Mesin sulphating paling apik ing pasar

Yen kita rutin nyambut gawe ing kebon utawa ngurus kebon, biasane kita kudu nggatekake pentinge ngurus tanduran, tanduran lan lahan. Kanggo iku, sulfat minangka salah sawijining pilihan sing paling apik lan mesthine ora ilang ing antarane alat-alat kita kanggo kebon utawa kebon.

Nanging apa sulfida? Kanggo apa? Sejatine iku sprayer sing digunakake kanggo nyemprotake produk tartamtu ing tanduran lan tanduran. Umume, teknik penyemprotan iki diarani "sulfat." Fungsi utamane yaiku nyegah utawa ngilangi hama. Yen sampeyan pengin ngerti sulfat sing paling apik, cara nggunakake lan endi sing tuku, terus waca.

🥇 Ndhuwur 1. Mesin sulphating paling apik 🥇

Antarane kabeh sulfat, kita nyorot model Matabi Super Green iki kanthi rating sing apik. Lance digawe saka fiberglass lan duwe regulator tekanan. Kajaba iku, taline sulfater iki empuk lan luwes. Aspek liyane sing kudu dielingi yaiku kamar eksentrik duwe kapasitas gedhe. Model iki uga duwe kemungkinan adaptasi kanggo macem-macem alat ganti lan aksesoris.

Pros

Antarane kaunggulan model iki yaiku ora bakal kelangan cairan nalika sulphating, kayadene kedadeyan ing mesin liyane. Sampeyan uga kudu nyathet yen tombak digawe saka fiberglass lan duwe regulator tekanan, sing ngidini sampeyan nyetel jet. 

Contra

Miturut sawetara panuku, sprayer ransel iki rada rumit yen diselehake ing sisih mburi. Nanging kanthi sabar lan laku, kabeh bisa digayuh.

Pilihan mesin sulphating

Loro saka top 1 sing nembe dibahas, ana akeh sulphator liyane ing pasar sing bisa adaptasi karo kebutuhan lan kemungkinan. Kita bakal ndeleng enem mesin sulphating paling apik ing ngisor iki.

Sprayer Tekanan Femor

Ora ditemokake produk

Kita miwiti dhaptar nganggo model iki saka merek Femor. Iki minangka sprayer tekanan kanthi kapasitas limang liter. Kuwat, kuat lan awet, cocog kanggo tugas kebon. Thanks kanggo corong lan desain mangkuk, gampang banget kanggo ngisi sulfat iki. Cukup longgar sekrup, isi botol banjur tutup tutupe.

Kajaba iku, duwe mekanisme pemicu sing kalebu kunci lan pengatur aliran banyu. Dadi, sampeyan ora perlu terus pencet tombol kanggo nyemprot utawa sulfat. Uga kasedhiya karo katup safety integral. Nalika gagang kenthel nambah tekanan sing digunakake, katup pelepas tekanan kudu ngatasi tekanan dhuwur ing njero. Keuntungan liyane saka sulfater iki yaiku transportasi sing gampang. Iki duwe tali pria sing kuwat lan bisa diatur, sing kepenak banget nalika nyemprot kebon utawa nyiram cabang sing paling dhuwur. Cocog banget kanggo panggunaan saben dina lan pompa tangane bisa dioperasikake kanthi gampang.

Bricoferr BF8516

Model sulphator liyane sing luar biasa yaiku Bricoferr BF8516. Kapasitas nganti 16 liter lan tombak bisa ditambahi. Tutul sing bisa diatur bisa uga disedhiyakake. Babagan ukurane, ukurane 47,5 x 33 x 15 sentimeter lan bobote kira-kira rong kilo, mula ukurane penanganane cukup gampang.

Sepupu Glory 5

Kita nerusake dhaptar enem sulfat paling apik kanthi model Gloria Prima 5. Iki nduweni kapasitas limang liter lan pompa tekanan sampeyan duwe kinerja sing optimal. Lance lan corong kasebut digawe saka kuningan lan ngemot kerucut kothong. Dene wadhah kasebut digawe saka plastik sing kuat. Kajaba iku, model Gloria Prima 5 duwe pita indikator transparan sing bisa ngontrol tingkat muatan kanthi visual. Babagan corong, isine ngiseni akeh.

Mac Power 66006

Mesin sulfat Man Power 66006 saka pabrikan Madeira & Madeira kerjane nganggo batre lan duwe tombak stainless steel. Kapasitas nganti 16 liter. Dene ukurane kaya ing ngisor iki: 48 x 37 x 21 sentimeter. Model iki bobote 5,22 kilogram.

Piranti Mader Garden 69092

Kaya sing sadurunge, sulfat Mader Garden Tools 69092 Nduweni tombak stainless steel lan kapasitas 16 liter.  Kajaba iku, saka pabrikan sing padha, Madeira & Madeira. Nanging, ukuran model iki beda. Boboté 4,75 kilo lan ukurané cocog karo 53 x 40 x 20 sentimeter.

