Tim editorial

Gardening On minangka situs web sing kagolong ing Internet AB, sing saben dina wiwit 2012 diwenehake babagan tips lan trik sing kudu sampeyan ngerti kanggo ngurus tanduran, kebon, lan / utawa kebon. Kita darmabakti kanggo nyedhaki sampeyan menyang jagad sing apik banget supaya sampeyan bisa ngerti macem-macem spesies sing ana uga perawatan sing dibutuhake supaya sampeyan bisa nikmati wiwit dina pisanan sampeyan entuk.

Tim editorial Gardening On digawe saka tim penggemar jagad, sing bakal menehi saran nalika sampeyan butuh kapan sampeyan duwe pitakon babagan perawatan lan / utawa perawatan tanduran. Yen sampeyan kepengin nggarap kita, sampeyan mung kudu jangkepi formulir ing ngisor iki lan kita bakal njaluk kontak karo sampeyan.

Koordinator

  • Monica Sanchez

    Peneliti tanduran lan dununge, saiki aku dadi koordinator blog sing dikasihi iki, sing kerja bareng wiwit taun 2013. Aku seneng nggarap bumi lan ngamati prilaku saben tanduran kasebut, amarga kabeh duwe ciri sing gawe unik.

Penerbit

  • Portillo Jerman

    Minangka lulusan Ilmu Lingkungan, aku duwe ilmu babagan jagad botani lan macem-macem jinis tanduran sing ana ing sekitar kita. Aku seneng kabeh sing ana gandhengane karo tetanen, dekorasi kebon lan perawatan tanduran hias. Muga-muga kanthi ilmu, aku bisa menehi informasi sabisan-bisa kanggo mbantu sapa wae sing butuh saran babagan tanduran.

  • Encarni Arcoya

    Semangat kanggo tetanduran ditandur dening ibu, sing kepincut amarga duwe kebon lan tanduran kembang sing bakal nggawe dheweke padhang. Amarga alasan iki, mbaka sethithik aku nggoleki babagan botani, perawatan tanduran, lan ngerteni wong liya sing dadi perhatianku. Mula, aku nggawe semangat dadi bagean saka gaweyan lan mulane aku seneng nulis lan mbantu wong liya nganggo ilmu sing, kaya aku, uga seneng kembang lan tanduran.

  • Kasus Claudi

    Liwat bisnis kulawarga, aku mesthi ana gandhengane karo jagad tanduran. Pancen nyenengake yen bisa nuduhake ilmu lan bisa nemokake lan sinau nalika dakwartakake. Simbiosis sing cocog banget karo sesuatu sing aku seneng banget, nulis.

Mantan editor

  • Lurdes sarmiento

    Salah sawijining hobi sing dakkarepake yaiku ngolah kebon lan kabeh sing ana gandhengane karo alam, tanduran lan kembang. Umume, kabeh sing ana gandhengane karo "ijo".

  • Viviana Saldarriaga

    Aku wong Kolombia nanging saiki aku manggon ing Argentina. Aku nganggep aku minangka wong sing kepengin weruh lan aku mesthi kepengin sinau babagan tanduran lan ngolah kebon saben dina. Muga-muga sampeyan seneng karo artikelku.

  • Ana Valdes

    Wiwit diwiwiti karo tanduran, Gardening wis mlebu uripku dadi hobi favoritku. Sadurunge, kanthi profesional, dheweke wis sinau topik pertanian sing beda kanggo nulis babagan iki. Aku malah nulis buku: Seratus Taun Teknik Agraria, fokus ing evolusi Pertanian ing Komunitas Valencian.

  • Silvia Teixeira

    Aku wong Spanyol sing seneng alam lan kembang minangka pengabdian. Dekorasi omah karo wong-wong mau cukup pengalaman, sing nggawe sampeyan luwih seneng ing omah. Kajaba iku, aku seneng ngerti tanduran, ngurus lan sinau saka aku.