Sistem kanggo nambah saluran banyu

lemah

Kemungkinan sukses luwih akeh banget nalika medan kasebut cocog, nanging kita ngerti manawa kedadeyan kasebut ora mesthi kedadeyan. Ana lemah sing ora rata, ana liyane sing miring utawa saluran pembuangan sing ora apik, ana uga sing mlarat lan sing liyane duwe lemah sing kompak sing nggawe lopak sing keselak oyot lan bisa nyebabake mati tanduran.

Babagan pisanan sing kudu ditindakake nalika rencana kebon es analisa jinis lemah lan verifikasi saluran kasebut. Ing cilik saka ndeteksi masalah pembuangan, kita kudu golek solusi yen ora bakal nemoni masalah serius.

Aku nuwun sewu ngandhani yen solusi kasebut asale saka sawetara karya amarga kudu nggawe struktur tartamtu sing bisa nambah saluran pembuangan. Ing pangertene iki, ana rong jalur sing bisa ditindakake lan pilihan kudu nganalisa biaya lan keuntungan.

Saluran dikubur

sistem got-lemah-lemah

Una solusi sing bisa digunakake kanggo nambah saluran banyu ing kebon yaiku nginstal a sistem got lemah, tegese, struktur sing dikubur sing ngurus ngevakuasi banyu sing kakehan.

Sing paling umum yaiku a jaringan lemah arupa pipa sing jerone udakara 40/50 sentimeter, dununge sejajar lan kanthi pisah antara 2 lan 3 meter. Instalasi mbutuhake sawetara kerjane amarga kanggo nemokake tabung, sampeyan kudu nggali parit 59 cm sing tanggung jawab omah tabung kasebut. Nanging sing paling penting supaya sistem bisa digunakake yaiku jaringan kasebut kudu duwe lereng sing tiba supaya banyu tekan saka pipa menyang selokan utama sing bakal disambungake menyang kolektor evakuasi banyu.

Liyane struktur got kakubur prasaja yaiku nggawe jaringan selokan kanthi bentuk herringbone, salah sawijining desain paling khas kanggo banyu kanggo evakuasi saka pipa sekunder menyang tengah. Sampeyan uga bisa nemokake tabung tengah ing salah sawijining sisih pinggir kebon lan kanggo tabung sekunder kanggo nggawa banyu supaya bisa dievakuasi.

Solid kanggo got

got-solid

Nalika sistem got lemah nyedhiyakake solusi langsung kanggo masalah got lemah sampeyan kudu duwe anggaran kanggo nginstal lan mulane ana solusi liyane sing luwih murah kanggo ngeringake jubin kayata nggawe massif.

Pakaryan kasebut luwih gampang amarga sampeyan mung kudu mundhakake masif antawisipun 20 lan 30 cm inggil, nilaraken jalur antawisipun massa supados toya mubeng wonten mriku Banjur dilebokake lapisan kerikil sing bakal ngalangi dalan saka genangan.

Sampeyan bisa nindakake pakaryan tanpa pitulung saka njaba lan kanthi pitulung backhoe kanggo nggawe dalan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.