Tim editorial

Gardening On minangka situs web sing kagolong ing Internet AB, sing saben dina wiwit 2012 diwenehake babagan tips lan trik sing kudu sampeyan ngerti kanggo ngurus tanduran, kebon, lan / utawa kebon. Kita darmabakti kanggo nyedhaki sampeyan menyang jagad sing apik banget supaya sampeyan bisa ngerti macem-macem spesies sing ana uga perawatan sing dibutuhake supaya sampeyan bisa nikmati wiwit dina pisanan sampeyan entuk.

Tim editorial Gardening On digawe saka tim penggemar jagad, sing bakal menehi saran nalika sampeyan butuh kapan sampeyan duwe pitakon babagan perawatan lan / utawa perawatan tanduran. Yen sampeyan kepengin nggarap kita, sampeyan mung kudu jangkepi formulir ing ngisor iki lan kita bakal njaluk kontak karo sampeyan.

[No_toc]

Koordinator

    Penerbit

    • Monica Sanchez

      Peneliti tanduran lan dununge, saiki aku dadi koordinator blog sing disenengi iki, sing kerja bareng wiwit taun 2013. Aku dadi teknisi kebon, lan wiwit cilik banget aku seneng dikelilingi tanduran, semangat sing wis warisan saka ibu. Ngerti, nemokake rahasia, ngurus nalika perlu ... kabeh iki nyebabake pengalaman sing ora nate mandheg.

    • Encarni Arcoya

      Karepku marang tetuwuhan ditanem dening ibuku, sing kesengsem karo duwe kebon lan tanduran kembang sing bakal nggawe dheweke padhang. Mula saka iku, sithik-sithik aku wiwit nliti botani, ngrawat tanduran, lan sinau babagan wong liya sing narik kawigatenku. Mangkono, semangatku dadi bagean saka karyaku lan mula aku seneng nulis lan mbantu wong liya kanthi kawruh sing, kaya aku, uga seneng kembang lan tanduran. Aku manggon diubengi dening wong-wong mau, utawa supaya aku nyoba, amarga aku duwe loro asu sing fascinated dening njupuk wong metu saka panci lan mangan. Saben tanduran kasebut mbutuhake perawatan khusus lan, minangka gantine, dheweke menehi kabungahan gedhe. Mulane, aku nyoba kanggo mesthekake yen ing artikelku sampeyan nemokake informasi sing sampeyan butuhake kanthi cara sing prasaja, nyenengake lan, sing paling penting, mbantu sampeyan nyerep kawruh kasebut kanthi paling apik.

    • mayka jimenez

      Aku pancene seneng nulis lan tanduran. Wis luwih saka sepuluh taun, aku wis ngabdi marang jagad nulis sing apik banget, lan aku wis ngentekake wektu akeh karo kanca-kanca sing paling setya: tanduranku! Dheweke wis dadi bagian integral saka uripku lan ruang kerjaku. Senajan aku kudu ngakoni yen, ing wiwitan, hubungan kita ora sampurna. Aku elinga ngadhepi sawetara tantangan, kayata nemtokake frekuensi mbanyoni sing sampurna kanggo saben spesies, utawa nglawan hama lan serangga. Nanging, suwe-suwe, aku lan tanduran wis sinau kanggo ngerti lan tuwuh bebarengan. Aku wis nglumpukake kawruh ekstensif babagan tanduran njero ruangan lan ruangan, saka spesies sing paling umum nganti sing paling eksotis. Lan saiki aku siap nuduhake pengalaman karo sampeyan liwat artikelku. Apa sampeyan bakal melu aku ing petualangan botani iki?

