Kepiye cara milih trimmer pager?

Yen kita duwe sawetara pager ing kebon, utawa ora duwe wektu utawa sabar kanggo nyuda, kita bisa milih tuku trimmer pager. Kanthi alat iki, kita bisa nduwe tanduran sing apik banget tanpa bosen.

Mula, yen sampeyan mikir tuku trimmer pager, kita bakal nerangake apa ciri khas lan jinis sing ana. Uga, sampeyan bakal mbantu sampeyan milih salah siji.

Apa trimmer pager sing paling apik?

Yen sampeyan duwe akeh shrub kayata pager, sampeyan bisa uga kudu prune supaya tetep tetep kaya sing dikarepake. Amarga iku, sanajan karya iki bisa ditindakake kanthi gunting pruning, mula luwih becik luwih becik nggunakake trimmer pager, luwih-luwih yen sampeyan duwe akeh lan / utawa wis wiwit gedhe. Nanging sing endi?

Ana macem-macem jinis, mula disaranake saben siji. Ing ngisor iki:

GARDENA EasyCut 420/45 - Trimmer pager listrik

Trimmer pager listrik iki cocok kanggo pager cilik lan gedhe. Bobot iki mung 2,6 kilo, lan gagang ergonomis amarga sampeyan bisa kerja kanthi penak. Agul-agul kasebut dawane 45 sentimeter, lan uga duwe motor sing dawane 420W.

GERMAN FORCE 23CC - Trimmer pager bensin

Yen sampeyan golek trimmer pager sing bisa digunakake ing endi wae ing kebon, tanpa kudu gumantung karo arus listrik, mula model iki bakal praktis banget. Bobote 6,5 kilo, lan dianggo karo mesin bensin sing dayane 0,9Kw. Gagang kasebut ergonomis, lan agul-agul dawane 60 sentimeter, sampurna kanggo pager amba!

Trim Hedge TECCPO (kalebu pangisi daya) - Trimmer pager batere

Trim hedge bertenaga baterai iki cocog kanggo sing golek kesederhanaan lan kenyamanan. Wis agul-agul 52 sentimeter, lan gagang ergonomis supaya gampang digunakake. Bobot 3,2 kilo, lan mula cukup entheng lan apik kanggo digawa.

Ikra ITHK 800 - Trimmer hedge teleskopik

Kanggo njaga pager sing apik, kudu dipotong, lan iki kudu digawe nganggo trimmer pager teleskopik sing berkualitas, kaya model listrik sing saiki diwenehake. Sampeyan bisa kerja pager ing antarane 4 nganti 4,5 meter, amarga duwe bar teleskopik antara 1,88 nganti 3,05 meter. Bilah alat kasebut dawane 41 sentimeter lan bobote 5 kilo.

GRÜNTEK - Trimmer pager

Yen sampeyan duwe pager dhuwur utawa sedheng, lan sampeyan pengin nggawe potongan sing luwih tepat, sampeyan kudu nggunakake trimmer pager. Model Grüntek iki dawane 47 sentimeter, sing 6 cocog karo sing diukur karo agul-agul. Kanthi bobote 685 gram, bisa ngethok cabang ijo kanthi diameter nganti 33 milimeter lan kayu garing 29 milimeter.

Apa ciri trimmer pager?

Trimmer pager bermotor

Penting banget kanggo ngerti jeneng saben bagean alat sing bakal digunakake, amarga kanthi cara iki, yen salah sijine bisa bubar utawa butuh perawatan khusus, bakal luwih gampang digoleki produk sing dibutuhake.

Bagéan saka trimmer pager yaiku:

  • Ganda nangani: digunakake kanggo nyekel alat nganggo tangan loro, kanthi aman. Uga ngemot pemicu wiwitan. Bisa diputer 180º supaya bisa kerja kanthi amba, saengga gampang nglereni cedhak tembok.
  • Tombol pivoting: kanggo nambah posisi kerja. Sawetara model nggawa.
  • Pangreksan: Yaiku jinis papan sing ora bisa mlumpat nalika chip. Dununge sadurunge pedhang nglereni.
  • Pedhang nglereni: Kasedhiya nganggo rong agul-agul kanthi untu sing landhep sing bisa obah siji-sijine kanthi efek timbal balik.

Ana jinis apa lan sing endi sing kudu dakpilih?

