Selang sing jembar

Selang sing bisa diupgrade luwih praktis tinimbang sing tradisional

Mbanyoni kebon utawa ngresiki mobil bisa dadi luwih angel tinimbang sing kita bayangake. Thanks kanggo selang sing bisa ditambahi, tugas-tugas kasebut bisa ditindakake kanthi nyenengake lan tanpa komplikasi. Umume, luwih entheng tinimbang sing konvensional lan amarga bisa ndawakake lan nyusut, kepraktisan nalika nyiram kebon banjur disimpen mengko ora bisa dibantah.

Wis dadi umum kanggo ndeleng selang sing luwih dawa tinimbang sing konvensional, lan mula ora nggumunake dheweke luwih praktis. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan alat kebon iki, aja nganti kliwat artikel iki. Kajaba ngobrol babagan selang paling jembar, kita uga nerangake apa sing kudu dipikirake lan endi sing bakal tuku.

🥇 Selang paling dawa 🥇

1 paling dhuwur kanggo selang sing bisa ditambahi yaiku model QacQoc-01 iki amarga rating pembeli sing apik. Nduweni total sepuluh mode semprotan banyu. Nguripake katup banyu bisa diatur lan dicocogake karo kabutuhan. Babagan dawa, iki limang meter, nanging kaping telu yen banyu disuntik. Sampeyan uga kudu nyathet yen njaba tabung kasusun saka telung lapisan lateks. Kanthi cara iki, angel banget kanggo ngilangi lan umur sing migunani bakal dawa.

Pros

Ana sawetara kalung selang sing bisa ditambahi iki. Thanks kanggo sepuluh cara nyemprotake banyu, kita bisa nggunakake akeh perkara: ngresiki mobil, lawang, windows lan jubin, nyemprot kebon, nyiram, lsp. Kajaba iku, panyimpenanane gampang lan ora ana knot. Miturut sawetara rating pembeli, Panganggone selang iki cukup kepenak.

Contra

Minangka kerugian, kita bakal duwe rega. Selang sing bisa ditambahi iki iku regane apik kanggo dhuwit, nanging bisa uga larang regane dibandhingake karo liyane ing pasar.

Pilihan kanggo selang ekstensi paling apik

Kajaba saka 1 paling dhuwur kanggo selang sing bisa ditambahi, isih ana liyane model sing didol. Ing ngisor iki kita bakal ngrembug pilihan saka enem sing paling apik.

Selang Taman Anti-Kebocoran Fleksibel sing fleksibel

Kita miwiti dhaptar kanthi selang sing bisa ditambah saka Mgrett. Iki duwe cincin segel karet lan amarga elastisitas dhuwur, Model iki bisa nahan tekanan banyu dhuwur nganti 12 bar tanpa bocor. Ditambah maneh, ana nozel semprotan kanthi wolung fungsi: Semprot, Pusat, Cone, Pancuran, Bilas, Flat, Rendhem, lan Semprotan. Mode semprotan bisa diatur kanthi muter katup. Nalika banyu mlebu ing selang, bisa ngembang nganti kaping telu ukuran dhisikan lan sawise kita kosong, mula bakal bali menyang ukuran asline. Kanthi cara iki gampang banget kanggo disimpen lan digunakake.

HUTHIM Selang Taman Diperluas 15M / 50FT

Kapindho, kita duwe selang sing bisa ditambahi saka Huthim. Model iki duwe sangang fungsi nyemprot, sing cocog kanggo disesuaikan karo kabutuhan. Kaya sing sadurunge, bisa nggedhekake ukuran telu tikel nalika diisi banyu. Yen dikosongake, ukurane bali menyang asline. Amarga bobot entheng, selang sing bisa ditambahi iki gampang banget digunakake lan disimpen. Kanggo nambah umur model iki, ing njero selang duwe rong lapisan lateks. Tekanan maksimal sing bisa tahan nganti 12 kilo banyu.

TLICLXY Taman Selang 50ft

Selang ekstensif liyane sing bisa disorot yaiku saka Tliclxy. Snozel ngidini total sepuluh cara semprotan sing beda sing bisa dipikolehi kanthi muter. Kajaba iku, duwe saklar kontrol kanggo nyetel tekanan lan aliran banyu. Sampeyan uga kudu nyathet yen digawe saka bahan berkualitas tinggi sing nawakake umur dawa kanggo produk iki. Inti batin kalebu telung lapisan lateks alami, lan njaba dibungkus nganggo kain poliester 3750D. Selang sing bisa ditambahi iki bisa tekan dawa maksimal 50 kaki nalika diisi banyu. Sawise kosong, baline bali menyang ukuran asline 17 kaki, saengga nggampangake panyimpenan.

Selang Taman MIAOKE

Kita terus nganggo selang sing bisa digawe dawa saka Miaoke. Iki model entheng lan fleksibel kanthi total telung lapisan sing nglindhungi inti. Sambungan Utas digawe saka kuningan stainless lan dawane nganti sepuluh meter kanthi tekanan banyu kuwat amarga awak gun dawa, cocog kanggo ngilangi lendhut utawa rereget. Salajengipun, kombinasi paduan seng lan lapisan lateks ngidini selang iki bisa tahan tekanan nganti rolas bar tanpa bocor banyu. Babagan dawa dhisikan, iki 7,6 meter lan ngembang dadi 23 meter nalika cairan mlebu. Yen dikosong, bisa bali menyang dawa asline sawise sawetara menit.

