Makna warna tulip

Tulip

Yen ana kembang sing tak senengi yaiku tulip, sapa sing ora seneng tulip abang? Aku kelingan kaget karo pirang-pirang tulip warna-warni ing Holland, sanajan aku uga seneng tulip sing mung ana ing vas.

ing tulip iku tanduran endah nanging uga angel ditandur. Seni tulip sing tuwuh wis dadi tugas dikurangi dadi mung sawetara ahli lan mulane malah wedi yen tradhisi kasebut bakal ilang ing sawetara wilayah, ing ngendi ahli warise kulawarga tradisional sing darmabakti kanggo budidaya milih profesi liyane .

Siji kembang, akeh warna

Tulips ngalami masa kejayaan pirang-pirang abad kepungkur, nalika ing Tulipomania lan tulip didol kanthi rega sing lucu, nanging saiki uga kembang kasebut istimewa, minangka hadiah sing nyenengake kanggo sing seneng kembang. Sanajan waktune minangka simbol kamakmuran wis ilang, isih dadi kembang sing dihargai kanggo kaendahan lan warnane.

Ana tulip kanthi warna sing beda-beda lan masing-masing duwe arti khusus, mula yen sampeyan pengin menehi tulip, elinga ngerti apa sing diarani saben warna.

Tulip putih

Kaya kembang mawar, tulip putih digandhengake karo kemurnian lan perdamaian. Iki uga minangka warna kabecikan lan katresnan, lan buket tulip putih bisa dadi sampurna kanggo panganten wanita. Yen sampeyan pengin njaluk ngapura utawa golek simbol perdamaian, tuku tulip putih.

Ana rong jinis ing ndhuwur sing sampeyan bisa gumun karo wong sing dikasihi: macem-macem Darwin lan macem-macem Papagayo. Kalorone murah, duwe regane udakara € 3 saben tas kanthi telung bolam. Wektu paling apik kanggo entuk yaiku ing awal musim gugur, yaiku nalika ditandur nalika kembang.

Tulip abang

Tulip abang

Yen kita terus nganalisa tegese warna tulip, kita temokake manawa ana macem-macem warna abang sing kuat. Iki dipilih banget amarga katon padhang lan pamer, lan uga ana gandhengane karo semangat. Iki minangka karangan kembang sing sampurna kanggo wiwitan sesambetan amarga kembang tulip iki uga nglambangake katresnan lan geni, mula padha nglumpukake kabeh prekara sing penting kanggo nyebutake komitmen saka pasangan nanging duwe keuntungan yen uga identik karo katresnan kekal.

Macem-macem Darwin paling misuwur lan mulane sing paling populer. Kanthi rega 1 euro per bohlam, entuk tulip abang iku gampang lan murah 😉.

Tulip kuning

Tulip kuning

Tulip kuning

Werna anget kaya kuning nggawe tulip tulus lan transparan, grapyak lan becik diwenehake kanggo wong sing kita tresnani. Tulip kuning nuduhake rasa seneng lan rasa seneng nalika digandhengake karo kekancan. Tulip iku serba guna banget amarga bisa diwenehake karo kanca sing setya lan kanca sing dikepengini nalika sing digoleki yaiku ngasilake rasa percaya lan ngucapake rasa ati. Digandhengake karo srengenge lan urip, kuning uga nuduhake semangat sing apik lan mulane dadi kembang sing dipilih banget nalika menehi semangat kanggo wong sing dikasihi. Dadi, saiki sampeyan wis ngerti, aja ragu-ragu menehi kembang iki marang sapa wae sing paling sampeyan tresnani.

Ana macem-macem jinis tulip kuning: Darwin, awal, pungkasan, dobel ... Malah ana sing duwe garis oranye abang sing nggawe kembang iki dadi sing paling apik. Kabeh mau Dheweke duwe rega sing regane antara 4 lan 8 euro kanthi bungkus 10 bolam.

Tulip ireng

Tulip ireng

Ireng mesthi ana gandhengane karo pati, negativisme, kasusahan, depresi ... uga, kabeh perkara ala sing bisa ditindakake manungsa. Nanging, iku uga warna misteri lan tanpa wates. Tulip kanthi kelopak ireng bisa digunakake kanggo narik perhatian wong liya.

Varietas sing paling disaranake yaiku Darwin. Telung unit diregani ing 1,65 euro. Tuku ing musim gugur lan sampeyan bisa mikir babagan kaendahan kembang sing megah kasebut nalika wiwitan / pertengahan musim semi.

Tulip biru

Tulip biru

Sanajan minangka kembang sing ora bisa ditemokake ing alam, nanging digawe dening manungsa, kita ora bisa ngeculake dheweke saka artikel iki. Tulip biru digandhengake karo katenangan lan katenangan. Pramila, nalika kita menehi wong liya, kita menehi hadiah sing paling apik, amarga dheweke uga tampil apik ing acara apa wae.

Kanggo njupuk, Sampeyan mung kudu tuku tulip putih, motong kembang, dilebokake ing gelas nganggo banyu lan nambah warna biru. Ing wektu sing cendhak, sampeyan bakal weruh kelopak kasebut menehi pewarnaan warna bluish sing apik.

Lan kanthi iki kita rampung. Yen sampeyan wani tuku bohlam lan pengin ngerti cara nandur, waca video iki:


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Robert Pirona Moll ngandika

    Tulip minangka salah sawijining kembang sing paling alus lan apik banget, uga bisa dirawat kanthi alus lan saben warna duwe arti, saengga nggawe dheweke khusus lan menarik.