Tanduran sukses miturut feng shui

Tanduran sukses miturut feng shui

Ing Feng Shui, tanduran minangka salah sawijining elemen paling penting sing ngimbangi energi ing omah. Nanging ora mung tanduran sing bisa digunakake kanggo tujuan iki, sejatine ana sawetara tetanduran kanthi nasib apik miturut feng shui, lan liyane yen luwih becik ora ana ing njero ruangan utawa ing njobo ruangan.

Apa sampeyan ngerti tanduran apa? Sabanjure kita bakal nggawe dhaptar tetanduran sukses miturut feng shui dadi sampeyan bisa ngerti yen sampeyan wis narik kawigaten utawa ora. Utawa yen sampeyan pengin tuku, sampeyan bisa milih kasebut.

Pring

Awi minangka tanduran beruntung miturut feng shui

Bambu minangka salah sawijining tanduran sing paling disaranake kanggo feng shui, mula ing saben taun, toko biasane nggawa tanduran iki supaya bisa dituku, didol minangka pring sing beruntung.

Miturut cabang iki, tanduran iki bisa ngasilake rejekine. Nanging ati-ati, supaya bisa kaya iki sampeyan kudu duwe telung batang, siji kanggo rasa seneng, siji kanggo kesehatan, lan siji kanggo umur dawa.

Nalika diselehake ing omah, ing sisih lor sisih wétan yen sampeyan kepengin rejeki utawa ing sisih wétan yen sampeyan pengin kabegjan lan kesehatan.

Fern

Pakis minangka tanduran teduh

Ati-ati, amarga ora mung pakis sing bener, nanging kita nuduhake pakis lanang, Dryopteris affinis. Tanduran iki bakal dadi pangayoman omahmu uga wong-wong sing manggon ing omah kasebut, ngrewangi nyegah energi sing ala supaya tetep ing omah sampeyan.

Yen sampeyan wis cedhak karo wong, bakal pengaruh dhiri, nambah. Dene dununge, mesthi goleki wilayah sing asor lan suryo srengenge.

Kembang teratai

Tanduran sukses miturut feng shui

Tanduran eksotik iki ora umum dihias tanduran ing Spanyol, nanging sing sejatine minangka salah sawijining tanduran sing paling apik kanggo nasib apik miturut feng shui.

Ing kasus iki, kembang teratai Umume nyebabake kesehatan, ora mung wong, nanging omah, uga rejeki, utawa apa sing padha, getaran sing apik ing omah sampeyan lan omah sampeyan

Ngubungi banyu, lan bisa ditemokake kanthi kayu (utawa cedhak) sampeyan bakal nggawe tandem kuat kanggo energi sing apik.

Sukulen

Sukulen: Tanduran sing butuh banyu sithik

ing tanduran succulent Dheweke duwe kaluwihan sing meh ora butuh perawatan lan sampeyan bisa lali. Nanging uga kanggo feng shui minangka tanduran sing narik kawigatene omah.

Disaranake supaya tetep ana ing teras, windows, balconies ... kanggo nglindhungi energi sing ala coba mlebu omah. Kajaba iku, yen sampeyan duwe kantor ing omah, utawa papan sinau kanggo gedhe utawa cilik, nyelehake crass bisa mbantu manas, energi lan pikiran ilang.

Bonsai

kasarasan bonsai

Bonsai minangka salah sawijining elemen dekorasi lan atraktif sing paling disenengi, sanajan bola-bali duwe masalah serius supaya bisa urip luwih saka sawetara wulan.

Saiki, kanggo feng shui minangka salah sawijining tetanduran sing kudu ana ing omah amarga ora mung narik rejeki, nanging uga ngidini energi positif mili liwat omah sampeyan, mungkasi negatives.

Minangka kanggo nyelehake, gunakake ing balkon, kebon utawa ing jejere jendhela kanggo dadi tameng pelindung.

Violet Afrika

Violet Afrika

Ing kulawarga, bisa uga ana konflik lan masalah dhuwit sing pungkasane nyebabake akeh hubungan karo pasangan lan bocah-bocah. Dadi, ing antarane tetanduran sukses miturut feng shui, violet Afrika bisa mbantu "Mediasi" ing antarane energi sing ala, pangalihan menyang positif lan mbantu kesehatan lan perlindungan kulawarga.

Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nyelehake ing kamar sisih wétan.

Kumquat

Kumquat minangka wit sing kuat

Gambar - Wikimedia / Василий Герман

Sampeyan bisa uga durung nate krungu, nanging sing sejatine bisa uga yen kita ngandhani manawa uga dikenal kanthi jeneng liya, oranye Cina. Yaiku jeruk sing artine oranye emas. Jeneng liya sing ditampa yaiku quinoto.

Iki nggawa a energi sing positif banget lan kembang menehi aroma kembang oranye sing bakal seneng duwe ing omah. Sampeyan bisa njupuk ing pot lan ing lemah, lan siji-sijine sing dibutuhake yaiku menehi sunar supaya tuwuh.

Minangka balesan, sampeyan bakal mbantu sampeyan supaya omah dadi luwih makmur lan mung duwe energi sing apik.

Anggrek

Anggrèk: peduli nalika kembang tiba

Anggrèk minangka salah sawijining tanduran sing nasib apik miturut feng shui, nanging uga salah sawijine energi sing luwih positif narik lan nggawa. Yaiku, yen duwe energi positif sing metu.

Iki minangka simbol kemurnian, kesuburan, sampurna lan tuwuh. Babagan dununge, butuh papan sing cerah nanging yen ora kena sinar srengenge langsung. Diselehake ing jendhela bakal suwe banget.

Basil

Basil

Basil asring modis nalika musim panas, amarga digunakake ing pirang-pirang omah lawan lemut. Sampeyan bisa uga ora ngerti yaiku supaya bisa uga sukses ngusir sing ala. Kajaba iku, bakal digunakake kanggo nelpon dhuwit, sing tegese ing omah utawa perusahaan bisa uga penting.

Selehake ing jendhela kanggo menehi cahya, priksa manawa suhu ora mudhun (amarga tanduran wis rusak) lan banyu priksa manawa saluran wis mari. Sampeyan mung bakal mbutuhake.

anthurium

Anthurium andreanum minangka tanduran kebon omah

Anthurium minangka tanduran liya sing akeh digunakake lan ditandai karo cemlorot khusus ing godhong lan kembang sing nggawe plastik kaya, nanging sejatine ora.

Iki entuk nasib apik, nanging khusus kanggo narik tenaga sing mbantu hubungan romantis. Lan dikenal minangka tetanduran hawa nafsu, katresnan lan semangat.

Pancen gampang dirawat amarga mung butuh mbanyoni nalika lemah garing, asor lan entheng.

Ana luwih akeh tanduran kabegjan miturut feng shui, mula kita mung menehi conto conto kanggo sampeyan. Yen sampeyan ngerti apa sing kudu ana ing dhaptar, utawa sing penting banget, aja ragu-ragu ngandhani.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.