Pandhuan tuku watu kebon

watu kebon

Yen sampeyan duwe kebon, mesthine sampeyan bakal dekorasi kanthi cara, kanthi visual, bisa ngrasakake bungah. Sampeyan bisa uga duwe tanduran, papan kanthi prabotan supaya bisa lungguh ing kebon, nanging kepiye watu kebon?

Iki duwe macem-macem panggunaan, ora mung dekorasi, lan bisa dadi pilihan sing apik kanggo dekorasi. Nanging sampeyan ngerti ngendi kanggo tuku? Lan kepiye cara milih? Apa kita bisa menehi pitutur marang endi sing paling apik? Yen sampeyan kepengin menehi sentuhan sing luwih asli menyang kebon sampeyan, ora kayane nyelehake watu. Kita bakal ngandhani!

Ndhuwur 1. Watu kebon sing paling apik

Pros

  • Ukuran 20/40 mm.
  • Werna putih murni.
  • Dheweke ora rata.

Contra

  • Dheweke bisa nglumpukake bledug, saliyane sing digawa dadi luwih gampang dicuci.
  • Jaket kasebut cendhak kanggo kebon gedhe. Ukurane udakara sak meter persegi.

Watu kebon paling apik

100 Watu Werna Luminous Werna-Werna, Watu Pebble Cahya Peteng

Ora mung cemlorot ing peteng, nanging uga warna. Dheweke digawe saka resin premium sing ramah lingkungan, ora beracun lan non-radioaktif. Ukurane udakara 2-3cm lan saben bobote antara 2,1 lan 2,12 gram.

Watu Gulung Karung Putih Khusus (99%)

Ing putih murni, lan digawe saka marmer, sampeyan bakal duwe watu antarane 20 lan 40 milimeter. Dheweke didol ing kanthong 5 kilo.

Hisredsun watu putih hiasan 1,8 kg

Digawe saka watu alami, ukurane 0,6 nganti 0,9cm lan bobote 1,8 kilo. Iki bisa digunakake kanggo macem-macem panggunaan, kalorone kanggo pot kembang, dalan, kebon, tangki iwak lsp.

Watu marmer kerikil putih 25Kg tas flonatur

Ing warna putih, kalebu kerikil marmer lan kaca kanggo menehi padhang. Dheweke tahan banget lan bisa nghias kebon, dalan, akuarium, terrarium ...

Nicunom 2,7kg Watu Dekoratif Alami Watu Putih Cilik

Digawe saka kerikil, duwe macem-macem bentuk alami, antara putih lan oker, kabeh mau polesan kanggo menehi kaendahan ekstra. Sanajan kudu dipikirake amarga bakal mlebu banyu.

Pandhuan tuku watu kebon

Luwih umum katon watu kebon, dadi alat kanggo nggawe desain sing beda lan asli, malah kanggo mbatesi macem-macem ruang sing katon luwih gedhe tinimbang saiki, nanging uga menehi tutul eksotik, luwih-luwih yen dikombinasikake karo tanduran.

Nanging nalika tuku watu kasebut, sampeyan kudu mikir sawetara aspek sing bakal mengaruhi asil, kayata ing ngisor iki.

Ukuran

Ukuran watu kebon beda-beda. Sampeyan bisa nemokake ukuran cilik (kurang saka 2 sentimeter) nganti 10 cm. Malah ana uga sing ana sistem lampu sing bisa dadi luwih gedhe.

Werna lan bentuk

Biasane yaiku nemokake watu taman hiasan putih, nanging sejatine ora kudu kaya ngono, amarga ana macem-macem warna.

Minangka kanggo bentuk, umume umume lonjong, bentuke ora sampurna. Ana model sing rata lan liyane liyane sing bunder, sing bakal gumantung karo panggunaan sing sampeyan pilih kanggo milih salah sawijining jinis.

Rega

Regane beda-beda miturut kualitas, ukuran watu lan uga warnane. Paling murah yen tuku luwih saka mung sawetara, lan sampeyan kudu eling yen sampeyan butuh minimal 10-20 kilo kanggo dekorasi ruangan kebon sing cilik banget.

