Kepiye milih tanduran perawatan kolam?

Kanggo sing begja sing duwe kolam renang ing omah utawa mbangun, iki tegese kudu mriksa manawa kabeh apik lan siyap kanggo wektu paling panas ing taun iki. Duwe kolam renang ora mung nyenengake lan santai, uga kalebu biaya lan perawatan. Salah sijine potongan utama yaiku tanduran perawatan kolam renang.

Apa sing ngresiki kolam? Ya, iki minangka piranti sing penting ing sistem filtrasi. Matur suwun, banyu tetep resik kanthi saringan sing njaga kotoran. Kaya sing sampeyan ngerteni, penting banget kanggo nduwe tanduran perawatan yen pengin adus banyu resik lan supaya ora ana masalah kolam ing mbesuk. Pramila kita bakal ngomong sethithik babagan piranti kasebut lan kepiye cara entuk.

🥇 Top 1 - Tanduran perawatan kolam renang paling apik 🥇

Kita nyorot tanduran pangobatan kolam renang TIP Regane gedhe kanggo rega kasebut lan sing review panuku sing apik. Model iki duwe katup papat arah kanthi macem-macem kemungkinan. Ukuran kolam sing disaranake kanggo tanduran perawatan iki yaiku 30 meter persegi. Kanggo aliran maksimal, iki nem ewu liter saben jam. Isi pasir kudu paling sithik 13 kilo.

Pros

Tanduran perawatan TIP iku sepi, ngirit ruangan lan gampang banget dirawat lan diresiki. Kajaba iku, pengukur tekanan ora mung nuduhake tekanan saiki, nanging uga tingkat kontaminasi saringan. Model iki uga kalebu pra-filter internal, sing kudu nambah umur pompa.

Contra

Miturut sawetara komentar saka para pembeli, kumpulan cleaner kolam iki rumit lan instruksi angel diwaca.

Tanduran perawatan kolam renang paling apik

Loro saka ndhuwur 1, ana luwih akeh tanduran perawatan kolam ing pasar. Sabanjure kita bakal ngomong babagan enem tanduran perawatan kolam renang paling apik.

Bestway 58383

Kita miwiti dhaptar nganggo scrubber kartrid merek Bestway iki. Iki model irit lan gampang disimpen amarga ukurane sithik. Kapasitas nyaring 2.006 liter saben jam lan kartrid bisa digunakake udakara rong minggu amarga kalebu jinis II. Ngresiki kartrid kudu dilakoni kira-kira saben telung dina kanthi banyu bertekanan.

Pompa Penyaring Pasir Monzana Tanduran Perawatan Air

Kapindho yaiku pabrik pangobatan wedhi Monzana. Volume kurang lan konsumsi energi kurang, mula bisa dioperasikake luwih suwe. Kinerja filtrasi padha karo 10.200 liter saben jam lan kapasitas maksimal 450 watt. Duwe kabel listrik rong meter.

Bestway 58497

Kita terus nganggo model merek Bestway liyane, saiki pabrik perawatan wedhi. Iki minangka model ekonomi amarga sithik wektu kanggo nyaring volume banyu sing padha. Daya nyaring luwih gedhe, bisa mompa 5.678 liter saben jam. Kajaba iku, kalebu dispenser ChemConnect lan pangukur tekanan sing gampang diwaca. Tangki tahan korosi lan awet.

Intex 26644

Pabrik perawatan kolam renang merek Intex duwe sistem eksklusif saka pabrikan iki mbenakake reresik banyu kanthi mandhiri lan tanpa proses utawa biaya tambahan. Iki dirancang kanggo kolam nganti 29.100 liter lan kanthi aliran maksimum 4.500 liter saben jam. Pasir sing digunakake kanggo model iki yaiku silika utawa gelas. Bendungan kasebut diameteripun 25,4 sentimeter lan duwe kapasitas pasir 12 kilo utawa 8,5 kilo ing wedhi pasir kaca.

Tanduran Perawatan Biru lan Ireng Deuba

Tanduran perawatan kolam renang liyane sing bakal disorot yaiku model Deuba iki. Bisa nyaring nganti 10.200 liter saben jam lan kapasitas cadangan pasiripun 20 kilo. Filter kasebut duwe katup papat arah kanthi papat fungsi: Bilas, cuci filter, musim salju, lan filtrasi. Pemurni iki nduweni tenaga 450 watt lan volume tanke padha karo 25 liter.

Intex 26676

Tanduran perawatan Intex iki nggabungake filtrasi pasir karo klorinasi uyah, dadi produk sing cocog kanggo kolam ing ndhuwur kanthi kapasitas nganti 32.200 liter. Katup pabrik perawatan iki duwe enem cara lan kapasitas tank yaiku 35 kilo pasir silika lan 25 kilo ing wedhi kaca. Opo maneh, Nduweni sistem pembentuk klorin alami. Bisa ngasilake 7 gram klorin saben jam.

Pandhuan tuku kanggo pabrik perawatan kolam renang

Sadurunge tuku pemurni kolam, ana sawetara faktor sing kudu dipikirake. Apa kapasitas maksimal? Lan kekuwatane? Kadospundi jarakipun? Kabeh pitakon kasebut lan liya-liyane kudu duwe jawaban sing puas nalika tuku pabrik perawatan.

Kapasitas

Kaping pisanan, penting kanggo ngerti kapasitas kolam renang ing babagan volume banyu. Yen dibagi nomer iki kanthi jam saring sing disaranake, kita bakal entuk kapasitas filtrasi panyucine sing dibutuhake. Umume, paling apik kanggo saring banyu udakara wolung jam saben dinane lan karo srengenge.

