Taman rocker

Titik kebon wis saya modis

Wis modis banget yen duwe kebon utawa teras sing dijaga kanthi apik kanthi area santai kanggo nikmati dhewe utawa ing perusahaan. Mula, ora nggumunake yen tren tuku ayunan tipe bangku wis saya suwe saya suwe. Jenis ayunan iki dikenal minangka sawaw kebon. lan amarga popularitas, kita bakal mbahas babagan nyawisake artikel iki.

Yen sampeyan golek prabotan sing ideal kanggo ngaso lan nikmati area ruangan, aja ragu-ragu tuku ayunan kebon. Dheweke ayu, kepenak, lan santai. Cekakipun: Aksesoris sing ideal! Kanggo mbantu sampeyan milih pilihan, kita bakal ngomong babagan batang kebon sing paling apik lan cara tuku.

🥇 Bahan paling apik kanggo kebon 🥇

Posisi kanggo tampilan taman paling apik yaiku model Outsunny iki amarga ana evaluasi sing apik kanggo para pembeli. Kaki sing dudu slip lan sandhangan kere internal, uga muter. Supaya kita bisa nyetel miturut kabutuhan lan posisi srengenge. Kanggo kapasitas, gunggunge duwe telung kursi, yaiku telung wong bisa ngayun kanthi bebarengan. Bobot maksimum sing bisa didhukung ayunan iki yaiku 200 kilo lan ukurane cocog karo 170 x 110 x 153 sentimeter (dawane x amba x dhuwure).

Pros

Kanthi jogan taman iki, kita bisa ngrasakake papan sing apik ing njaba ruangan, kanthi mandhiri lan uga diambah karo wong liya. Opo maneh, duwe sikil sing ora ucul supaya tetep ana ing panggonane nalika digunakake. Kere uga menehi mupangat sing gedhe: Perlindhungan srengenge.

Contra

Secara total kita ora bisa ngetung luwih saka loro kontra babagan sawah kebon iki. Kaping pisanan yaiku desain. Umume ora kabeh wong seneng garis belang utawa ora katon apik gumantung saka papan apa. Banjur ana regane. Senadyan regane kanggo dhuwit iku apik, ana rocker liyane sing murah ing pasar.

Pilihan saka gergaji paling apik kanggo kebon

Yen sampeyan durung yakin karo sing paling utama, ora ana kedadeyan apa-apa. Ana luwih akeh model liyane saka sawawa kebon iki. Kita wis milih enem sing paling apik lan bakal menehi komentar ing ngisor iki.

KG KITGARDEN - Kursi Ayunan Taman 3 kursi

Kanggo miwiti dhaptar, kita duwe model KG Kitgarden iki. Yaiku sawah kebon sing tabung digawe saka waja tahan, digawe strukture stabil banget lan tahan. Dene kanggo kere, digawe saka poliester anti banyu. Ditambah maneh, bisa diatur supaya pas karo srengenge surup. Kapasitas ayunan iki ana telung wong lan kalebu bantal kanggo kenyamanan sing luwih gedhe. Babagan dimensi, yaiku 110 x 175 x 153 sentimeter.

Ayunan Taman Logam Outsunny Ayunan karo Parasol

Kapindho, kita duwe model Outsunny iki. Desainé elegan kanthi wates hiasan ing kursi lan plafon. Sing terakhir digawe saka poliester tahan banyu lan ngusir kotoran. Kajaba iku, bisa diatur kanggo nglindhungi srengenge ing wayah beda-beda saben dina. Babagan strukture, digawe saka waja sing nduweni lapisan anti-korosif lan anti-oksidan. Sikil duwe sikil karet sing ora tergelincir, mula stabilitas luwih gedhe. Ing babagan kapasitas, jogan taman iki nduweni kursi sing jembar nganti telung wong. Bantal empuk kalebu lan digawe saka katun. Secara total, ayunan iki ukurane 172 sentimeter dawa, ambane 110 sentimeter lan dhuwure 152 sentimeter. Bobot momotan maksimal cocog karo 200 kilo.

Outsunny Garden Rocking Swing 2 Seater kanthi Atap

Model Outsunny iki uga mlebu ing dhaptar kursi goyang taman paling apik. Nduweni kursi loro lan kursi empuk empuk kanthi spons padhet dhuwur. Kajaba iku, ditutupi poliester kanthi resistensi dhuwur. Tabung digawe saka baja sing kuat lan dilapisi bubuk. Tampak taman iki uga duwe loro atap sing bisa dicopot kanggo nglindhungi srengenge lan ora bisa uwal saka banyu lan rereget. Ekstra liyane sing ditawakake model iki yaiku nampan omben-omben sing ana ing loro-lorone. Saben kursi bisa imbang kanthi individual lan dheweke duwe kapasitas muatan maksimal 110 kilo. Ukuran sakabehe yaiku 170 x 136 x 170 sentimeter (dawane x ambane x dhuwur).

Taman Outsunny Rocking Swing 3 Kursi bisa diowahi dadi amben kanthi kelambu

Kita terus karo papan jogan taman iki, uga saka Outsunny. Pundhak mburi reclining lan bisa diowahi dadi amben utawa buaian. Bingkai kasebut digawe saka baja dilapisi bubuk, dadi kandel, kuat lan stabil banget. Minangka kanggo tutup, digawe saka poliester tahan banyu lan rereget lan gampang diresiki. Sampeyan uga kudu nyathet yen duwe jaringan nyamuk terintegrasi. Kapasitas ayunan taman iki nganti telung wong lan beban maksimal cocog karo 300 kilo. Bantal kursi lan mburi bisa diisi katun. Uga, model iki duwe kanthong ing sisih sandhangan tangan. Ukuran sakabèhé produk iki yaiku 240 x 140 x 197 sentimeter (dawane x lebar x dhuwur).