Supaya ora nggawe kesalahan karo keputusan kasebut, kita kudu ngerti jinis trimmer pager apa lan sing endi sing kudu dipikolehi kanggo nindakake pakaryan kasebut. Milih siji bakal gumantung ing:

  • Pasokan tenaga:
    • Mesin bensin: duwe tenaga gedhe lan, amarga ora butuh listrik, mula sampeyan bisa bebas pindhah.
    • Motor listrik: entheng, meneng lan bisa diatur. Ana rong jinis:
      • Batere - Cocog kanggo proyek cilik lan cepet.
      • Kanthi kabel: sanajan kabel bisa matesi kita akeh, nanging duwe wektu panggunaan luwih suwe.
    • Manual: minangka trimmer pager. Iki apik kanggo nyuda pager sing kurang, utawa rampung nyempurnakake pruning sing digawe nganggo trim pager.
  • Blades:
    • Daun Tunggal - Digunakake kanggo nyuda pager gedhe lan bagean lurus.
    • Blade dobel: ngidini nglereni ing loro-lorone lan ing sembarang arah. Dheweke nggawe potongan sing luwih resik lan luwih tepat, lan uga kurang sithik.
  • Jinis cabang: loro atose lan kekandelan bakal nemtokake kekuwatan trimmer pager. Luwih angel lan luwih kenthel, luwih akeh kekuwatan sing dibutuhake. Daya nemtokake dawa bar lan jarak untu; mula, luwih akeh kekuwatane, bakal saya suwe pedhang lan celah ing antarane untu.
    • Cabang tipis: model listrik nganti 400W bisa digunakake. Yen ijo, bakal ana trimmer pager.
    • Cabang medium: model listrik antara 400 lan 600W bisa digunakake.
    • Cabang kandel: model bensin bisa digunakake.

Nganggo tuku trimmer pager?

Yen sampeyan butuh trim pager utawa sampeyan arep tuku, nanging sampeyan ora yakin ing endi adol kasebut, mula sampeyan bakal ngerti manawa bakal didol ing papan kasebut:

Amazon

Ing Amazon, sampeyan bisa tuku akeh barang, kanggo omah lan kebon. Cukup gampang kanggo nemokake apa sing sampeyan butuhake, amarga kabeh bisa adol kabeh. Yen ngomong babagan trimmer pager, sampeyan bakal nemokake kabeh jinis: trimmer bensin, listrik, batere, teleskopik, lan pager kanthi rega sing akeh. Kajaba iku, akeh sing wis nampa review saka pembeli liyane, mula milih sing gampang. Banjur, sampeyan mung kudu tuku lan ngenteni sawetara dina kanggo nampa ing omah.

Bricodepot

Ing Bricodepot, dheweke adol akeh produk sing migunani kanggo tukang kebon. Katalog trimmer pager cilik nanging duwe kabeh jinis, lan regane cukup. Siji-sijine mung bisa dituku ing toko fisik, amarga ora duwe layanan pangiriman omah.

Leroy Merlin

Ing Leroy Merlin kita bakal nemokake macem-macem alat kebon. Fokus karo trimmer pager, dheweke duwe akeh lan macem-macem jinis, kanthi rega sing menarik. Sampeyan bisa milih model adhedhasar rating (kanthi lintang) sing diwenehake pelanggan liyane. Sawise iku, sampeyan mbayar lan ngenteni kanggo nampa ing omah, utawa sampeyan bisa menyang toko fisik lan tuku langsung saka kana.

Lidl

Ing Lidl, kadang-kadang adol trimmer pager, nanging kanggo ngerti apa dina sing bakal kasedhiya sampeyan kudu ngerti babagan milis kasebut, utawa kanggo ngunjungi situs web sampeyan saben wektu.

Tips nggunakake trimmer pager

Gunakake trimmer pager kanggo motong shrubs kanthi nyaman

Piranti kasebut, yen digunakake kanthi apik lan dijaga kanthi bener, aman. Sanajan ngono, nganggo kacamata protèktif, sarung tangan lan proteksi pangrungon sadurunge arep nyambut gawe. Kajaba iku, ora tau ngethok cedhak pager logam: Pedhang bakal mumbul lan kita bisa ngrusak akeh.

Nalika arep nyepetake pager, kita kudu nindakake saka ngisor nganti ndhuwurlan nggambar jinis gandhewa. Kanthi cara iki, cabang sing luwih kenthel bakal dibukak, mula luwih gampang yen kita bisa ndeleng lan motong. Yen udan utawa ana ramalan udan, kita ora bakal nggunakake, amarga risiko kacilakan saya mundhak.

Supaya pedhang bisa nglereni kaya dina pisanan, penting banget kanggo ngetrapake minyak lan nyemprotake saben dina, lan copot godhong utawa kayu sing isih ana. Trimmer pager liyane kudu diresiki nganggo sikat utawa kain alus. Sawise digunakake, sampeyan kudu mriksa saringan udara, amarga yen reget, tenaga bakal mudhun lan konsumsi bakal saya akeh.

Mangkono, mesin kita ora mung bakal bisa nglereni, nanging keamanan bakal dijamin, ing ombone gedhe; apamaneh kebon kasebut bakal tetep katon apik banget.