Apa tanduran sing menehi nasib ala miturut Feng shui?

taneman ala

Feng Shui minangka sistem filosofis Tionghoa kuno sing tujuane yaiku kanggo nggayuh pengaruh positif marang masarakat lan papan sing dikuwasani. Sanajan saiki dianggep wiwit saka ilmu pseudosains nganti pirang-pirang tahayul Tionghoa, saiki dadi populer banget. Keyakinan lawas isih ana ing saben dinane, lan prekara sing bisa nemtokake manawa kita ngerti, watak apa, lsp. Ing kasus Feng Shui, ana sawetara tanduran sing ora disaranake ing omah. Ayo ngerti apa taneman ala miturut dheweke.

Mula, kita bakal ngaturake artikel iki kanggo ngandhani endi tanduran utama sing nyebabake nasib ala.

Feng shui

tanduran sing menehi nasib ala ing omah

Kaping pisanan, aku mekso, artikel iki bakal ngomong babagan tanduran sing, miturut Feng shui, menehi nasib ala. Miturut kula, Feng shui iki mung minangka kapercayan: sampeyan mutusake apa ora bakal ngandel apa sing dikandhakake. Sistem filosofis iki ngupayakake manawa papan sing mbutuhake energi kanggo mili luwih apik bakal dadi omah kita. Tujuan utama Feng Shui yaiku kanggo nyelarasake omah karo unsur-unsur tartamtu ing tata ruang lan dekorasi. Ora mung fokus ing tanduran sing luwih begja utawa ora mbantu nularake energi kanthi apik.

Salah sawijining cara sistem filosofis Timur iki bisa nyakup pengaruh positif marang masarakat yaiku kanthi nggawe harmoni. Kaya sing wis kasebut sadurunge, ora mung fokus ing tanduran sing nyebabake nasib ora becik, nanging uga nganalisa kanthi jero babagan tata letak lan konten saben papan sing digunakake.

Tanduran sing nggawa nasib ala

eri Kristus

Kita bakal ngringkes tanduran utama sing nyebabake nasib ala lan sawetara ciri utamane. Sanajan kita mbaleni manawa kabeh iki mung sistem filosofis sing ora kudu duwe dhasar ilmiah. Ora ateges tanduran kasebut ora bisa ditandur ing omah. Terserah saben wong.

Anyelir hawa

Anyelir saka udhara, sing jenenge ilmiah yaiku Tillandsia aeranthos, Tanduran gampang banget yaiku tanduran sing biasane dijaga ing njero ruangan. Nanging, ora trep yen ana ing njero omah amarga nyedhot energi sing apik.

Pengin siji? njaluk iku Kene.

Agave

ing Agave Tanduran iki tuwuh kanthi cepet banget sing akeh digunakake kanggo dekorasi kebon. Sing seneng srengenge, luwih disenengi ing njaba omah, ing teras utawa ing loteng, utawa ing kebon sing padha yen kasedhiya.

cactus

Kaktus

Cacti minangka tanduran sing nyenengake yaiku pot, amarga tuwuh alon-alon lan umume ora ukurane gedhe banget. Nanging dheweke narik energi negatif, mula penting supaya ora dilebokake ing ngarep omah.

Hydrangea

Hydrangeas minangka shrub acidophilic (yaiku, butuh banyu substrat lan irigasi kanthi pH sithik, antara 4 lan 6, supaya bisa tuwuh kanthi apik), miturut Feng Shui iku nggambarake kasepen. Mula, ora luwih becik diwenehi ing njero omah.

Photos

Photus, kanthi ilmiah dikenal kanthi jeneng Epipremnum aureumdianggep tanduran "vampir", yaiku nyerep energi positif lan negatif. Amarga iku, ora luwih becik duwe luwih saka 3, amarga yen ora ana ketidakseimbangan energi bisa digawe.

Yen sampeyan pengin, klik ing kene.

Duri Kristus

Amarga jinis tanduran iki duwe eri sing cukup landhep, mula ana macem-macem kapercayan. Keyakinan utama yaiku dianggep nambah kahanan saraf lan ketegangan ing njero omah. Keyakinan sing padha ujar manawa sampeyan nyelehake ing njaba, dheweke bakal dadi jimat sing mbantu nglindhungi omah saka getaran ala sing ana ing njaba.

Apa sampeyan pengin duwe ing kebon utawa loteng? Klik ing Link iki kanggo tuku.

Tanduran creeper

Tumbuhan creepers lan climbing minangka tanduran sing biasane digunakake ing njobo ruangan. Yen duwe wit anggur utawa menek ing njero omah, mesthine bakal dikethok nalika tuwuh dadi ora nutupi permukaan. Ing kasus manawa tuwuh gedhe banget dheweke ora bakal ngidini energi positif mili kanthi apik ing lingkungan omah. Mula, keputusan sing paling apik sing bisa dijupuk miturut Feng Shui yaiku duwe jinis tanduran ing kebon.