Sprayer Tekanan 18 ECD Jerman

Pungkasan, kita bakal nyorot model ECD Jerman. Iki minangka sprayer multi-sisi batere. Iki minangka model serbaguna kanthi tombak sing bisa disetel saka 45 nganti 89 sentimeter. Kajaba iku, selang semprotan dawane udakara 110 sentimeter, nggampangake kerja sing kepenak. Wadah kasebut digawe saka plastik sing kuat lan kapasitase tekan 18 liter. Uga iku model sing kuat banget, bisa nganti 160 menit yen wis kebak. Malah pompa kasebut duwe tenaga dhuwur 12 V / 2,1 A lan bisa nganti rong bar. Mangkono menehi tekanan sing dibutuhake lan tingkat aliran sing dhuwur.

Thanks kanggo tali pundhak sing dawa lan bisa diatur, sulfacer iki nyenengake banget, amarga taline uga empuk ing sisih mburi. Babagan corong, wis mbukak bukaan sing akeh supaya bisa ngisi cepet. Semprotan tekanan ECD Jerman dianggep universal, amarga duwe baterai 12 V / 8AH. Iki minangka mesin sulfat sing cocog kanggo nglamar pupuk cair, disinfektan lan uga produk fitositian.

Pandhuan Tuku Sulfater

Sadurunge tuku belerang, ana sawetara faktor sing kudu dipikirake. Kanggo pamula, ana macem-macem jinis sulphator. Uga, kapasitas, kualitas, lan rega bisa beda-beda. Sabanjure, kita bakal menehi komentar babagan aspek sing kudu dipikirake.

Jenis

Ana macem-macem jinis mesin sulphating lan gumantung saka panggunaan sing pengin diwenehake, siji utawa liyane bakal luwih apik. Umume, kanggo kebon utawa kebon cilik, luwih becik tuku sprayer ransel, jinis sing ana ing sisih mburi. Iki bisa dipérang manèh dadi telung klompok: mesin sulfat listrik, manual lan bensin. Biasane, sing paling murah biasane sing manual, nanging ora luwih apik. Saliyane, yen nggoleki mesin sulphating kanggo area lan perkebunan gedhe, kita uga duwe pilihan kanggo milih model sing luwih gedhe kayata mesin sulphating traktor.

Kapasitas

Babagan kapasitas, kaya nalika milih jinis mesin sulphating, kita kudu eling babagan wilayah sing pengin digunakake. Gumantung saka ukuran kebon utawa kebon kita kudu priksa manawa kapasitas sulphator cukup gedhe kanggo nutupi kabeh lemah.

Kualitas lan rega

Kaya biasane, regane raket banget karo kualitas lan ukuran obyek kasebut. Ing mesin sulphating, kita bisa nemokake tas ransel udakara € 30, dene mesin sulphating gedhe sing dirancang kanggo perkebunan profesional ing tatanen bisa ngluwihi € 1500.

Kepiye cara nggunakake sulfat?

Akeh jinis sulphator

Umume Sulfater bisa digunakake kanthi cara siji utawa liyane gumantung saka jinise. Dheweke kudu nggawa manual pangguna lan label sing bakal nuntun nalika ngitung jumlah banyu lan produk sing bakal dibutuhake. Ing kasus sulphator tas ransel, dheweke duwe wadhah tekanan. Kanthi tekanan sing terus diwenehake dening wadhah kasebut, cairan kasebut bisa disemprotake kanthi rata.

Sanajan panggunaan mesin kasebut biasane cukup, kita kudu ati-ati supaya ora bisa kontak karo produk sing disemprot, amarga bisa beracun. Mula, paling becik digunakake sarung tangan supaya ora tekan tangan lan topeng supaya ora mlebu ing mripat.

Tuku ngendi

Saiki ana akeh cara kanggo tuku sulfator. Ayo dirembug babagan sawetara opsi sing ana.

Amazon

Ing platform online Amazon sing apik, kita bisa nemokake macem-macem mesin sulphating lan aksesoris liyane, kajaba cairan sing dibutuhake. Yen langganan Amazon Prime, kita malah bisa ngakses akeh produk kanthi rega khusus lan pangiriman cepet. Tanpa mangu-mangu, iki minangka pilihan sing paling nyaman.

persimpangan

Pasar swalayan Carrefour uga nawakake macem-macem produk kebon, kalebu mesin sulfat. Nanging, umume cilik lan kanggo keperluan rumah tangga. Kanggo peternakan utawa perkebunan gedhe, dudu papan sing paling disaranake kanggo golek mesin sulfat.

Leroy Merlin

Leroy Merlin uga nduweni macem-macem sulphator kluwarga lan tas ransel. Kajaba iku, kita bisa menehi saran marang para profesional sing makarya ing kana.

Tangan kapindho

Kita mesthi duwe pilihan kanggo entuk sing dikarepake. Ing mesin sulphating, bisa nguntungake ngirit dhuwit sithik. Nanging, nalika tuku tangan liyane kita ora duwe jaminan, dadi yen mandheg bisa digunakake kanthi cepet sawise sawetara wektu, kita kudu miwiti telusuran maneh.

Minangka kesimpulan, kita bisa ujar manawa ana macem-macem sulfat sing bisa nggawe luwih apik utawa luwih elek. Kita kudu nggatekake ndhuwur kabeh panggunaan sing pengin diwenehake lan permukaan sing dibutuhake. Adhedhasar aspek kasebut, mung prelu nggoleki sing paling cocog karo kanthong.