digunakake kanthi apik.

Relaxdays Self-Watering Set kanggo Pot

Sampeyan bakal tuku 4 globes mbanyoni Handy sing mung perlu sampeyan ngisi banyu lan digali menyang lemah pot. Siji saben pot (sanajan kadhangkala sampeyan butuh liyane).

Aqua Control Drip Irigasi kanggo Balconies

Kit irigasi kanggo balkon lan teras iki minangka salah sawijining sing paling didol lan disaranake. Count karo siji programmer, 12 droppers lan microtube kanggo mbangun sistem irigasi lan ora kuwatir kabeh.

Kajaba iku, bisa digunakake karo baterei.

Landrip DIY Sistem Irigasi

Sistem irigasi iki bisa digunakake ing USB lan baterei (bakal bisa digunakake kanggo 2 sasi kanggo siji menit mbanyoni sapisan dina).

Bisa nganti maksimal 15 pot.

Sistem Irigasi Otomatis Landrip

Sistem iki ngidini sampeyan nglampahi kira-kira sasi tanpa kudu nyirami. Sampeyan bisa program kanthi rong cara, kanthi jam utawa dina, lan banyu nganti 15 tanduran. Kajaba iku, ora perlu listrik amarga bisa digunakake baterei.

Kit Irigasi Tetes Otomatis Kollea

Sampeyan mung kudu nyetel jumlah lan frekuensi lan sampeyan bakal duwe mbanyoni otomatis kanggo pot. Khusus kanggo 10, sanajan yen simpenan luwih gedhe sampeyan bisa nambah sethitik liyane.

Sawise dikonfigurasi, sampeyan ora kudu nindakake apa-apa liyane.

Pandhuan tuku kanggo waterer pot kembang otomatis

Dina iki ing pasar kita bisa nemokake akeh jinis mbanyoni otomatis kanggo pot, saka paling gedhe kanggo sing gagasan sing ora koyone kaya resiko nanging.

Milih sing paling cocog kadhangkala kudu nyoba sawetara, amarga ora kabeh tanduran bisa uga cocog karo siji utawa liyane. Dadi, yen sampeyan pengin ngerti apa sing kudu digoleki nalika tuku, ing kene kita menehi kunci.

Ukuran

Kita miwiti kanthi ukuran lan ing kasus iki, sampeyan kudu nganggep manawa tanduran lan irigasi kasebut dhewe. Contone, sampeyan ora bakal bisa nyirami pot gedhe kanthi mbanyoni 100ml. Luwih saka apa wae amarga bakal kekurangan banyu.

Uga, saben tanduran "yaiku jagad" lan bakal ana sawetara sing butuh banyu luwih akeh lan liyane kurang. Dadi sampeyan kudu ngatur saben irigasi otomatis.

Ana sawetara sistem irigasi otomatis sing, wiwit padha teka karo panci, sampeyan ora perlu sumelang ing perlu liyane utawa kurang.

Nanging liyane, sampeyan kudu "kalibrasi" sadurunge. Contone, yen sampeyan sijine sistem mbanyoni otomatis ing pot lan sampeyan ndeleng sing empties banget cepet, bisa uga amarga kabutuhan tanduran sing mbutuhake banyu luwih saka sing wis sijine.

Tipo

Ing mbanyoni otomatis kanggo pot ana akeh jinis. Antarane wong-wong mau, sing paling akeh digunakake kanggo pot yaiku:

  • Sistem irigasi otomatis. Disambungake menyang selang lan nggunakake irigasi netes ing pot. Iki bisa nganggo WiFi, listrik, baterei, baterei…
  • Irigasi otomatis kanthi energi solar (supaya sampeyan ora kudu plug menyang stopkontak).
  • Kerucut irigasi. Saiki banget modis amarga dilebokake ing pot lan diisi banyu supaya tanduran bisa njupuk apa sing dibutuhake.
  • Dispenser banyu. Padha karo cones, mung ing kene sampeyan kudu ngenalake botol utawa sing padha yaiku sing nyedhiyakake banyu.
  • Balon banyu. Kaya sing kasebut ing ndhuwur, potongan kasebut diisi banyu lan dibalikake kanthi nempel ing lemah pot.

Rega

Pungkasan, kita duwe rega. Lan kasunyatane, gumantung saka jinis lan ukuran, sampeyan bakal nemokake luwih murah. Kanggo menehi idea, sawetara mini, kanggo pot cilik lan wektu sethithik, bisa biaya sampeyan babagan 3 euro. Ing sistem irigasi paling profesional ora bakal mudhun ing 50 euro.

Kabeh bakal gumantung ing jumlah pot sing sampeyan duwe, sistem irigasi otomatis kanggo pot sing sampeyan pilih, lsp.

Carane nggawe irigasi otomatis krasan?

Yen sampeyan duwe akeh pot, iku normal yen tuku irigasi otomatis kanggo pot rada rumit amarga mbutuhake investasi sing cukup dhuwur. Nanging, apa sampeyan ngerti yen sampeyan bisa nggawe krasan?

Kanggo iki, ayo padha lunga kanggo njupuk kauntungan saka gendul plastik uga trays, uga digawe saka plastik, kanggo menehi wong nggunakake anyar lan kanthi mangkono polusi kurang. Disaranake botol banyu 6 liter lan tray pitik wutuh, umpamane.

Lebokake botol menyang tray lan, kanthi spidol, tandhani pinggir tray pitik ing botol. Sabanjure, sampeyan kudu nggawe kothak ing ngisor tandha kasebut (1x1cm). Mangkono, nalika sampeyan isi botol karo banyu, lan ngeculake bolongan, banyu ora bakal bocor metu saka tray.

Saiki sampeyan kudu nggoleki tali katun. Cut babagan 3-5 strips, ora luwih, kanggo mbanyoni. Garis saben senar karo aluminium foil (ends nempel metu) lan karo saben ing pot. Priksa manawa tray luwih dhuwur tinimbang pot utawa ora bisa digunakake. Ing sawetara menit, banyu bakal wiwit metu saka tali. Yen sampeyan ndeleng akeh banget metu, remet foil utawa gulung munggah lan bakal alon mudhun irungnya.

Tuku ngendi?

tuku pot mbanyoni otomatis

Sampeyan wis ngerti luwih akeh babagan irigasi otomatis kanggo tanduran tinimbang sadurunge, mula saiki sampeyan kudu kerja kanggo nginstal ing omah sampeyan. Nanging ing ngendi tuku sing paling apik? Kita wis nganalisa toko ing ngisor iki lan iki sing ditemokake.

Amazon

Ana ngendi luwih macem-macem sampeyan bakal nemokake, utamane babagan irigasi otomatis. Nanging, sampeyan kudu ati-ati karo rega amarga asring duwe biaya pengiriman ekstra utawa nalika tuku saka adol pihak katelu banjur bisa luwih rumit kanggo mbalekake.

Greenheart

Ing Verdecora padha duwe a bagean khusus kanggo mbanyoni pot lan mangsa panas. Mangkono, nawakake macem-macem produk, ing babagan produk kanggo tahan irigasi panci lan kit khusus. Mesthine, ora ana akeh kaya ing Amazon.

Leroy Merlin

Ing Leroy Merlin sampeyan bakal nemokake sistem ing bagean irigasi dhewe. Nanging, babagan mbanyoni otomatis kanggo panci ora akeh, akeh aksesoris sing bisa digunakake karo sistem sing adol.

Saiki giliran sampeyan, kepiye cara nyirami pot kanthi otomatis nalika liburan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.