Budaya sing nganggep ana tanduran sing menehi nasib ala

anyelir hawa

Iki minangka prekara sing kudu kita takon amarga isih tanduran. Sajrone pirang-pirang taun ing macem-macem peradaban, saiki uga ana aliran mistik lan filsafat sing beda. Iki tanggung jawab kanggo nerangake macem-macem aliran energi sing bisa ditindakake ing saben dinten saka sudut pandang sing beda. Salah siji sing paling misuwur yaiku sing diarani Feng Shui. Wis muncul ing China lan prinsip-prinsip kasebut wis teka lan wis ditrapake ing sisih Kulon. Sejatine fokus kanggo nggayuh harmoni fisik lan emosi liwat urutan unsur-unsur ing omah. Antarane elemen kasebut dadi penekanan gedhe kanggo tanduran wiwit Dheweke minangka elemen urip kanthi kemampuan kanggo nggawe aliran energi positif utawa negatif.

Gumantung saka organisasi sing ana ing saben omah lan ana tanduran tartamtu, energi bisa mili kanthi bener. Penempatan sing harmonis iki duwe hubungan langsung karo kesejahteraan para penyewa omah. Kanggo sing ora filosofis utawa mistis, bisa dipikirake yen mung nyelehake obyek sing dibutuhake ing omah bisa nggampangake saben dina. Contone, yen nyelehake obyek sing paling asring digunakake ing papan sing luwih gampang diakses, kita bisa nambah kualitas urip. Semono uga tanduran. Ora ana tanduran sing menehi nasib ala, luwih becik, ana sawetara sing luwih trep tinimbang sing liyane miturut konteks saben omah.

Yen kita duwe omah sing udhara luwih akeh ngemot polutan gumantung saka wilayah sing kita lakoni, bisa uga luwih gampang duwe tanduran sing bisa ngresiki hawa kasebut. Ana macem-macem tanduran kayata Spatiphylum sing nulungi hawa ing omah amarga fotosintesis sing akeh.

Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa sinau luwih akeh babagan tanduran sing nyebabake nasib ala.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

23 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   @Dewahoya ngandika

    takhayul konyol lan kabodhoan wong-wong sing precaya dadi sebab utama matine akeh tanduran, kewan, habitat, lan liya-liyane; wabah ireng utawa wabah bubonic kedadeyan amarga ewonan anak kucing sing polos disembeleh amarga diyakini dheweke nasib ala lan dheweke saka setan, entuk tikus sing akeh, saiki padha karo gagak sing ayu lan cerdas .. . sadurunge aku seneng banget karo situs iki, aja nganti saya sithik, muga-muga sumbangan sabanjure ora pati apik

    1.    Monica Sanchez ngandika

      Ana wong sing percaya karo Feng Shui lan ana wong liya sing ora percaya. Miturut sistem filosofis iki, ana tanduran sing nyedhot energi positif lan ana liyane sing nyerep negatif. Sampeyan bisa uga wis pracaya utawa ora, nanging sampeyan isih gumantung.

      Salam @CARNISQRO.

      1.    Dani ngandika

        Sejatine ... Lan liyane percaya yen dheweke nemokake kucing ireng utawa nempuh tangga, kabeh jinis musibah bakal kedadeyan, dene wong liya (utawa mesthine padha) percaya yen ana vampire, penyihir utawa dhemit ... Oalah, kabeh wong sing duwe tahayul sing ora masuk akal ... ah, saiki diarani apa "sistem filsafat"? (Apa sing kudu sampeyan rungokake!) Entuk akal sehat, aku pengen mikir yen awake dhewe iku makhluk sing rasional ... sanajan aku isih akeh banget, amarga, tanpa niat nyinggung, sejatine angel dipercaya kanthi maca pendapat tartamtu ...

      2.    Ozzy ngandika

        Setuju banget karo sampeyan Monica.

  2.   Elba ngandika

    Aku ora ngerti nanging bisa uga, yen tanduran ngresiki omah amarga uga kuratif ana akeh tanduran sing apik kanggo obat, kayata

  3.   OMAR ngandika

    TETAP ING NURSERY KANGGO DIJUAL KLINIK CLAVEL DEL AIRE DLL. APA KANGGO 'LIVES LAN MAEN ING KENE?

  4.   Paujlina Herrenknecht ngandika

    Kayane ora bodho. Kaya dene tanduran sing apik kanggo omah, ana uga wong sing nggawe kabecikan marang wong liya lan ing omah lan ana liyane sing ora nindakake. mula ora bodho. Ora ana sing ujar yen kudu dipateni utawa dibuwang. Iku mung ujar manawa dheweke ora apik ing omah lan kapercayan sing wis tuwa kaya jagad iki, mula dheweke kudu duwe sing sejatine. lan aku mikir ora ngerti yen bodho. Uga ana perak sing ngresiki omah lan ngresiki energi sing ala. Ora sopan ngomong apa-apa tanpa ngerti apa sejatine kapercayan kasebut.

