Pangukuran pari-pari miturut panen

Panci

Salah sawijining keraguan sing bakal muncul nalika miwiti panen anyar yaiku ukuran pot pungkasan kanggo pangembangan sayuran sing bener.

Aku bakal menehi tabel orientasi kanggo sampeyan syarat saben sayuran. Muga-muga migunani kanggo sampeyan. Iki nuduhake volume lan pangukuran saka pot miturut panen, kabutuhan utawa ora kanggo pamulangan, jarak nyebar utawa transplantasi lan jinis oyot saben spesies. Lan mesthi elinga konsultasi ing tanggalan potong saben spesies nyebar ing wektu sing pas. Cukup ketik ing seeker sing cocog karo wulan sing ana ing endi.

Tabel saka pot miturut panen

Informasi luwih lengkap - Tanggalan Crop November

Sumber - nakal


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Josefina Gomez ngandika

    Matur nuwun, pandhuan sampeyan migunani banget.

    1.    Monica Sanchez ngandika

      Gracias!