Германски порти Portо

Како дипломиран научник за животна средина, имам широко познавање за светот на ботаниката и различните видови на растенија што нè опкружуваат. Сакам сè што е поврзано со земјоделството, украсувањето на градината и грижата за украсни растенија. Се надевам дека со моето знаење ќе дадам што повеќе информации за да му помогнам на секој што има потреба од совет за растенијата.

Герман Портиoо има напишано 926 статии од февруари 2017 година