WEWILL Selang Taman sing Bisa Diperluas

Model Wewill iki uga ora bisa ilang. Iki minangka selang regangan fleksibel sing bisa nggedhekake nganti kaping telu dhisikan nalika diisi banyu. Kajaba, yen dikosongake bakal bali menyang ukuran asline. Kanthi metode iki, kita bisa ngirit ruangan. Inti model iki duwe lapisan lateks dobel lan tutup poliester 3750D sing kuwat, nyedhiyakake elastisitas sing luwih gedhe lan nglindhungi selang saka istirahat lan bocor. Minangka kanggo konektor utas, digawe saka logam tahan lama, nambah umur produk iki lan nyegah bocor. Fitur liyane sing kudu disorot yaiku selang sing bisa ditambahi kanthi pitung mode irigasi liwat nozel multifungsi.

Selang Taman sing Bisa Dipanjangake

Pungkasane, isih tetep nyoroti selang ekstensif iki saka Arnty. Iki digawe saka bahan berkualitas tinggi, kalebu konektor lateks solid lan lapisan ganda. Kanthi cara iki, Model iki ora bakal bocor utawa gampang rusak. Ing babagan ukuran, yen diiseni banyu bisa tekan telung kaping dawa dhisikan, nganti satus kaki. Yen dikosongake, ukurane bali menyang asline. Ditambah maneh, selang sing bisa ditambahi iki ora nate kinks, kinks, utawa kinks. Noz semprotan duwe total wolung fungsi semprotan sing beda sing ngidini kita adaptasi karo kabutuhan. Produk iki kalebu kabeh konektor sing dibutuhake kanggo keran. Sampeyan uga kudu nyathet yen konektor kuningan njamin sambungan sing tahan lama lan kuwat. Tahan tahan es lan goresan.

Pandhuan tuku kanggo selang sing bisa ditambahi

Sadurunge tuku selang sing bisa ditambahi, ana sawetara aspek sing kudu dipikirake. Kita bakal menehi komentar babagan ing ngisor iki.

Dhuwur

Kaping kabeh kita kudu ngerti dawa maksimal sing dikarepake supaya bisa nindakake tugas kanthi mulyo. Selang sing dawa banget bisa uga nganggu, nanging sing cepet banget ora bakal nguntungake.

Material

Temenan, bahan kasebut kudu bisa tahan elemen lan supaya ora oksidasi. Opo maneh, luwih becik tabung digawe saka pirang-pirang lapisan supaya luwih angel pecah. Pungkasane, sing penting yaiku selang peregangan bisa digunakake kanthi bener lan suwene bisa ditindakake nganti pirang-pirang taun.

Kualitas lan rega

Biasane biaya selang sing bisa ditambah antara € 15 lan € 40, gumantung saka dawa, kualitas bahan lan ekstra sing bisa diduweni.

Apa selang sing bisa ditambahi?

Mbanyoni durung nate luwih gampang tinimbang karo selang sing bisa ditambahi

Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, selang sing bisa ditambahi utawa dawane minangka jinis selang irigasi anyar. Kaya jenenge, fitur sing paling khas saka alat iki yaiku bisa ditambahi kanthi tikungan dhisikan kanthi tekanan banyu sing mili. Sawise aliran banyu dipotong, selang bali menyang ukuran asline. Selang sing bisa ditambahi entuk popularitas amarga gampang banget digunakake lan utamane kanggo disimpen.

Tuku ngendi

Dina iki kita duwe opsi tanpa wates nalika nggawe jinis tuku. Selang sing bisa ditambahi bisa dipikolehi online uga ing toko fisik gardening lan DIY. Sabanjure, kita bakal menehi komentar babagan sawetara opsi sing ana.

Amazon

Ora ana barang sing ora bisa ditawakake dening raksasa Amazon kasebut. Platform penjualan online iki nawakake katalog selang lengkap kanggo kabeh ukuran lan rega. Liwat klik sing kepenak, kita bisa tuku sing dikarepake saka sofa ing omah kita. Kiriman biasane cukup cepet, Utamane, yen kita lan produk kalebu bagean saka Amazon Prime.

Leroy Merlin

Uga gardening fisik lan perusahaan DIY nawakake macem-macem selang ekstensi. Tuladhane kanggo dheweke yaiku Leroy Merlin. Keuntungan gedhe sing ditawakake toko fisik yaiku kita bisa menehi saran marang para profesional. Kajaba iku, ndeleng produk ing situ bisa menehi keamanan luwih akeh ing tuku.

Saiki, selang sing bisa ditambahi minangka pilihan sing paling praktis sing kudu kita jaga kebon, ngresiki teras utawa mbusak rereget saka mobil. Yaiku, tanpa mangu-mangu, akuisisi sing apik kanggo omah kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.