    • Virginia Bruno

      Penulis konten sajrone 9 taun, aku seneng nulis babagan macem-macem topik lan riset. Aku tresna marang alam, wit, tetanduran lan kembang, wiwit cilik aku seneng nglampahi wektu ing alam lan saiki aku njupuk minangka filosofi urip. Katresnan babagan tanduran lan ngolah kebon, aku seneng nulis lan nuduhake kawruh sing aku entuk sinau babagan ngolah kebon lan lansekap, saliyane manfaat sing diwenehake tanduran kanggo kesehatan fisik lan mental. Kolaborasi ing proyek Jardineriaon menehi kemungkinan gedhe kanggo ngirim kabeh sing aku ngerti babagan topik sing nyenengake iki. Aku editor lan penulis isi online lan kontributor aktif kanggo sawetara situs web related kanggo tetanduran lan ekologi. Semangatku kanggo lingkungan wis nuntun aku menyang kaca informatif iki kanggo nyoba nambah kesadaran lan mulang luwih akeh babagan donya ing saubengé.

    • Theresa Bernal

      Jurnalis kanthi profesi, tresnaku marang surat-surat njalari aku tetep tekun nganti tekan gelar Jurnalistik. Iki wis udan lan, wiwit iku, aku wis tanggung jawab kanggo macem-macem proyek digital sing ora kaetung, ing kabeh topik sing dikenal lan durung bisa dibayangake, adaptasi karo profil maca sing beda-beda lan sinau saben dina kanggo menehi konten sing luwih apik. Saliyane layang, karepku liyane yaiku alam. Aku seneng tanduran lan makhluk urip sing nggawa energi lan getaran sing apik ing saubengku, mula aku ngaturake wektu luang kanggo ngolah kebon, sing uga minangka terapi sing apik kanggo stres.

    Mantan editor

    • Portillo Jerman

      Minangka lulusan Ilmu Lingkungan, aku duwe ilmu babagan jagad botani lan macem-macem jinis tanduran sing ana ing sekitar kita. Aku seneng kabeh sing ana gandhengane karo tetanen, dekorasi kebon lan perawatan tanduran hias. Muga-muga kanthi ilmu, aku bisa menehi informasi sabisan-bisa kanggo mbantu sapa wae sing butuh saran babagan tanduran.

    • lourdes sarmiento

      Salah sawijining hobi sing dakkarepake yaiku ngolah kebon lan kabeh sing ana gandhengane karo alam, tanduran lan kembang. Umume, kabeh sing ana gandhengane karo "ijo".

    • Kasus Claudi

      Liwat bisnis kulawarga, aku mesthi ana gandhengane karo jagad tanduran. Pancen nyenengake yen bisa nuduhake ilmu lan bisa nemokake lan sinau nalika dakwartakake. Simbiosis sing cocog banget karo sesuatu sing aku seneng banget, nulis.

    • Thalia Wohrmann

      Alam tansah narik kawigatenku: Kewan, tetanduran, ekosistem, lsp. Aku nglampahi akeh wektu luang kanggo tuwuh macem-macem spesies tanduran lan aku ngimpi ing sawijining dina duwe kebon ing ngendi aku bisa nonton mangsa ngembang lan panen woh-wohan ing kebonku. Saiki aku wis puas karo tanduran pot lan taman kutha.

    • viviana saldarriaga

      Aku wong Kolombia nanging saiki aku manggon ing Argentina. Aku nganggep aku minangka wong sing kepengin weruh lan aku mesthi kepengin sinau babagan tanduran lan ngolah kebon saben dina. Muga-muga sampeyan seneng karo artikelku.

    • Ana Valdes

      Wiwit diwiwiti karo tanduran, Gardening wis mlebu uripku dadi hobi favoritku. Sadurunge, kanthi profesional, dheweke wis sinau topik pertanian sing beda kanggo nulis babagan iki. Aku malah nulis buku: Seratus Taun Teknik Agraria, fokus ing evolusi Pertanian ing Komunitas Valencian.

    • Silvia Teixeira

      Aku wong Spanyol sing seneng alam lan kembang minangka pengabdian. Dekorasi omah karo wong-wong mau cukup pengalaman, sing nggawe sampeyan luwih seneng ing omah. Kajaba iku, aku seneng ngerti tanduran, ngurus lan sinau saka aku.

    • Erick dewi

      Aku miwiti ing jagad kebon wiwit tuku tanduran pertama lan wiwit biyen lan wiwit saiki aku saya jero ing jagad iki sing apik banget. Berkebun ing uripku wis mboko sithik dadi hobi dadi cara kanggo golek dhuwit.