Kualitas

Watu kebon biasane duwe kualitas beda-beda gumantung saka apa sing digawe. Yaiku, sampeyan bisa nemokake kerikil, watu marmer, kerikil, marmer, kerikil ... lan masing-masing duwe, ora mung kualitas bahane, nanging uga pabrik. Luwih becik dipandu karo pendapat sing bisa uga ana saka pelanggan liyane sing wis tuku.

Watu apa sing digunakake kanggo kebon?

watu kebon

Umume sampeyan, yen mikir watu kebon, bayangake watu putih. Nanging, sejatine yaiku kanggo dekorasi kebon ana macem-macem jinis watu sing bisa digunakake. Sing paling umum yaiku:

  • Watu alami. Umume digunakake kanggo nggawe jalur utawa jalur liwat kebon. Ing sawetara kasus, malah digunakake kanggo mbangun tembok.
  • Kuburan. Biasane putih, nanging sampeyan uga duwe warna liyane ing pasar.
  • Papan watu rata. Uga kanggo nggawe dalan, tembok dekorasi utawa uga kanggo tangga.
  • Watu Irlandia. Bakal katon gawean amarga didol kanthi warna enamel. Wis bentuke bunder lan bakal nambah warna ing kabeh kebon.
  • Watu kanggo kebon buatan. Dheweke duwe bentuk sing wis ditemtokake sing adaptasi karo desain kebon.
  • Watu cemlorot ing peteng. Iki minangka salah sawijining tren paling anyar. Uga ing kene, kita bisa nyakup watu surya sing, nalika wengi, surem.

Kepiye watu diselehake ing kebon?

Ing wektu pasang watu kebon, sampeyan kudu njupuk sawetara langkah, yaiku:

  • Mbusak wilayah sing arep diselehake.
  • Resiki wilayah kasebut.
  • Selehake saluran.
  • Tutup nganggo bolong anti-germinasi supaya tanduran utawa tanduran ora tuwuh ing sangisore watu.
  • Pilih watu.
  • Selehake mau.
  • Ndandani (yen sampeyan pengin) nganggo semen.

Pira regane watu hiasan?

Kita ora bisa ngandhani rega sing pas kanggo watu kebon, amarga gumantung karo jinis watu, ukuran, warna lan jumlahe, regane beda-beda. Nanging, sampeyan bisa nemokake macem-macem kisaran rega, supaya bisa diakses ing kanthong apa wae.

Regane watu putih regane pira?

Watu putih, sing paling umum, luwih murah tinimbang watu (kanthi kualitas sing padha). Kajaba iku, umume sampeyan bakal nemokake. Regane regane akeh banget amarga sampeyan bisa nemokake 5 euro nganti 550 euro, udakara

Tuku ngendi

Yen sampeyan kudu tuku watu kebon, pilihan ora mung Amazon, nanging ana sawetara liyane sing bisa dipikirake, kayata:

Amazon

Sampeyan bakal bisa nemokake macem-macem macem-macem, amarga macem-macem vendor. Dadi luwih gampang njaluk watu kebon, akeh sing milih jinis tuku iki.

Bricomart

Sampeyan bisa nyedhaki Bricomart, utawa ndeleng katalog ing Internet. Iki yaiku winates banget, nanging duwe kauntungan manawa produk sing ditawakake biasane sing digoleki, mula luwih gampang golek sing dikarepake.

Bricodepot

Ing Bricodepot bener katalog kasebut Uga winates, nanging baline produk sing didol biasane tren, mode utawa sing paling laris. Yen sampeyan milih klasik lan ora pengin suwe milih watu kebon, iki bisa dadi pilihan sampeyan.

Leroy Merlin

Ing Leroy Merlin, mesthi diarani yen sampeyan nemokake kabeh, lan ing watu kebon kasebut ora beda. Sampeyan duwe kasedhiya ing macem-macem model lan rega lan duwe macem-macem luwih beda tinimbang sing sadurunge (kajaba Amazon).

Saiki sampeyan ngerti kabeh babagan watu kebon, apa sampeyan wani dekorasi nganggo elemen iki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.