Sarung tangan kebon: carane milih?

Sarung tangan Gardening minangka perkara pertama sing kudu kita lakoni sadurunge miwiti nggarap apa wae. Tangan minangka alat utama kita, lan uga sensitif banget, mula yen ora dilindhungi kanthi bener, kita bakal bisa ngalami ciloko utawa jinis masalah liyane, kayata lecet.

Kajaba iku, penting banget kanggo nyandhang, amarga, sanajan ndemek bumi kanthi tangan sampeyan minangka pengalaman sing luar biasa, yen kita kudu nggunakake produk kimia lan bisa kontak karo kulit, bisa uga iritasi ... paling ora .

Pilihan model sarung tangan kebon sing paling apik

Saben tukang kebon utawa hobi kudu paling ora sepasang sarung tangan. Dheweke penting kanggo nggawe bolongan tandur, transplantasi, lan uga kanggo nindakake perawatan fitosinitase yen perlu.

Nanging model apa sing paling apik?

Kanggo wong diwasa

Top 1 ing sarung tangan kanggo kebon diwasa

Sampeyan ngerti manawa sarung tangan iku tangan sing mesthi apik (lan ora tau luwih apik😉), nanging… milih salah sawijining model saka pirang-pirang model sing bisa dadi rumit. Mula, yen ora pengin mbuwang-mbuwang wektu, mula bakal menehi saran:

Kaluwihan
  • Digawe nganggo nilon 100%
  • Manset elastis, nyetel uga ing bangkekan
  • Sensitivitas paling dhuwur
  • Nglindhungi tangan saka rereget lan bisa napas
  • Rega ekonomi
Kekirangan
  • Dheweke ora cocog nalika nggunakake piranti listrik
  • Dheweke ora nglindhungi kakehan kadhemen

Sarung tangan kebon liyane kanggo wong diwasa sing wis dipilih

Acorn

Sarung tangan saka merek kaya Acorn mesthi menehi keamanan. Bahan kasebut digawe saka nilon, lan ngidini sampeyan nyekel obyek kanthi bener amarga telapak tangan duwe lapisan kasar.

Regane apik banget, uga kualitase.

Gardena

Sarung tangan sing tahan lama lan ergonomis kanthi desain nilon sing apik kanthi telapak lapis lateks. Kain kasebut ngidini kulit bisa ambegan, lan pucuk driji dikuatake supaya luwih gampang digunakake.

Yen sampeyan golek kualitas kanthi rega murah lan ukuran L, aja lali nganggo sarung tangan Gardena.

APA IKU

Kanggo proyek sing kudu dilindhungi luwih akeh, sarung tangan dawa iki bakal migunani banget. Digawe nganggo gandum wedhus premium, lan cukup fleksibel kanggo nyebar lan ditandur utawa dipotong.

Dheweke bakal njaga tangan sampeyan saka kadhemen kanthi rega murah, mula dianjurake kanggo kabeh musim ing taun iki. Cocog yen sampeyan duwe ukuran M.

rigwarl

Apa sampeyan kalebu wong sing nindakake tugas ngolah kebon sanajan ing musim salju? Yen mangkono, tangan sampeyan kudu dilindhungi kanthi apik. Lan sampeyan bakal bisa nggayuh sarung tangan sing ora ana angin lan udan iki. Dirancang nganggo bahan berkualitas tinggi, supaya sampeyan bisa kerja kanthi kepenak.

Desain kasebut asli banget, mula yen sampeyan pengin ngagetake kulawarga lan kanca, sampeyan bakal seneng model iki.

Kanggo bocah

Top 1 ing sarung tangan kanggo kebon kanggo bocah

Milih sarung tangan kanggo ngolah kebon ora mesthi gampang. Lan kanthi kepengin nggoleki apa sing ana ing sakiwa tengene, dheweke bisa uga nyengsarakake awake dhewe, sawijining perkara sing kudu dihindari.

Kaluwihan
  • Desain sing nyenengake lan aman
  • Digawe saka bahan sing tahan ngethok saka barang sing landhep (ora ana pukulan)
  • Cocog kanggo bocah wiwit umur 4 nganti 8 taun
  • Dheweke njaga tangan supaya tetep resik lan dilindhungi
  • Rega ekonomi
Kekirangan
  • Ora nglindhungi saka pukulan
  • Penting, aja nganti bocah ora diawasi

Sarung tangan kebon liyane sing disaranake kanggo bocah

3 Kamido

Sarung tangan sing nyaman, ditutupi karo nitril non-slip sing ngidini anak sampeyan nangkep obyek kanthi normal, tanpa kudu nggunakake kekuwatan. Karo wong-wong mau, sampeyan uga bakal nglindhungi tangane saka ngiris.