Outsunny Garden Rocking Swing 3 Seater kanthi Atap

Model liyane sing bakal disorot yaiku ayunan saka Outsunny. Yaiku ayunan taman telung kursi sing bantal diiseni katun. Bingkai digawe saka waja sing kandel lan kuat, dene tutup digawe saka kain poliester tahan banyu lan rereged. Kajaba iku, sikil duwe basis plastik sing ora slip. Sampeyan uga kudu nyathet yen model iki Kalebu rong nampan omben sing bisa diluncurake ing loro-lorone. Secara total, ayunan iki ukurane 120,5 sentimeter dawa, ambane 207 sentimeter lan dhuwure 174 sentimeter. Bobot momotan maksimal cocog karo 360 kilo.

Swing Garden Kayu 3-Kursi Outsunny kanthi Bantal Padded lan Backrest

Pungkasan, kita kudu nyorot model Outsunny telung kursi iki. Fitur sing paling khas yaiku strukture digawe saka kayu cemara sing diobati khusus kanggo digunakake ing njobo. Tutup bantal lan kanopi digawe saka kain Oxford sing bisa ambegan lan tahan banyu. Minangka kanggo kere, iki reclining dadi kita bisa nglindhungi awake dhewe saka srengenge ing wayah apa wae. Bobot momotan maksimal yaiku 300 kilo lan pangukuran total kayu jogan iki cocog karo 205 x 130 x 185 sentimeter (dawane x amba x dhuwure).

Tuku pandhuan kanggo papan sawah kebon

Sadurunge tuku sawah kebon, luwih becik dipertimbangkan sawetara aspek. Kita bakal menehi komentar babagan ing ngisor iki.

Ukuran lan kapasitas

Salah sawijining perkara sing kudu kita deleng sadurunge tuku ayunan modis iki yaiku ukuran produk. Kanggo iki, disaranake ngukur papan sing kasedhiya kanggo jupuk taman, nganggep manawa, amarga ayunan, mesthine kudu ana sawetara ruang ing ngarep lan ing mburine. Aspek liyane sing kudu dipikirake yaiku kapasitas sing dikepengini. Pira wong sing pengin bisa lungguh? A? Loro? Telung? Kita uga kudu mutusake babagan hubungane karo ruang sing kasedhiya.

Material

Tanpa mangu-mangu, bahan kasebut penting banget nalika milih ayunan taman. Biasane, struktur biasane digawe saka waja supaya kuwat lan stabil. Saenipun, sampeyan uga kudu lapisan kanggo nyegah karat lan oksidasi. Ekstra optimal liyane yaiku sikil sikil ora lunyu, amarga ayunan bisa obah nalika digunakake. Minangka gendheng, kudu digawe saka bahan tahan cuaca, kayata poliester.

Rega

Paling ora, nanging paling ora, kita duwe rega. Temenan, kita ora kudu nglampahi luwih saka kabisan. Nanging iku dudu masalah. Saiki ana akeh model gergaji kebon ing pasar lan regane cukup jembar. Biasane, yen saya gedhe lan saya akeh sing duwe ekstra, luwih akeh sing bakal weruh jare. Nanging, sing cilik lan dhasar biasane larang.

Ana ing endi papan kanggo ndeleng taman?

Ana macem-macem model gergaji taman

Kita bisa nempatno papan kebon ing papan sing disenengi. Nanging, disaranake supaya ing papan sing mbukak minimal supaya ora njagong ngadhepi tembok. Opo maneh, kita kudu ninggalake sawetara ruangan ing ngarep lan ing mburi, supaya ora tabrakan karo apa-apa nalika ayunan. Gumantung saka ukuran lan ruangan sing kasedhiya, jupuk roda sawi bisa diselehake ora mung ing kebon, nanging uga ing teras lan balkon.

Tuku ngendi

Saiki, kemungkinan kita kudu tuku produk pancen gedhe banget. Yen kita pengin tuku ayunan kebon, kita bisa nindakake kanthi online utawa papan fisik kaya Ikea, Leroy Merlin lan Inggris Cut. Kita bakal ngrembug sawetara conto ing ngisor iki.

Amazon

Amazon, platform penjualan online sing apik, saiki nawakake produk ngolah kebon lan liya-liyane. Antarane uga ana macem-macem kursi goyang taman. Pangiriman biasane cukup cepet lan dheweke duwe kabijakan perlindungan para pembeli sing ketat.

Leroy Merlin

Uga pendhidhikan fisik tartamtu, kayata Leroy Merlin, duwe macem-macem gergaji taman. Keuntungan sing apik kanggo mbukak toko yaiku kita bisa nyoba lengan rocker kanggo ndeleng kepenak lan kepenak anggone gojeg.

Sawise ngrembug babagan model paling apik ing pasar lan cara tuku, muga-muga sampeyan duwe ide sing luwih jelas babagan apa sing kudu dipikirake nalika milih ayunan kebon. Sanajan sampeyan wis ngerti sing bakal tuku, luwih apik!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.