  5.   Pancen ngandika

    Aku kepengin ngerti manawa tanduran endi sing ora disimpen ing njero omah lan kenapa lan endi sing digunakake kanggo energi sing ora apik. Matur nuwun, aku penting banget ngerti perkara kasebut.

  6.   Norma Rosa Toledo Vega ngandika

    Aku kesengsem, aku duwe karnasi gedhe banget saka udhara lan aku minangka kolektor kaktus, saiki aku duwe 200 wong, aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake yen dheweke ujar manawa tanduran kasebut bisa nyedhot energi ??? Lan mancep pite ???? Wangsulan tulung

    1.    Monica Sanchez ngandika

      Hai Norma.
      Sampeyan ora prelu nindakake apa-apa.
      Dheweke mung kapercayan. Sampeyan arep mutusake apa ora.
      A Salam.

  7.   Isabel ngandika

    Aku yakin jinis kapercayan iki kepengin weruh. Mung amarga penasaran, aku kepengin ngerti kenapa kaktus katon ing tanduran sing narik energi lan nasib sing apik lan ing wektu sing padha ana ing sing negatif ...

  8.   thai ngandika

    Iki minangka salah sawijining perkara paling lucu ing saindenging jagad. Ana wong ateis nanging dheweke percaya karo perkara sing bodho iki, padha karo kucing ireng. Yen urip nyedhot, dudu kesalahan kewan utawa tanduran. Sanajan kapan !!!!.

    1.    Monica Sanchez ngandika

      Basa Thai, akeh kapercayan kaya dene masarakat ing jagad iki. Aku ora precaya marang prekara-prekara kasebut, nanging ana akeh sing percaya. Sampeyan kudu ngormati kabeh wong.

  9.   caceres gondok ngandika

    Ngapusi yen tanduran ora apik ing omah, kosok baline, aku duwe akeh lan bisa menehi nasib apik, kajaba kabeh katon apik ing njero omah lan omah.

    1.    Singa Phoenix ngandika

      Jacinto, sampeyan menehi kontribusi sing migunani kanggo menehi pitunjuk: sampeyan duwe akeh tanduran (iki ngasilake keseimbangan lan kompensasi); lan padha menehi sampeyan kabegjan (sampeyan program kanthi cara sing positif).

  10.   OLGA COMPEAN ngandika

    Wiwit aku nggoleki iki lan aku ana ing kene, amarga yen aku yakin karo iki, mula aku ora bakal entuk konten iki, mula aku menehi tugas kanggo nggoleki apa sing diandharake Juliet amarga ana kanca sing ngandhani sing apik yen ana ing omah amarga wis misahake sampeyan saka pasangan lan nggawe konflik ing kulawarga, minangka tanduran sing diduweni kabeh kulawarga ing omah, aku bakal nggawa menyang papan liya lan njupuk saka omahku sedhela kaya Romeo Lan aku bakal ndeleng asil mung supaya dakkandhani manawa bener utawa ora, mriksa dhewe, matur nuwun.

  11.   Eladia ngandika

    Aja bodho utawa ora, kaya sing dikandhani wong ing njaba, sampeyan kudu ngajeni kapercayan saben liyane lan yen wis ana, tanduran bakal nyedhot geteran sing ala lan dudu perkara sing bodho kaya sing dicritakake.

  12.   miguel angel iriarte ngandika

    Yen ditandur, dakkira nggawa nasib ala ... Aku urip dhewe diubengi kaktus sing diwenehake dening wanita, bojone kacilakan, tilar donya lan mengko dirawat ing rumah sakit ... Aku sijine cacti ing omahku lan sawise rong wulan aku omah-omah dina iki lagi nandhang ... mripat…

  13.   Koiko ngandika

    Sayang banget yen informasi sing dikirim ing kene nyaranake pilihan kanggo nyelehake tanduran yaiku sawetara wong sing agresif banget. Ora ana wong sing stigmatisasi tanduran, kosok baline, ide kasebut kudu sinau urip karo kabeh wong lan wong liya ing sekitar kita 😄

  14.   M.victoria ngandika

    Aku percaya manawa tandurane, yen wis katon wis padha ayu, mula ora duwe corak ala

    1.    Monica Sanchez ngandika

      Ora, dheweke dudu nasib ala. Feng Shui mung minangka kapercayan; saben wong mutusake arep percaya apa ora. Salam!

  15.   Luis Karlovsky Robles ngandika

    Halo, sampeyan kudu ngormati kapercayan lan yen ana sing ditampilake, aku yakin
    mung kebetulan

  16.   Jose Aureliano ngandika

    Mikir tanduran sing nggawa nasib ala ing abad kaping 21 iku ora masuk akal.