Regane regane murah banget, saupama yen sampeyan duwe anak ing antarane 8 nganti 11 taun sing seneng ngolah kebon, mula dheweke bakal luwih seneng sarung tangan iki.

Pals Cilik

Sarung tangan anak-anak merek Little Pals digawe kanthi khusus supaya bocah cilik bisa kontak karo lemah kanthi tetep dijaga. Digawe saka katun, dheweke bakal kepenak banget, mula pakaryan sing pengin ditindakake ora bakal dadi masalah maneh.

Kanthi desain dhasar nanging apik, lan rega sing apik banget, yen bocah cilik paling ora umure 3 taun, aja ragu-ragu menehi sarung tangan kasebut.

vgo

Sawetara sarung tangan kanggo bocah-bocah, digawe saka kulit sintetis nganggo palem mikrofiber sing bisa mbantu wong tuwa kanggo tugas kayata nyebar utawa nandur tanduran cilik.

Kain kasebut bisa dihirup lan bisa dipasang ing tangan, sing regane regane murah dadi model sing disaranake kanggo bocah umur 5 nganti 6 taun.

HandLandy

Yen sampeyan golek sarung tangan sing duwe desain warna-warni nanging uga bisa nglindhungi tangane anak, model HandLandy iki ditrapake kanggo sampeyan 😉. Dheweke digawe nganggo katun, lan pergelangan tangan dirajut supaya pas banget, saengga njaga rereget.

Cocog kanggo bocah umur 5-6 taun sing nglampahi akeh wektu ing kebon.

Apa dheweke?

Sarung tangan kebon, alat sing penting banget

Sarung tangan kebon yaiku klambi sing nglindhungi tangan. Sanajan ana macem-macem jinis, umume digawe saka lateks, nilon lan katun sing bahan tahan banget lan, Kajaba iku, kita bisa nglindhungi saka sing meh kabeh, kayata bahan kimia utawa rereget sing bisa ditemokake. .

Ana jinis apa?

Gumantung saka apa sing bakal ditindakake, disaranake milih salah siji jinis sarung tangan kanggo kebon utawa liyane. Dadi, kita duwe:

  • Sarung tangan lateks: elastis, digawe saka lateks, nilon lan katun. Iki paling cocog kanggo tugas kayata transplantasi.
  • Sarung tangan katun lan kulit: iku cocog kanggo nggunakake alat lan nglumpukake godhong.
  • Sarung tangan serbaguna: digawe saka poliester lan katun. Iki digunakake kanggo prune tanduran cilik, utawa transplantasi.
  • Sarung tangan poliester lan busa: biasane kembang. Iki digunakake kanggo nandur tanduran cilik lan nggarap lemah.
  • Sarung tangan poliester lan nitril: padha becik yen sampeyan kudu banyu.
  • Sarung Tangan Kulit Sintetis: yaiku sing digunakake nalika nggunakake alat bermotor kayata pemotong sikat.
  • Sarung tangan Nitrile: digunakake kanggo manipulasi produk kimia.

Pandhuan Tuku Sarung Tangan Gardening

Sarung tangan kebon bakal nglindhungi tangan sampeyan

Sarung tangan. Dheweke adol ing endi-endi. Ana macem-macem model, macem-macem jinis, ... lan mesthine beda regane. Kepiye carane bisa ngatasi pisanan? Wangsulane gampang banget lan rumit: mikir persis apa sing dikarepake. Yen sampeyan butuh pitulung, iki ana sawetara tips sing bisa migunani kanggo sampeyan:

Material

Materi kasebut minangka sing pertama sing dideleng. Kanggo proyek sederhana kayata nandur utawa nyebar, nylon bakal dilakoni, yen ing ndhuwur telapak tangan dadi kasar, mula sampeyan bisa njupuk cangkul, contone, tanpa nyelehake tangan sampeyan lan pungkasan ing lemah. Nanging Yen sampeyan nggunakake piranti listrik, aja nganti golek kulit sintetis.

