Tips dhasar kanggo nggawe kebon ing teras utawa loteng

Teras

Sentuhan kendel lan organisasi sing apik bisa dadi sithik teras utawa sing balkon ing swarga kebak katenangan lan kaendahan. Sering balkon lan teras cilik minangka papan sing asring dienggo angin, kanthi warna utawa srengenge kanthi akeh, nanging sanajan ana watesan iki kita bisa jardín mulyo lan gampang dijaga.

Rencana umume penting lan sampeyan kudu nggatekake saben detail. Gaya, warna lan dekorasi sing sampeyan wenehi penting banget, amarga faktor sing dipilih kanthi apik iki bakal menehi rasa harmoni lan imbang, yen sampeyan milih kanthi ala, sampeyan bakal duwe risiko mbukak ruangan sing kakehan lan ora karuan.

Sawetara tips dhasar kanggo nggawe kebon ing teras utawa loteng yaiku:

  • Aja nyelehake pot utawa elemen dekorasi ing area sing dienggo, supaya kasunyatan sing gampang nyirami tanduran ora ngganggu.
  • Coba deleng kahanan irigasi, yaiku, sampeyan kudu ngatur dhewe supaya banyu ora tumiba ing tangga teparo ing ngisor iki utawa ora tiba ing tembok sing ninggali tembok ing bangunan kasebut.
  • Pilih tanduran taunan utawa perennial, dicocogake kanggo tanduran ing pot.
  • Pilih pot ukuran sing tepat, luwih becik kanthi sawetara bolongan kanggo njaga saluran pembuangan sing apik.

Balkon

Manfaat saben inci

Taman sing apik ing papan cilik ora kudu katon ora teratur, cukup kanggo milih papan sing paling cocog kanggo saben pot utawa elemen dekorasi, sampeyan uga bisa nyoba kaping pirang-pirang nganti bisa nemokake keseimbangan sing dikarepake.

Balkon utawa teras sampeyan bakal nuduhake luwih jero yen sampeyan nyelehake tanduran warna sing keren ing latar mburi. Yen sampeyan pengin nambah lebar, sampeyan kudu nyelehake tanduran warna anget ing ngarep utawa nggawe macem-macem titik sing dadi fokus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Claudia ngandika

    Kepiye cara supaya ora asor? Amarga ing ngisor balkonku ana ruang tamu omah liya lan aku ora pengin banyune bocor. Amarga ide saya, yen bisa, yaiku bisa nduwe suket sithik, yaiku nyelehake lemah kanthi langsung ing permukaan. Apa bakal bisa?

    1.    Ana Valdes ngandika

      Langsung ing permukaan? Ora, iku ora bisa ditindakake, kajaba teras sampeyan wis disiyapake wiwit dibangun. Yen ora kaya ngono, ora mung bakal nyaring asor ing jubin ngisor, nanging sampeyan bakal bisa ngrusak konstruksi dhewe, bisa uga amarga degradasi sing sampeyan tundhuk amarga banyu sing nyesep, lan amarga bobot sing diramalake.lan tumindak dhewe saka oyot. Supaya bisa nandur langsung, dheweke kudu nyiapake teras kanthi teknis. Hubungi arsitek, arsitek teknis, utawa insinyur bangunan kanggo iki. Aja nindakake tanpa pitakon iki, mbebayani kanggo omah sampeyan lan tangga teparo, mula, kanggo sampeyan lan tangga teparo.

  2.   Natalia ngandika

    Tanduran apa ing potret sing ana pot ijo lan biru?