Potencia

Aspek liyane sing kudu dipikirake yaiku kekuwatan pembersih kolam. Iki diukur ing meter kubik saben jam utawa padha karo liter (siji meter kubik padha karo sewu liter). Kapabilitas kolam luwih gedhe, tenaga pompa kudu luwih akeh. Kanthi tembung liyane: Kolam renang sing luwih gedhe, tanduran perawatan saya suwe kudu bisa digunakake kanggo nindakake filtrasi banyu kanthi lengkap.

Jarak

Babagan jarak sing kudu digawe tanduran perawatan, mesthine kudu sabisa kanggo kolam lan uga ing banyu. Kanthi cara iki sampeyan bakal duwe rute sing luwih cekak saengga ngresiki banyu bakal luwih apik.

Kualitas lan rega

Ana macem-macem filter saringan ing pasar: kisaran sedheng, medium lan dhuwur. Biasane regane biasane gumantung karo kualitas pabrik perawatan kolam, yaiku kisaran saringan. Sanajan sing murah, utawa sing murah, bisa mlaku kanthi apik, bisa uga duwe umur sing luwih cekak lan bisa uga kurang kuwat. Ing kasus apa wae, yen ora tuku tangan liyane, umume kalebu garansi yen gagal amarga ana kesalahan produksi.

Pira regane saringan kolam?

Tanduran perawatan kolam renang minangka bagean dhasar kanggo pangopènan sing padha

Regane kudu dipikirake lan biasane bisa ditemtokake nalika njupuk keputusan. Ing tanduran tanduran blumbang, saringan dipérang dadi macem-macem kisaran, lan sabanjure gegandhengan karo rega. Jangkunge luwih apik, regane saya dhuwur. Yen saringan mewah, biasane industri utawa digawe saka plastik bermutu. Sanajan regane luwih larang, mula uga mupangate.

Filter jarak tengah biasane mati lan digawe saka poliester utawa plastik. Biasane regane cukup kanggo dhuwit. Lan pungkasane, saringan low-end. Biasane digawe saka kartrij lan umume ana ing kolam sing bisa dipindhah.

Kepiye cara kanggo nyingkirake blumbang kanthi pemurni?

Biasane, scrubber wedhi nganggo katup pamilih sing nuduhake pilihan kanggo saluran. Sadurunge ngganti posisi katup iki, mesin kudu mesthi mati. Nalika nggunakake sistem got iki, banyu langsung menyang saluran sing ngliwati filter.

Kepiye cara kerja scrubber kartrid?

Ana macem-macem filter filter kolam renang

Jenis scrubber duwe jeneng filter kartrid sing wis dilebokake. Iki digawe saka jaringan utawa selulosa lan bisa ngatasi kotoran ing banyu. Pengoperasian tanduran perawatan kartrij iku gampang banget: Banyu tekan, disaring kartrid banjur bali menyang kolam renang.

Minangka kanggo pangopènan, gampang banget, amarga sampeyan mung kudu ngresiki saringan lan ganti sawise wektu tartamtu, gumantung karo kondhisi lan indikasi sing diwenehake dening pabrikan. Nanging, kapasitas nyaring luwih sithik tinimbang tanduran pangobatan wedhi. Amarga iku, dheweke cenderung digunakake ing kolam cilik, biasane dicopot utawa bisa dipasang.

Tuku ngendi

Dina iki kita duwe macem-macem cara kanggo tuku produk. Kita bisa milih ing antarane platform internet, department store fisik utawa malah produk bekas. Kita bakal ngrembug sawetara opsi sing kasedhiya ing ngisor iki.

Amazon

Kita bakal miwiti kanthi ngomong babagan Amazon. Platform online raksasa iki nawakake kabeh jinis produk, kalebu pemurni kolam renang lan aksesoris liyane. Pesenan liwat Amazon pancen kepenak lan pangiriman biasane cepet, apamaneh yen kita anggota Amazon Prime.

Bricomart

Ing Bricomart kita bisa nemokake tanduran perawatan kolam renang kabeh kisaran. Dheweke uga nawakake produk pembersih liyane kayata robot utawa pembersih hidrolik. Kajaba iku, karyawan profesional sing duwe pengalaman kolam renang bisa menehi saran ing kana.

persimpangan

Antarane pirang-pirang cara kanggo entuk tanduran perawatan kolam renang, uga ana Carrefour. Pasar swalayan sing gedhe iki nduwe pirang-pirang tanduran perawatan kolam renang sing beda-beda kanggo didol. Uga nawakake produk liyane sing ana gandhengane karo kolam renang kaya saringan, robot, klorin, lsp. Pilihan sing apik kanggo ndeleng lan tuku minggu.

Leroy Merlin

Loro saka nawakake macem-macem tanduran perawatan kolam, Leroy Merlin Nduweni macem-macem produk lan aksesoris sing cocog kanggo kolam renang lan taman. Keuntungan liyane sing ditawakake gudang gedhe iki yaiku layanan pelanggan, supaya kita bisa menehi saran para profesional ing sektor kasebut.

Tangan kapindho

Yen pengin ngirit sabisa nalika tuku pabrik perawatan kolam renang, kita uga duwe opsi kanggo tuku liyane. Nanging, kita kudu eling yen ing kasus kasebut ora ana garansi, dadi kita kudu priksa manawa bisa mlaku sadurunge mbayar.

Kaya sing dingerteni, tanduran pangobatan kolam renang iku penting. Nanging kita kudu nggatekake macem-macem faktor kayata kapasitas kolam lan kekuwatan pabrik perawatan. Penting, pilih tanduran perawatan sing cocog karo kolam lan ekonomi kita.