Talla

Temenan, ukuran minangka perkara nomer loro sing kudu dipikirake. Sarung tangan dheweke kudu diatur supaya sampeyan bisa kerja kanthi gampang. Dipercaya: ora ana sing luwih ora nyenengake tinimbang nganggo sing rada gedhe kanggo sampeyan.

Anggaran

Rega sarung tangan bakal ditemtokake kanthi kualitas bahan, lan uga merek. Yen dhuwur, kita bisa nganggep manawa apik, nanging sing sejatine kadang merek terkenal entuk tawaran sing apik banget.

Kasedhiya tuku sarung tangan gardening?

Sampeyan bisa tuku sarung tangan gardening ing panggonan iki:

Amazon

Ing Amazon, dheweke adol kabeh saka produk panganan nganti alat sing dibutuhake saben tukang kebon utawa hobi. Uga dheweke duwe macem-macem sarung tangan kanthi rega sing larang banget, sing regane para pembeli. Rating kasebut bakal mbantu sampeyan nalika pengin milih model sing paling apik. Banjur sampeyan mung kudu ngenteni supaya digawa mulih.

persimpangan

Yen sampeyan arep blanja ing Carrefour utawa pesen liwat toko online, saliyane kanggo tuku sing kudu sampeyan masak, sampeyan bisa ndeleng katalog sarung tangan. Nanging sampeyan kudu ngerti dheweke ora duwe akeh model, lan ora menehi kemungkinan kanggo ngevaluasi, soko sing bisa dibuwang nalika tuku.

Leroy Merlin

Ing Leroy Merlin, dheweke adol macem-macem produk omah lan kebon: perabotan, pemanas,… kabeh! Nanging katalog sarung tangan kebon cilik, lan kaya ing Carrefour, dheweke ora bisa dihargai.

Apa kaluwihan nganggo sarung tangan gardening?

Anak tukang kebon nganggo sarung tangan

Sanajan pisanan sampeyan bisa uga mikir manawa sarung tangan ora ana gunane, nyatane migunani banget. Kaya sing sampeyan ngerteni, kulit manungsa cukup alus: potongan sing sederhana nyebabake sawetara getih metu, lan mikroorganisme, kayata virus utawa jamur, bisa mlebu liwat tatu iki.

Ora, aku ora nyoba nguwatirake sampeyan. Uga, sistem kekebalan awak bakal nggawe sampeyan aman. Nanging sampeyan kudu eling Nganggo sarung tangan bisa nyegah tangan sampeyan utawa anak sampeyan supaya ora cilaka.

Sanajan proteksi minangka salah sawijining kauntungan sing sampeyan duweni lan sampeyan kudu ngerti:

Mbantu supaya kerja luwih kepenak

Sanajan sampeyan pengin kontak langsung karo lemah, nalika sampeyan kudu nggarap kebon utawa tanduran Dianjurake supaya nganggo sarung tangan, amarga sentuhane luwih apik. Lan ora kasebut, nalika dina-dina nalika angin gedhe, tangan sampeyan bakal direksa.

Kotoran diindhari

Lan risiko infeksi diminimalake. Ana akeh mikroorganisme sing urip ing bumi, ana sawetara sing apik, nanging sing liya bisa nyebabake penyakit. Nganggo sarung tangan yaiku cara, ing tangan siji, supaya tangan sampeyan tetep resik, lan liyane supaya jamur, bakteri lan virus bisa adoh.

Sampeyan njaga tangan sampeyan supaya aman

Ora preduli sampeyan fokus, mesthi ana bebaya yen sampeyan kesasar lan ngilangi awak sampeyan. Nanging yen sampeyan nganggo sarung tangan sing berkualitas, karusakane bakal kurang ... utawa sampeyan uga ora bakal nandhang lara kaya ngono. Iki penting banget kanggo eling nalika nggunakake alat listrik, lan uga kanggo bocah. Aja njupuk risiko sing ora perlu.

Dadi, saiki sampeyan wis ngerti: aja nganggo sarung tangan saben kebon saben-saben sampeyan kudu nindakake kebon. Tangan sampeyan bakal matur nuwun. 😉

Yen sampeyan wis tekan titik iki lan durung milih sarung tangan kanggo ngolah kebon, ing link iki sampeyan bakal nemokake kabeh model sing ana rega paling.