kembang wungu

Lavender kanthi kembang ungu

Apa sampeyan seneng kembang ungu? Ungu yaiku warna sing narik perhatian banget. Digunakake kanthi wiyar utamane kanggo kemampuan ngirim a rumangsa tentrem lan rukun, rong perkara sing ora bisa ilang ing saben kebon. Sanajan mung duwe kaktus, sawetara tanduran kain wungu bisa menehi sentuhan sing bisa mbantu sampeyan santai.

Apa sampeyan pengin duwe tanduran nganggo kembang wungu? Untunge, ana akeh sing gampang digoleki lan dirawat, kayata sing kondhang lavender, yaiku shrub sing uga digunakake ing aromaterapi amarga aroma godhonge sing manis. Nanging iki ora mung tanduran sing bakal dakkusulake ...

Kunyit

Saffron kanthi kembang violet

El kunyit o Sativus crocus yaiku tanduran bulbous kanthi kembang wungu sing ditandur ing musim gugur lan mekar nalika musim semi.

Kembang kasebut cukup gedhe dibandhingake karo tanduran liyane, amarga diametere bisa nganti 5-7cm. Godhongé tipis banget, wernané ijo, dawané 10-15 cm. Bisa ditemokake ing papan sing kena sinar srengenge langsung lan ing semi-iyub-iyub.

Kunyit
Artikel sing gegandhengan:
Cara nandur safron

digitalis

Digitalis lan kembang ungu

ing digitalis, luwih dikenal minangka Foxgloves, minangka tanduran biennial kanthi kembang ungu, yaiku, siklus uripe rampung sawise rong taun.

Iku tuwuh nganti dhuwur 40-50cm, kadhangkala nganti 70ccm, lan duwe trompete penasaran utawa kembang wujude thimble. Cocog banget kanggo iklim sedheng, dilebokake ing wilayah sing direksa srengenge langsung.

Foxglove
Artikel sing gegandhengan:
Foxglove, tanduran kanggo kabeh wong

petunia

Petunia kanthi kembang ungu

Petunias iku kuat banget lan salah sawijining kembang ungu sing paling kuat. Minangka salah sawijining sing pertama mekar nalika musim semi. Amarga ora tuwuh saya gedhe - umure udakara 30-35cm - luwih becik diwenehi ing pot. Lan yen mangsa adhem banget, kanthi suhu ing ngisor 5ºC, sampeyan bisa kanthi gampang njupuk amplop wiji utawa spesimen anyar ing musim semi, amarga ekonomi banget. Kanggo menehi ide, amplop lan tanduran sing wis mekar bisa regane 1 euro. Menarik, sampeyan ora mikir?

Rasakake petunias kanthi ditandur ing pot sing digantung
Artikel sing gegandhengan:
petunia

Dimorphotheque

Dimorphotheque

La dimorphotheque, kanthi ilmiah dikenal kanthi jeneng Ecklonis osteospermum, minangka tanduran perennial sing tuwuh kanthi cepet. Nganti dhuwuré 40cm, lan bisa digunakake kanggo tanduran wiji ing kebon ing iklim sing anget utawa sedheng. Yaiku apresiasi banget lan adaptasi, nganti kadhang kala perlu pruning kanggo ngontrol.

Dimorfoteca minangka tanduran abadi
Artikel sing gegandhengan:
Kabeh babagan dimorphotheques populer

Bougainvillea

Bougainvillea

La Bougainvillea Iki minangka tanduran pendakian sing mandheg utawa perennial gumantung saka iklim sing tuwuh ing wilayah sing anget ing saindenging jagad. Sanajan sing diarani kembang sejatine bract (kembang kasebut dhewe yaiku putih cilik sing metu saka tengah), aku ora bisa ilang saka dhaptar iki, amarga bract thukul ing musim semi lan wektu ngembang ora rampung nganti musim gugur.

Bougainvillea abang
Artikel sing gegandhengan:
Cara ngrawat bougainvillea

Lily

Lily

Lily minangka tanduran rhizomatous sing Tanduran ing musim gugur lan mekar ing musim semi kanthi godhong nganti udakara 20-30cm. Kembang kasebut diklompokaké ing kembang kembang sing bentuke kipas lan bisa kanthi warna warna: putih, abang, jambon, ... lan mesthi wungu. Tahan banget lan adaptasi, bisa tuwuh ing njero ruangan lan ing kebon, kanthi semi-shade utawa srengenge sing kebak.

Lily umum yaiku marigold bulbous
Artikel sing gegandhengan:
Iris germanica, lily kebon umum

Liatris spicata

Liatris spicata

La Liatris Iki minangka perennial herbaceous sing godhong lan kembang metu saka corm (organ cadangan lemah) ing musim semi. Dhuwuré kira-kira 40 cm, nanging tanpa mangu sing paling apik yaiku kembang lilac biru, sing diklumpukake ing perbungaan kembang lunjakan. Lan sing paling luar biasa yaiku tanduran kabeh-wilayah, cocog kanggo pamula, sing mung kudu srengenge kebak lan banyu cilik.

Iki minangka tanduran sing dawane antara 60 sentimeter lan 1.5 meter.
Artikel sing gegandhengan:
Flaming star (Liatris spicata)

Rosa

Mawar Ungu

Tanduran kembang mawar pancen apik banget, nanging duwe kembang wungu ing kebon utawa ing pot bisa dadi pengalaman. Ana sawetara sing ngasilake kembang kanthi warna iki, nanging Utamane nyaranake 'Impen Ungu' lan 'Rhapsody'Sing terakhir, saliyane larang regane, menehi aroma sing nyenengake banget. Kaya tanduran kasebut, tanduran kudu ana ing semi-shade utawa srengenge kebak lan asring disiram.

Myosotis sylvatica

Myosotis sylvatica

La myosotis utawa forget-me-not yaiku ramuan abadi rhizomatous sing tekan dhuwur antara 20 lan 50cm. Kembang, sanajan cilik banget - lagi wae 1cm utawa 1,5cm - lan ringkes saka limang kelopak, diprodhuksi kanthi jumlah nganti kadhang kala bisa menehi kesan yen dheweke nyoba ndhelikake godhong; kapan? Sajrone musim semi. Ditanam ing ndhuwur kabeh minangka tanduran pot, amarga apik banget yen sampeyan pengin mlebu ing njero ruangan ing ruangan sing padhang banget utawa minangka bagean saka kembang ing taman.

Kembang lali-aku-ayu banget
Artikel sing gegandhengan:
Lali-aku-ora (Myosotis)

Apa sampeyan ngerti tanduran liya kanthi kembang wungu?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Henry roman ngandika

    Halo, aku pengin ngerti jeneng tanduran sing duwe putri abu-abu ijo cilik, lan kembang wungu lan arum banget, aku duwe foto, kepiye cara ngirim?
    Gracias

    1.    Monica Sanchez ngandika

      Halo, Enrique.
      Sampeyan bisa ngirim menyang kita liwat Facebook.
      A Salam.

  2.   kumpulan ngandika

    Lan ing endi kembang ashikaga sing larang regane?

    1.    Monica Sanchez ngandika

      Hai Ally.

      Karo gambar jeneng Wisteria katon kanggo aku. Maksude tanduran iku? Deleng, kita duwe macem-macem artikel babagan dheweke. Sampeyan bisa cucuk Kene kanggo ndeleng.

      Matur suwun!