Tanduran wiji adas lan melon

Melon

Ing wulan April, nalika tekane suhu anget, saiki uga kudu nandur palawija anyar: Sasi iki kita duwe adas lan cantaloupe, antara liya, sanajan kita bakal fokus ing kekarone. Mangkene sawetara consejos supaya kabeh bisa uga bisa ditindakake.

Fennel

Fennel

Iki minangka tanduran sing ngganggu tuwuhing turah-turah, mung bisa ditanam bareng karo wong liya sing kalebu kulawargane kayata mint utawa bijak, amarga mung siji-sijine sing ngidinke wilayah kasebut.

  • Wiji kasebut disebar ing lemah sing akeh kompos, kanthi saluran sing apik lan jerone 5 mm.
  • Dheweke kudu ditutupi plastik transparan nganti germinasi.
  • Perkecambahan antara 5-8 dina ing suhu ruangan.
  • Motong bisa ditandur nalika dhuwure 10 cm.
  • Sampeyan ora kudu thukul nganti frosts wis rampung.

Melon

Melon

Ana macem-macem jinis ing pasar dadi kita bisa dipilih.

  • Dheweke disebar ing pot individu 10 cm lan ambane 15 mm.
  • 3 wiji diselehake saben pot. Yen wis germin, mung siji sing ana ing kondhisi paling apik, sing loro bisa dipotong nganggo gunting supaya ora ngganggu oyot tanduran sing isih ana.
  • Perkembangane antara 3-5 dina.
  • Kelembapan sing tetep kudu dijaga.
  • Sajrone germinasi, suhu antara 27 lan 32ºC kudu dijaga, nalika tanduran enom wiwit tuwuh, suhu kudu dikurangi dadi 24ºC nganti godhong sejati sing pertama katon. Banjur bakal dikurangi luwih akeh, antara 18 nganti 21ºC.
  • Irigasi kudu dikurangi sanalika godhong pungkasan katon.
  • Sampeyan ora kudu ditransplantasikan nganti tekan tahap 18-21ºC.
  • Kaya adas, sampeyan kudu ngenteni nyebar nganti risiko frost ilang.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.