Tanduran lan jamu kudu ana ing pawon

Tanduran pawon

ing tanduran Iki minangka bahan-bahan penting ing pawon, jamu kanggo panganan kita kanthi aroma sing kuat, karakteristik diferensial.

Becik yen duwe sawetara jamu aromatik ing pawonOra mung amarga sedhep lan nambah kepribadian kanggo persiapan apa wae, nanging uga amarga ayu banget, luwih-luwih yen pawon sampeyan padhang lan sampeyan bisa nyelehake ing jejere jendhela.

Pawon, papan sing paling apik

Akeh tanduran aromatik sing gampang diopeni, cukup ing pot lan disiram nalika tuwuh kanthi harmoni. Yen panci kasebut ana ing pawon, bisa diwenehi bahan seger sajrone taun lan gampang dicapai. Sampeyan bisa digunakake ing godhok lan risottos, ing daging lan iwak.

Tanduran pawon

Biasane bumbu aromatik lan rempah-rempah thukul ing njaba, nanging yen sampeyan duwe pawon sing cerah padha adaptasi karo interior tanpa kasusahan.

Nalika milih varietas, sampeyan kudu eling yen akeh sing musiman, yaiku sampeyan kudu ngganti saben taun. Kajaba iku, sampeyan bisa milih sing uga ngilangi ambu sing ora enak mula mbusak aroma sing lumebu ing pawon kanthi alami.

Yen pawon sampeyan rada peteng, sampeyan kudulan muter tanduran lan tanduran saben 15-20 dina saengga dheweke bakal diwenehi cahya alami. Uga elinga, spesimen kasebut kudu nahan pangowahan suhu sing digawe panas ing oven pungkasane. Aja tetanduran kanthi komponen beracun lan tanduran sing gedhe banget, lan saran sing apik kanggo sing seneng kaktus: pawon minangka papan sing apik supaya bisa pulih amarga gas ing lingkungan luwih milih penyembuhan.

Tanduran sing cocog kanggo pawon

Tanduran pawon

Yen sampeyan duwe pawon kanthi luminousity sampeyan bisa duwe akeh tetanduran lan tanduran kayata mint, parsley, basil, rosemary, sage, lemon balm, pennyroyal, thyme utawa bay leaf.

Yen ora ngono, ana pilihan kanggo kabeh jinis pawon: Aloe Vera, Fern, Scirpus Cernuus lan Angel Luh.

Informasi luwih lengkap - Tanduran duwe ing kamar


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.